Kızlar bugün doktora gittim.. doktor kordondan kan akışının yavaşladığını kızımın artık kilo almadını söledi.. 10 günde 50 gr almış :s yrn tekrar gidip nts ye giricem cuma günü de sezeryana giricem sabah.. kilosu daha 2 kilo 350 gr nabıcamı bilmiyorum
Hiç endişe etme canım. Mis gibi kokusuyla, sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına minik bebişini inşallah. Rabbim ömrünü size bağışlasın. Kiloyu hiç dert etme canım. Ben doğduğumda minnacıkmışım ve nefes almıyormuşum, mosmor... Ölür bu bebek demişlerbabamda nüfus cüzdanımı 10 gün çıkaramamış. Bakmış gitmeye niyetim yok hemen işlemleri gerçekleştirmiş Okula giderken de en minik bendim. Sonraaaa ergenlikle de beraber hem boyum hem de kilom normale döndü. Hatta boyum yaşıtlarımdan ve benden 1 yaş büyüklerden daha fazla uzadı Sen hiçç korkma bebişinin anneciği. O sana nasıl bağlı bak karnında. Beraber büyürsünüz olmaz mı. Eminim mükemmel bir annecik olacaksın canım. Sevgiyle kal:80:
kolay gelsın canım
Kızlar bugün doktora gittim.. doktor kordondan kan akışının yavaşladığını kızımın artık kilo almadını söledi.. 10 günde 50 gr almış :s yrn tekrar gidip nts ye giricem cuma günü de sezeryana giricem sabah.. kilosu daha 2 kilo 350 gr nabıcamı bilmiyorum
Canım hiç sıkma canını Sen hayırlısıyla sağlıkla al kucağına bebeğini.Kiloyu da hiç dert etme.Ben 2250gr doğmuşum ki haftamı doldurmama rağmen.Ama anne sütü, mama derken valla turp gibi olmuşum.Allah yardımcın olsun doğumdaKızlar bugün doktora gittim.. doktor kordondan kan akışının yavaşladığını kızımın artık kilo almadını söledi.. 10 günde 50 gr almış :s yrn tekrar gidip nts ye giricem cuma günü de sezeryana giricem sabah.. kilosu daha 2 kilo 350 gr nabıcamı bilmiyorum
o kadarda iyi besleniyorum neden kordondaki kan akımı yavaşladı anlamıyorum.. en azından 3 kilo olsaydı içim rahat olucaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?