• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma gunu test yapacagım anneler ve bekleyenler lutfen dularınızı esırgemeyınn

Dunden beri neredeyse 150 sayfa okudum...dun uye oldum bu siteye.. ve suanda sabriya nin sonucunu merak ediyorum arkadaslar..

cok sagol canim ins iyidir sonucum sizlerden benden dualrinizi esirgemeyin 1 fatiha okusaniz cok sukur hamd olsun derim rabbim duyar ins hayirli sonuc veririm

sabriya yarın hayırlı mutlu müjdeni bekliyorumm..bizi merakta koyma..

evet hayirli gun geldi kizlar sabah bizim burdaki yere gittim kan alacak hemsire yoktu klinikte eve geri geldim dualarimla gittim ama bundada bir hayir vardir dedim bakalim 1 saatsonra tekrar gidecegim icimde umut kalmadi ama ALLAH buyukturrr

cnm bu güzel gunde dualarımız kabul olur inşll allahım hayırlı guzel haberler vermenı nasıp etsın haberlerını beklıyoruz

canım ben ilk defa bu bölüme mesaj yazıyorum.ama bebek bekleyen annelerin yazılarını okudukça rabbime hep dua ediyorum.Allahım gönlünüzdeki muradı versin inşallah .

ısteyen herkes hayrılısıyla bebişlerini kucağına alsın. opuyorumnanaktan

ya eşimle şehirdışına çıkıcaz bugün.haberini almadan gitmek istemiyorum sabriya.bunca üzüntünün arkasından güzel bişeyler duymak istiyoruummm.

inşallah canım güzel haberlerini alıcağız bitanem rabbim yardımcın olsun bize güzel haberler ver

Back
X