cübbeli de ekranlarda- flash tv

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
358
55
]tvde ramazan boyunca cübbeli de var artık..

CÜBBELİ AHMET HOCA İLE SOHBETLER

Flash Tv'de iftar programı türkiyenin en ünlü hocalarından Cübbeli Ahmet hoca ile gerçekleşecek.
Flash Tv'de iftar programı türkiyenin en ünlü hocalarından Cübbeli Ahmet hoca ile gerçekleşecek....Cübbeli Ahmet Hoca İle Sohbetler 11 Ağustos'tan itibaren Flash Tv'de sizlerle....

Son düzenleme:
evet canım
ben izlerim cübbesine mübbesine bakmadan ben onun konuşmalarını çok beğeniyorum. özelliklede yaklaşım tarzını esprilerini...

AKŞAM Kİ KONU NEFİSDİ...
ve iftara yakın o bir iki dakika kala sofra başında sabırla sabırsızlıkla bekliyoruz ya işte o esnada yüce mevlam hergün 1 milyon kişinin boynunu cehennem halkasından kurtarıyormuş. inşallah bi gün tuttuğumuz bir orucun iftarında o bir milyondan bir tanesi oluruz...

Bencede biraz hocanın dediğini yap yaptığını yapma denilecek birisi.Bilgisi hitabeti var ama yaşantısından yansımalar hiç hoş değil...

ben severe izledim ramazan boyunca sıkmadan üslbü güzel anlatımı var.. şiödide cuma akaşamlrı flash tv de..

Programıda olduğunu göre tam bir showmen tv. kanallarıda kaçırmadı..

En kızdığım olay dini kullanarak,düşüncelerini empoze etmek..

ben bu adamnın muhabbetine bayılıyorum ya.
kimse sevmiyor ama ben eşimden bile gizli seyrediyorum.
kendimi alamıyorum.manyak mıyım neyim bilmiyorum.
jilet gibi ütülü cüppeleri de çok hoş.elleri de minicik yumuk yumuk mübarek zatın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…