• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma gunu test yapacagım anneler ve bekleyenler lutfen dularınızı esırgemeyınn

hakkında hayırlısı olsun...

2 gün sonra testini mutlaka ama mutlaka tekrarla..

Ben o hatayı yaptım,tekrarlamadım,ihmal etme mutlaka tekrarla...Ve sonuca göre doktorunla görüş..

Hakkımızda hayırlısı nasip olsun...

Sabriya gercekten bende heyecanlandim.. sonuca uzuldum.. ama cok da yipratmamak lazim. Herseyde vardir bir hayir. sen ve esin eminim elinizden gelenini yapiyorsunuz. burada dikkatimi ilk once su cekti, Bazi arkadaslar cok odaklaniyor. evet dusunmek guzel ama surekli degil bence... ben ilk defa denicem 21 agustosta seminere katilacagiz bilgi icerikli. daha sonrada Eylulun ilk haftasi ignelere basliyacagiz. ilk denemem olacak ama eger negatif cikarsa kendimi cok uzmeyecegim.. cok odaklandigimda olmadiginda cok uzulecegimi biliyorum ama ben kendimi telkin edicem. olmazsa da sizin gibi elimizden gelenini yapacagim. eger yinede olmazsada. taktiri ilahi diyecegim. isime gucume devam edicegim. sukurler olsun cok sevdigim, mutlu oldugum cok guzel bir insanla birlikteyim. umarim herkesin hayati istedigi gibi saglikla, huzurla dolu olur.. e tabi bebis sesleri de iyi olur evimizde :) kismet diyorum ben arkadaslar...

canım Allahın takdiri rabbim ne zaman nasip edicekse o zaman olucak inşallah.üzme kendini.durmak yok yola devam :emir_bebek:

benim bir arkadaşım var ikinci denemede oldu 10 yıllık evliler.şimdi 4 aylık hamile ama beden temizliği yaptıktan sonra başladı tedaviye ben onunda faydasının olduğuna inanaıyorum.

sabriyacım hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..
inan ne diyeceğimi bilemiyorum ama Allah büyüktür..
inşallah kendiliğinden gelirde sana büyük bir sürpriz yapar canım.. :Saruboceq:

sabriya canım yeni geldim hemen nete girdim inanırmısın hep aklımdaydın ..canım sırayla okumaya başladım degerin 5miş ..belki 2gün sonra degerin yükselir bellimi olur..yine bence kendini yorma sabret 2gün sonra tekrar yaptır..egerki çıkmazsa degerin yükselmesse canım hiç üzülme ..vardır bundada bir hayır diyelim..canım sen inançlı birisin..sloganımız durmak yookkk.. yola devam...tmam mı arkadaşım..

Allah büyüktür arkadaşım. dediğin gibi vardır bunda da bir hayır. inşallah bir dahaki tedavinde rabbim kavuşturur bebişlerine.

evet üzülmemek cokzor sabah kan verdim bir arkadaş pozitif aldi bensevindim kalbib yeriden cıkacakdı ve bana sırageldi ben negatif aldım evegeldım eşimgeldi gitti sonra ablam geldi da gitti bana kalan büyük bir boşluk acı allah kimseye böyle fakirlik vermesin herşeyin bie yoklu varama evlat yoklu başka çokzor ben hic bukadar fakir olmamışdım

cnm ne olur üzülmemeye çalış bundada vardır bir hayır bu defa olmadıysa bır dahakıne inşallah allahım nasıp eder allahım kucagını ikiz bebeklerle doldurur inşallah amiiiiiiiiiiiin

canım çok uzuldum hakkında hayırlısı buymus demekkı ıhsallah enkısa zamanda saglıklı hayırlı bebegın gelır

sabriya gecmis olsun canim keske bende negatif sonuc alsaydim bak ben simdi dussun bekliyorum cunki benimki dis gebelikmis

sabriya durmak yok devam.bu bebeği sen bulamazsanda birgün o seni bulucak.herşeyde hayır vardır.bak az önce okudum amerikalıyada üzüldüm şimdi
dışgebelikmiş.öyle olsaydı dahamı iyi olurdu.???

Sabriya canim cok gecmis olsun bir dahaki sefere Allah kucagina almayi nasip etsin.Ne guzel denemeye devam edeceksin Allah buyuk ve herseyin bir zamani var elbet seninde bebegini kucagina alacagin zamani Allah biliyor ve herseyin hayirlisi olsun.

Back
X