Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kzlar ameliyatimi.oldm ucuncu günüm ama.durumum berbat sanki.hc duzelemicekmism gbi canm çok yaniyoo((
Yaa moralimi.yuksk.tutmaya calisiyrm sonunda yuzum gulck Allahin iznyle hissediyorum. . Hasan husyn ceylana oldm
Banada voltern onerdi doktor ama dune nazaran.su anlik.agri konusunda iyiyim.sizim var braz . Ama burnum.kndimdn.bagmsz gbi yok.gbi.yook :)) su tamponu bi aldirsam dye gozluyrm . Snin.ne zmn alinacak tamponlar
Geçmiş olsun..Nasıl bir ağrı yaşıyorsun,bahsedebilirmisin? Baş ağrısı oluyormu? Burun uyuşuk oluyor zaten,ağrı nerelerde oluyor?Banada voltern onerdi doktor ama dune nazaran.su anlik.agri konusunda iyiyim.sizim var braz . Ama burnum.kndimdn.bagmsz gbi yok.gbi.yook :)) su tamponu bi aldirsam dye gozluyrm . Snin.ne zmn alinacak tamponlar
Bnmde Allah izin.verirse yarn.alinacak . Nasl.ck aciyomu nasl bi.islem uyguluyo.bu.tampon.olayi beni korkutuyo
Oyyy oyyy oyyy.... :26: Çok geçmiş olsun..Benimkide üçüncü revizyon ameliyatım olacak..Önceki doktorum burnumda kıkırdak bıraktıysa iyi ama yoksa kulaktan kıkırdak alacakmış doktorumBen de yeni revızyon ameliyatı oldum benim de çok ağrım oldu başım çok agrıdı burnum çok zonkladı ve benim extra bi agrım daha vardı revizyon olduğu icin kaburgamdan kıkırdak alındı o yüzden haline şükret kaburga ağrısı çok daha ağır geliyor. ağrı kesici içebilirsin günde 3-4 tane içtim ben ilk 5 gün
Oyyy oyyy oyyy.... :26: Çok geçmiş olsun..Benimkide üçüncü revizyon ameliyatım olacak..Önceki doktorum burnumda kıkırdak bıraktıysa iyi ama yoksa kulaktan kıkırdak alacakmış doktorumBende kulak ağrısı olurmu diye korkuyorum.Doktoruma kaburgadan alın,daha rahat olur dedim.O kadar büyük bir kıkırdaga gerek olamazki dedi.Kulaktan yeter gerek yok dedi.Bakalım artık,inşallah gerek kalmaz
5-6 sene önce altı ay aralıklarla ameliyat oldum burundan,sorunlar devam.Nefes alamıyorum rahatça,valv darlıgı var.Üst kısıma kıkırdak koyulup rahatlatılacak.Estetik olarakta kötü.Burun ucum özellikle sorunlu.Etli ve uzun bir burnum var.Yani zor bir ameliyat beni bekliyor.Allah yardımcım olsun :18:
İnan ne tür sıkıntılar yaşamıştım tam hatırlayamıyorum..Yani ağrı nasıl oluyordu,nerelerde ağrı oluyordu hatırlamıyorum.Yüzüm çok şişmişti ve morarmıştı,ağızdan nefes almak işgenceydi.Hatırladıklarım bu kadar..Bunda neler olur bilemiyorum tabi![]()
Yani her iki yerdende alınınca sıkıntılar oluyor sonuçtasize de çok geçmiş olsun kulaktan kıkırdak alınması hakkında pek bilgim yok ama hemşire bizi bilgiendirirken kulaktan alınan kıkırdakta agrı olur o tarafa yatamazsın ve çınlama olur demişti. kaburga daha kolaydır sanırım kaburgadan alınınca da ağrı sızı oluyor yatıp kalkarken birinin destek olması gerekiyor şimdiye kadar hapsurup öksürürken işkence çektim zonkladı kaburgam battı gibi oldu öksürürken fln. bugün 11. günüm gayet iyiyim öksürsem de batma yok :) ınşallah sonuca deger böyle anlattığıma da bakmayın aşırı bi sıkıntı çekmedim moralimi yüksek tutmaya çalıştım 6 gün sıkıntım oldu baya sonra tamponlar alındı kaburgam iyilesmeye basladı kendime gelmeye başladım bende. moral en önemlisi başa gelince çekiliyor sonuçta geçeceğini bildiğimiz sıkıntılar.Morluk şişlik de oluyor tabi ama bir hafta sonunda pek bisey kalmıyor. Allah geçmeyen dert vermesin bu da zor ameliyat oluyoruz kolay değil ama 5-6 gün çekilebilir bu sıkıntılar allah hepimize sabır versin şifa versin :)
siz kime ameliyat olacaksınız ne zaman ?
zynp1903 tamponun alınacağı güne odaklanma biraz acıyor cımbızla çekiliyor dayanılmıcak bişi değil hiç korkma
Yani her iki yerdende alınınca sıkıntılar oluyor sonuçtaPeki şöyle bir soru daha sorayım izninizle.Kıkırdak alınan yer,yani kaburgadan alınan yerde dikiş varmı?Vardır muhakkak ama ne kadarlik bir iz.Yazın bikini giyinince görünürmü bu kesi yeri?
