• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'jiletle traş haramdır' açıklaması

Carsaf'li fantezisi gibi kelimeler cok Masumca kullanilan kelimeler, degilmi? Burda bana google den arastir diyeceginize kullandiginiz sözlere önce dikkat edin. Neyse daha fazla tartismiyacagim…

Yahu senin savunduğun adam yapmış o fanteziyi. Kız söyleyince kabahatli mi oluyor ?
Sarıya sarı demek midir suç olan yoksa sarının sarı olması mı ? İyi düşünmek gerek .
Gördüğümüzü söylüyoruz. Bu adamın böyle bir kasedi çıkmadı mı ?
ÇıKTı.
Neydi o söz çok severim; ele verir talkımı, kendi yutar salkımı. Hah genellikle böyleleri yobaz olur.

Yoksa kimsenin çarşaflı, tesettürlülere öyle bir şey söylediği yok. Konuyu saptırmakta mastır yaptınız artık . Öööööööööf !

en adi telefonda bile 3-4 mega piksel kamera varken web camerasindan bile adi bir gizli kamerayla cekilmis niyeyse! kadin eve girerken guzel kamera cubbeli girerken yine bozuk goruntuler. niye bozuk kaliteyle al cubbeliye hafif benzeyen birini. trasini uydur. aralarda montajla oldu sana seks kasedi.

kesin olup olmadigi bilinmeden iftira atmak cok yanlis. kesin dahi olsa herhangi birinin cinsel iliskisini gizli cekip yayinlamak serefsizligin dik alasidir.

Son düzenleme:
Biri çıkıp durduk yere kuranda çelişki var der bunu da başka bir kutsal kitaba göre açıklar ortalığı karıştırıp atarsa sonuç buna gelir.

Arkamdan sacma sapan konusmayin rica ederim. Ben hic bir zaman durduk yere birsey demem, beni kenidnizle karistirmayin. Bir kil tuy konusunda bile cikip butun "yolunmazlik" fetvalarinizin basina elli defa "Kuran en buyuk kaynak" "Kuran destegim" deyip durdugunuz icin onda da celiskiler var dedim ve bir ornek verdim sadece... Algilamada bir problem var galiba..

cubbelı dıyelımkı oyle bırsey yapmıs ALLAH bılır dogrusunu kaset cıkarken veya kasetın ustunde acaba cübbeli carsaflıyla s.x yapıyoormu yazıyor sız orda carşafllı s.x fantazını soylemek yerıne goruntulerı cıkmıs dıyemıyormusunuzda araya carsafı sıkıstırıyorusunuz baska bı konu olsa bızde bu adam acık bırıyle s.x yapmmıs desek cokmu hoş olur acaba eger boyle bırsey dersek kastımız kasete laf soylemek degıl degıl acık bayanı ima etmek ona laf soylemek olur ve oyle anlasılır kullandıgınız kelemılere dıkkat edın lutfenn...

Yahu senin savunduğun adam yapmış o fanteziyi. Kız söyleyince kabahatli mi oluyor ?
Sarıya sarı demek midir suç olan yoksa sarının sarı olması mı ? İyi düşünmek gerek .
ÇıKTı.
Neydi o söz çok severim; ele verir talkımı, kendi yutar salkımı. Hah genellikle böyleleri yobaz olur.

Yoksa kimsenin çarşaflı, tesettürlülere öyle bir şey söylediği yok. Konuyu saptırmakta mastır yaptınız artık . Öööööööööf !

