- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
L Loriklorik ve E Eslem91 kesin izliyordurİdare et işte atıksizde etiketleye bilirsiniz kuzu pek bilmiyorum kim izliyo kim islemiyo
Auy yok izlemem hayatta
Saka yapıyosun yuhalanmadan cık burdanAuy yok izlemem hayattasacma sapan bi dizi bence
Söyyyle seni soldan cıkısa dogru alalımKapi ne taraftaydı
Aahh beyaz isik goruyorum tmaam tesekkurler ben ışığı takip ederek bulurumSöyyyle seni soldan cıkısa dogru alalım
Goodbye cicegimAahh beyaz isik goruyorum tmaam tesekkurler ben ışığı takip ederek bulurum
Malesef bilemedin nayırrrrr izlemiyorum hatta hiç bakmadım
Senide söyle soldan cıkısa dogru alalım bebegim yuhalanmanı istememMalesef bilemedin nayırrrrr izlemiyorum hatta hiç bakmadım
Koridorun solundaki isigi goruyon mu iste orayi takip ediyorsun ondan sonra kapiyi goruyorsunMalesef bilemedin nayırrrrr izlemiyorum hatta hiç bakmadım
Niye yuhlasınlar bebeğim izleyene saygım var izlemek zorunda değilim sonuçtaSenide söyle soldan cıkısa dogru alalım bebegim yuhalanmanı istemem
Arkandayım beni bekleKoridorun solundaki isigi goruyon mu iste orayi takip ediyorsun ondan sonra kapiyi goruyorsun
Bu biraz sey gibi oldu besiktaslıların yanında fenerbahce diye slogan atmak gibiNiye yuhlasınlar bebeğim izleyene saygım var izlemek zorunda değilim sonuçtateşekkür ederim hayatım kapıya kadar eşlik ettiğin için
Akınin kafasındaki ne asla bilmiyorum ama sanki onu sultan yonlendiriyo gibi geliyo idrise öl de evlatlarım kurtultulsun derken bunu planlamış olabilir mi gibi geliyo diziye yeni grliren kız ise beyfendinin kızı benceAkinda ne hainn cikdiii
Bide beyfendi öldümü gercekten??
Gelen sari kiz beyfendinin kizimii?
Evett yorumlari alalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?