Yazı karakterleri bozuk gelmis , telefondan bakıyorum... Doğru Hadisler zaten dikkate alınmalı diyorum ama Kuran mantığına uyuyorsa geçerli zaten demek istedim, gercek islam alimleri açıklar anlatır, yorumlar ... Bizde yararlanırız ama Kuran'a uyar'sa ...
Kadın tüy sakal kesmez Kuran'da nerede var, hadiste varsa niye dikkate alayım...
Çok konu var'da burada ömrümüz yetmez konuşmaya, en güzeli ahlaklı bir şekilde, iyi insan, hoşgörülü sevgi dolu merhametli,yardımsever, dünyaya hayrı olan insanlar olarak yaşamamız...
Ateistler türedi son zaman çok, inançsızlık iyi birşey değil... Kuran mı , incil mi , tevratmı hangisi üstün tartışmalarıda saçma hepsi Allahın kitabı, hepimiz Allahın yarattığı kuluz , kimsenin kimseye üstünlüğü yok...
Hepsinin öZü aynı ama son kitap Kuran olduğu için biz Müslümanlar Kuran'ı tanırız, son kitapsa doğru Kitaptır ... İnsan ve din ayrımım asla yoktur Tek bir Allah var ...
Ayrılmak yanlış, Allah kullarına ayrım istemez...
Doğru şekilde insanlık görevimizi yapalım, Kul olmanın hakkını verelim,
İnsanlığa iz bırakacak yararlı işler yapalım... Ateistler twitter'da çok türedi çok gülüyorum sürekli ispatlama ve delil sunma derdinler, demek algıları almıyor, yukarıda arkadaş yazmış sevgi nerde kuranda diye , islam yani öz islamda. Sevgi hoşgörü sonsuz, ama rdikal şekilci uygulanan islamda evet eleştirileck çok şey var ... Kuranda recm yok !
Birçok olmayan şeyi ordan burdan sallamasınlar...Kur'anı anlamak için Arapça bilmek ve alim olmak gerekmez, doğru insanların türkçe Mealleri yeter...
Uzun bir konu, herkesin bakış açısı farklı, küçümsenecek bir din değil, bilakis muhteşem yüce bir dindir ... Ama çok taciz ediliyor, aşırı uçların hepsi Dinimize zarar veriyor...
Bu konu bitmez :) herkes Allah yolun'da doğrudan sapmadan iyilikle yolunda yürüsün, hayat kısa faydalı işlere el atalım, inancı kaybetmek sapkınlıktır.. Hiçbirşey kendiliğinden bu kadar mükemmel bir ahenk içinde var olmaz... Hepimiz Allahın kuluyuz, ayrımcılık yok ! İnsanlık var ... Dua'ların gücü var ... Ama dini kullananlar maalsef çok acı gerçekki çok var ....
Ben her hadis doğru demedim zaten. Evet tek kaynak kurandr ve kuranda da peygamberin emrettiğini alın emretmediğinden geri sakının der. Ayrıca herşeye cevap vermişsiniz ama yalnızca kuran ile yani saf bir ceviri ile olaylar nasıl açıkladın? Veya namaz şekillleri.
rainy days never say goodby...