Çubuklu oda kokusunun içine sprey koku doldurabilir miyiz?

Z3hra

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2021
1.380
1.079
83
Kızlar sorum başlıkta. Çubuklu oda lokum biterse oda spreyini içine doldurursam aynı işi görür mü yoksa çok çabuk Uçar işe yaramaz mı?

Teşekkür ederim denemeyi düşünüyordum ben de. Kolonyayla daha kalıcı oluyormuş ama alkol kokusu istemiyorum açıkçası. Cam kutular boşa gitmesin diyordum neyse artık 🤷🏻‍♀️
Kolonya denemedim ama başka kokular koymuştum uçucu etkisi olmadığından olmuyor ama uçucu yağlarla biraz oluyor diyolar

Kolonya denemedim ama başka kokular koymuştum uçucu etkisi olmadığından olmuyor ama uçucu yağlarla biraz oluyor diyolar
Ben birkaç yere baktım kolonya veya etil alkol olmayınca koku kalıcı olmuyor diyorlar hep. Dilerseniz bir de öyle deneyin siz de. Koku bitince ben de öyle denemeyi düşünüyorum son çare

Hatta ben bitmiş sprey kutularına sulandırılmış koyuyorum yumuşatıcı yi heryere sikiyorum😀 millet perdeleri çarşafları yeni yıkadım saniyor

Hatta ben bitmiş sprey kutularına sulandırılmış koyuyorum yumuşatıcı yi heryere sikiyorum😀 millet perdeleri çarşafları yeni yıkadım saniyor
Haha mantıklı. Kaynanam gelince sıkayım her deliğe ben de

Back
X