Doğuma Hazırlık Cubuklu bebek sekeri yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi x1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

x1907

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
159
87
298
Antalya
Arkadaslar, kendim bebek sekerini yapmak istiyorum. Hatta malzemeleri aldim. Cubuklu bi model yapmak istiyorum. Ama o kadar arastirmama ragmen o cubuklardan (sadece cubuk) bulamadim :44:. Bahsettigim tel cubuk beyaz renk. Bu isi yapanlar ya da bilenler varsa , nerde bulacagima dair yardim bekliyorum. Tesekkurler.

cnm bende doğum gününde kızıma yapıcam ilk defa.
beyaz plastik yada tel görmedim ama gördüğüm kurabiyelerde hep tahta gibi çubuklar vardı.
bende bir marketten buldum çöp şişe benziyor
internette de gördüm aynısından satılıyor

cnm bende doğum gününde kızıma yapıcam ilk defa.
beyaz plastik yada tel görmedim ama gördüğüm kurabiyelerde hep tahta gibi çubuklar vardı.
bende bir marketten buldum çöp şişe benziyor
internette de gördüm aynısından satılıyor

$image.webp

Canim resim yukledim, bahsettigim bu tarz...Talan ettim yok yok yok :) hep hazir da var. Ahsap olanlari biliyorum, kurabiye icin uygun da, bebek sekeri icin nasil olur ki acaba ?:18:

arkadaşlar bende cok araştırdım. hatta dükkanları gezip örneklere bile baktım. beyaz cubuklardan yapılan da var. ahşap çöp cubuklardan yapılan da var. demekki çöp cubuktan da oluyormuş diye bende aldım marketten. daha yapmadım ama olacağını düşünüyorum. malzemelerimi yavaş yavaş almaya başladım.çöp cubuğu cila ile de boyayabilirsiniz dedi bi arkadaş. bi de onu deneyeceğim bakalım. kolay gelsin sizede...

Back
X