Hadi ben tesettür olayini yanlis anlamis olayim. "Çarşaflı s.x fantezisi yaşayan cübbeli değil mi bu? " lafini elestirince, konuyu saptirmakta mastir yapmis oluyorum da, siz bu igrenc ifadeyi kullanirken pardon düzeltiyorum "arkadasin" kullandigi ifadeyi, dogrulari söylüyor mu diyorsunuz? sizi gercekci olmaya davet ediyorum. Adam bilmemne yaparken yanindamiydinizda gögsünüzü gere gere söylüyosunuz bunlari. Neymis efendim kaseti cikmis. Hic bisey apacik ortada göründügü kadar aldatici degildir. Ve siz canli canli bunu görmediginiz sürecede bu iftiradir. Ben cübbeli'ci degilim ama bilip görmeden insanlara camur atamassiniz! Ha eger ki istedigimiz gibi konusuruz diyosaniz karsidan gelen elestiriyede acik olursunuz…

Son düzenleme:
Neyse canim, bu konu sayesinde kimler inanci dolayisi ile killi geziyor ogrenmis olduk bu arada...:27: :60: :60:

Hadi ben tesettür olayini yanlis anlamis olayim. "Çarşaflı s.x fantezisi yaşayan cübbeli değil mi bu? " lafini elestirince, konuyu saptirmakta mastir yapmis oluyorum da, siz bu igrenc ifadeyi kullanirken pardon düzeltiyorum "arkadasin" kullandigi ifadeyi, dogrulari söylüyor mu diyorsunuz? sizi gercekci olmaya davet ediyorum. Adam bilmemne yaparken yanindamiydinizda gögsünüzü gere gere söylüyosunuz bunlari. Neymis efendim kaseti cikmis. Hic bisey apacik ortada göründügü kadar aldatici degildir. Ve siz canli canli bunu görmediginiz sürecede bu iftiradir. Ben cübbeli'ci degilim ama bilip görmeden insanlara camur atamassiniz! Ha eger ki istedigimiz gibi konusuruz diyosaniz karsidan gelen elestiriyidede acik olursunuz…

Bir çok şeyi yaparken kimsenin yanında olması mümkün değil. Zaten birinin öyle ahlak dışı bir kasetini uzaktan görmeyi yeğlerim yanında olmaktansa :34:

Son düzenleme:
Bir çok şeyi yaparken kimsenin yanında olması mümkün değil. Zaten birinin öyle ahlak dışı bir kasetini uzaktan görmeyi yeğlerim yanında olmaktansa :34:

Gülsemmi aglasammi bilemedim… size laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Neyse bana müsade bu sohbetin sonu malum…

Gülsemmi aglasammi bilemedim… size laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Neyse bana müsade bu sohbetin sonu malum…

Adamın p...osu beni hiç ilgilendirmez. Ama olayı haksız yöne çekip , konuyu başka yönlere kaydırdığınız için cevap verme ihtiyacı hissettim.
Bana laf atmaya gelince ? Bu kaçıncı yorumunuz ki daha ? :1: Ben biliyorum ne yapacağımı. Güldüm şahsen. Sanki sabahtan akşama kadar bana laf anlattınız da ben anlamadım artık pes ettiniz. :9:
Hadi müsade sizin. :3:

Son düzenleme:
Adamın p...osu beni hiç ilgilendirmez. Ama olayı haksız yöne çekip , konuyu başka yönlere kaydırdığınız için cevap verme ihtiyacı hissettim.
Bana laf atmaya gelince ? Bu kaçıncı yorumunuz ki daha ? :1: Ben biliyorum ne yapacağımı. Güldüm şahsen. Sanki sabahtan akşama kadar bana laf anlattınız da ben anlamadım artık pes ettiniz. :9:
Hadi müsade sizin. :3:

Aglanacak halinize devam gülün ozaman, sizede bu yakisir 👏👏👏 Eyvallah…

Aglanacak halinize devam gülün ozaman, sizede bu yakisir 👏👏👏 Eyvallah…

Ay halimde ne var yahu :1: Neyimi gördün ya iki yorumda. Anaaa saldırmak için ne yapacağını şaşırdın.neyse :9:

Arkamdan sacma sapan konusmayin rica ederim. Ben hic bir zaman durduk yere birsey demem, beni kenidnizle karistirmayin. Bir kil tuy konusunda bile cikip butun "yolunmazlik" fetvalarinizin basina elli defa "Kuran en buyuk kaynak" "Kuran destegim" deyip durdugunuz icin onda da celiskiler var dedim ve bir ornek verdim sadece... Algilamada bir problem var galiba..

