Normal olanida bu zaten pazarlari nasil avrupada heryer kapali tatil Turkiye agirligi Musluman bir ulke oldugu icin Cuma tatilide gayet normal bana gore
Elif haber konu dine gelir benden uyarmasi
Polemik polemikk
Tabiki konu zaten memurla alakali haberdeTürkiye nüfüsü ağırlıklı olarak müslüman ama dışa bağımlı bir ülke olduğumuz için Avrupa ve Amerikaya göre saatlerimizi ve düzenimiz ayarlıyoruz.Cuma bizde tatil olursa pazar onlarda iş kaybını düşünemiyorum.Zaten resmi daireler kapanır özeller açık olur.
Ya yorum yazıcam ama baştan sona dini olucak , hem konu gidecek hem ben..
Yok sekerim alakasiz konular dine geliyorya onun icin dedim dine gelir diye simdi konuyu kaynatan cocuk olicim simdikonu dini konu değil ki canım, tüm memurları ilgilendiren bir tatil düzenlemesi
tabii düzenleme dini olunca yorumlar dinede geliyor ama kk da yasak olan bi tarz konu değil bence
neden banlanırsın onu anlamadım ama
Yok sekerim alakasiz konular dine geliyorya onun icin dedim dine gelir diye simdi konuyu kaynatan cocuk olicim simdi
konuyu dıne getırmeden fıkrımı paylasmaya calısayım..Neden sadece memurlar işçiler Cuma Namazına gitmesin mi ?
Benim kocamda gitsin Cuma Namazına ben bilmem yapacaksanız herkese yapın izni.
Aynen öyle kesinlikle noktasından virgülüne katılıyorum.konuyu dıne getırmeden fıkrımı paylasmaya calısayım..
cuma namazı ıznıyse bunun memuru sırketı olamaz..
memurlarda musluman varda , özel sektörde yokmu ?
ayrıca neden hersey memura ? dogum ıznıydı , yasal ızındı , cuma ıznıydı vsvvss.. herseyde biz işçilere nazaran daha kardalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?