cübbeli de ekranlarda- flash tv

ayyy ben bayiliyorum bu adamin sohbetine cok guzelya saatlerce dinlerim uslubu harika .bazi arkadaslar jetsikiden bahsetmis imali bir sekilde arkdaslar jetsikiye binmek gunah degildir yuzmek sunnettir pey.efendimiz cocuklarina at binmeyi okculugu ve yuzmeyi ogretin diye buyurmusdur .adam hoca olabilir ama helal cevceve icinde onunda eglenmeye hakki var ilmi gercekden cok buyuk kac tane hadis var ezberinde kurani kerim ezberinde bir sohbet anlatirkan hemen kurandan ayetini hadisini ezbere hem arapcasini hemde turkcesini soyluyo .ben begeniyorum herkez sever sevmez herkezin kendi tercihi ama onyargili olmayi hic dinlemeden sevmiyorum bu adami demeyin bi dinlelyin gercekden sohbeti cok akici ve dinlemesi cok zevkli bir insan

cübbeli de ekranlarda- flash tv başlığının Show Programlari bölümünde olması akıl karışıklığına yol açtı bende :44::44:

Neden indirilsin ekrandan... Ben çok beğeniyorum sohbetlerini... Hem bilgilendirici hem akıcı anlatımı var üstelikte sıkmadan bunaltmadan hep cehennemden bahsedip umutsuzluğa düşürmeden... Beğenmeyen değiştiri kanalı başka bir şey seyreder kumanda elinizde nasıl olsa karışan eden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…