Arkandan konuşmak mı :):):) :1:
Sen kalkıp dayanaksızca ve sebepsiz kuranda çelişki var kanka yaaa dersen durum bu hallere gelir :)
Sebepler de hoşmuş güle güle kullan

ÇıKTı.

Bu kasedin delili var mı mahkemede neden kurtuldu kasedi çıktı hobaa saldıralım!

KK ikiyüzlüdür kk işine geleni eleştirel bakış adı altında topa tutar iftira atar ama kendince önemli olan yüceolan kutsal olan saygı değer olan kşilere dil uzatamazsın o dili keser. KK bu yüzyılda bile hala insanların fikirleri ile alay eder. İŞte bu kk gerçeği.

Ha birde olay nedense kaseet şuna buna gelir. EE maksat karalamak.
İnancından dolayı kıllı gezen bizler sanırım bizim kıllar batyor.
sensin yobaz sensin örumcek kafalı sensin sen!!! istersem banyo günah derim sana ne???????????

Son düzenleme:
Arkandan konuşmak mı :):):) :1:
Sen kalkıp dayanaksızca ve sebepsiz kuranda çelişki var kanka yaaa dersen durum bu hallere gelir :)
Sebepler de hoşmuş güle güle kullan

Ben dayanaklarimla beraber siraladim iddiami, git bir daha oku istersen...

Ben dayanaklarimla beraber siraladim iddiami, git bir daha oku istersen...

Dayanakların ne biliyor musun? hristan değilsin tarihten de bir kaynağın yok incili Allah indirmedi kuran yalan söyluyor diyorsun ve bunu insan ürünü olan incilde yazan bir yazıya göre söyluyorsun.Ve asıl komik olan incilin insan ürünü olduğnu kendin söyluyorusun.
Ayrıca kimse sana kuranda çelişki var mı yok mu diye mi sordu?

Son düzenleme:
Bu kasedin delili var mı mahkemede neden kurtuldu kasedi çıktı hobaa saldıralım!

Meryemcim bu konuyla ilgili seninle tartışmak istemiyorum. Ben olayı hemen tesettürlüye laf söylenmiş gibi bir duruma getirip show yapanlara sinirleniyorum. Dediğim gibi bu adam .....su olmasa bile benim gözümde saygıdeğer biri değil çünkü çok medyatik. Ben kendi halinde ağırlığı olan din adamlarını seviyorum.

Meryemcim bu konuyla ilgili seninle tartışmak istemiyorum. Ben olayı hemen tesettürlüye laf söylenmiş gibi bir duruma getirip show yapanlara sinirleniyorum. Dediğim gibi bu adam .....su olmasa bile benim gözümde saygıdeğer biri değil çünkü çok medyatik. Ben kendi halinde ağırlığı olan din adamlarını seviyorum.

Bak canım arkadaşım,değerli arkadaşım konu jilet mi? traş mı? evet. Müslümansan Hadise inanmam der konuyu eleştirirsin bunu anlarım müslüman değilsen yine kendince eleştirirsin hepsini anlıyorum.

Ama anlamadığım bir nokta var Neden insanların inançları ile alay ediliyor sonuçta bu hadislere inanan insanlar var. Neden dalga geçiliyor yobaz deniliyior inancımla neden yargılanıyorum ve bu kaset işinin delili yok adam hapisten de çıktı delili olmayan bir konuda neden adamı suçluyooruz oysa bizler KESİN kaynaklara inanan bilimsel bakış açısına sahip lan insanlar değil miyiz? Madem öyle delil olmadıkça bu adama iftira atmış olunuyor. Saygı duymamak başka ama alay ve iftira çok başka.

Back
X