Muhakkak zamanla sıkıntılar geçecektir tabi.Ama hani genel ağrılar nelerdir,zorlayan,hissedeceğim şeyler nedir onu merak ettim tabi :) Malum heyecan ile birlikte korkularımda var..
Daha önce meme büyütme ameliyatı oldum ben,karın bölgemden ufak bir lipo da oldum.Dudak dolgusu falan,aslında ağrılara alışkınım ama ameliyat korkusu,heyecanı her zaman aynı dozda.Hatta belkide daha fazlaEstetik işlemlerimi Dr.Hasan Fındık a oldum ve tüm işlemlerden memnun kaldım şükürler olsun.Burundada kendimi ona emanet edeceğim.. Burun konusunu çok araştırdım,çok doktor ile görüştüm.Birçoğu kendine güvenip ellemem dedi,güven vermedi yada çok yüksek ücret verdi.Hasan beyde estetik olarak baktıgımı düşünüyordu ve ellemem,gerek yok diyordu ama sağlık sıkıntısı yaşadığımı görünce ve anlayınca yaparım olur dedi ve ameliyata ikna oldu sonunda
27 Martta ameliyat olacağım inşallah.. Birkaç işlem ile birlikte tabiHazır narkozlu iken yaptırayım düşündüğüm şeyleri
KOnu açtım zaten,inşallah süreçte hep beraber olup destek veririz birbirimize
![]()
Geçmiş olsun..Nasıl bir ağrı yaşıyorsun,bahsedebilirmisin? Baş ağrısı oluyormu? Burun uyuşuk oluyor zaten,ağrı nerelerde oluyor?
27 Martta bende ameliyat olacağımda,beni neer bekliyor az çok bilmek istiyorum :18:
Ben meme altımda iz olmasın,bikiniden görünmesin diye silikonumu meme ucu kesisi ile koydurttumkulaktaki dikiş izi belli olmaz kaburgadaki olur benim 2 cm kadar izim var şuanda. estetik dikiş atıldı göğüsün kat izine atılıyor ama benim gögüsler küçük olunca doktor silikon kesisinden kesmiş ileride silikon taktırırsan tekrar iz açılmasın dedim dedi
doktorun söylediğine göre iz yok gibi duracakmıs beklicez görücez :) yani gögüsünüz küçük değilse kat izinden giriş yapılır bikiniden gözükmesi mümkün değil. doktorunuz nerden alır tekniği ne bilmiyorum ama benim doktorum göğüs altından alıyor hep
Genel ağrı olarak baş ağrım çok oldu yüzüm şişince gözlerimde çok ağırlık oldu burnum zonklar gibi oldu hep, tampon yüzünden ağızdan nefes aldım o da biraz zorluyor tabi. benim geniz etim sinüzitim fln da işlem gördü o yüzden kanlı geniz akıntım oldu 3-4 gün ve kaburga agrısı oldu hepsini saydım baska biseyle karsılasmadım :)
neler yaptıracaksınız burunla aynı anda merak ettim :)) konunuzu görmedim özel mesajla linkini atın isterseniz yeni mi açtınız konuyu
Üst dudakta öyle sorunlar olabiliyormuş evet..Bende hazır öyleyken dudak dolgusuda yaptırayım madem diye düşündüm açıkcasıBurnunu.hissetmiyosn snden tamamen bagmsizz. Burun deliklerinde yanma burnunda zonklama fln oluyo arada. Tabi gözlerimde sis .. yarim yamaalak acabliyorum. Bi de ust dudagimi.hissetmiyorm geriliyoo ve uyusuk . Onu yarn doktora gidnce sorucm : s
Banada voltern onerdi doktor ama dune nazaran.su anlik.agri konusunda iyiyim.sizim var braz . Ama burnum.kndimdn.bagmsz gbi yok.gbi.yook :)) su tamponu bi aldirsam dye gozluyrm . Snin.ne zmn alinacak tamponlar