• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CÜBBELİ AHMET HOCADAN BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE DUA

Minik_kuss

gün ola harman ola...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
274
89
73
36
Allah rızası için yatsıdan sonra 4rekat namaz kılınıp selam verdikten sonra 1 fatiha suresi 100 tövbe istiğfar ederek 100 salavat getirerek (KARI KOCA)aşagıdaki duaları 3er kez okursa biiznillah çRabbim çocuğu olmayanlara çocuk bahşeder.

Bismillahirrahmanirrahim
inna fetehna leke fetham mübina.li yağfira lekellahü ma tekaddeme min zembike ve ma teahhara ve yütimme nimetehü aleyke ve yehdiyeke sıratam müstekıyma
Ve yensurakellehü nasran aziza.Hüvellezi enzeles sekinete fi kulubil müminine li yezdadu imanem mea imanihim ve lillahi cünudus semavati vel ard ve kanellahü alimen hakima.

li yüdhılel müminine vel müminati cennatin tecri min tahtihel enharu halidine fiha ve yükeffira anhüm seyyiatihim ve kane zalike ındellehi fevzen azıyma

Bismillahirrahmanirrahim
ve ismaıyle ve idrise ve zelkifl küllüm mines sabirin.Ve edhalnahüm fi rahmetina innehüm mines salihiyn.Ve zen nuni iz zehebe müğadıben fe zanne el len nakdira aleyhi fe nada fiz zulümati el la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.Festecebna lehu ve necceynahü minel ğamm ve kezalike nüncil müminin.
Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezernu fardev ve ente hayrul varisin.
Festecebna lehu ve vehebna lehu yahya ve aslahna lehu zevceh innehüm kanu yüsariune fil hayrati ve yedunena rağabev ve raheba ve kanu lena haşiıyn.

arkadaşlar bana da dua edin nolur inşaAllah bu dua hepimize şifa olur

bunların ayet numaraları yok bende ama enbiya suresı 87,88 geçiyor içinde diye biliyorum

Senden de dua bekliyorum arkadaşım inşallah
Senden de dua bekliyorum arkadaşım inşallah
Dualar her türlü kapıyı açar hayatımda dualarla astigim çok mucizelerim oldu önemli olan içtenlikle sarilip tevekkül etmek farklı bi sayfada erkek bebek isteyen bi arkadasa cubbeli ahmet hocanın bi duasını verdim ne sihirbazligim kaldı ne masumlarin gururuyla oynayiciligim niyetimi kimse bilmesin Allah bilsin bana yeter

Biz kız istiyoruz bana benzeyen deli dolu bir kızımız olsun babası prensesiyle mi prensesinin annesiyle mi ilgileneceğini şaşırsın istiyoruz Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah hayırlısıyla

Back
X