• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma gunu test yapacagım anneler ve bekleyenler lutfen dularınızı esırgemeyınn

hadı artık versınler su sonucu heyecandan olucem sabrıya en az senın kadar heyecanlıyım allahım hayırlı haberler nasıp etsın

ne guzel soylüyorsun ALLAH BUYUKTUR canım daha once 5,29 du dımı
sadece hemen umıdını yıtırme sonucta azda olsa yukselmışşş burda bız nelere şahıt olduk biliyorsunn

canım 5 üstü hamilelik değilmiydi bekleyelim bakalım inşallah yükselir belki geç tutunmadır bitanem ondan düşüktür

kizlar ayrica 2 gundur pembe pembe kan geliyordu o jelin kalintilariyla beraber belimde cok agriyordu bence bebekler tutundu ve dustu biri 13 biri 5.29 8 simdi sonuc benim bebislerim direndi ama dayanamadilarrrrr olsun canim sagolsun

canım bizler ne kadar üzülme desekte boş çünkü bu durumlar hepimizin başından geçti bir çoğumuzda halen bunun mücadelesini veriyoruz rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın .ilk gün herşey bitmiş gibi sanki daha çaresi yok gibi geliyor ama ertesi gün doğan güneşle beraber bizlerin de umutları ışıldıyor hayellerimiz yeşeriyor... inşallah sonunda meyvelerini alacağız ... RABBıM KıMSENıN YUVASINI ÇOÇUKSUZ KOYMASIN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSıN..

ARKADASLAR HEPINIZE AYRI AYRI TESEKKUR EDERIMM inanin uzuluyorum ama yikilmadim simdi ise neden boyle oldugunu arastircagim acaba kapali olan tuplerimmi musadee etmiyor bebeklerimin tutunmasina yoksa baska seyler mi varrrinanin rabbim cok buyukkkkk sloganim herzaman durmak yokyola devammmmmmmmmmmm kizlar sizleri seviyorummmmmmmmmm nen iyiki varsinizzz iyiki dert ve kader arkadasimsiniz

canım çok üzüldüm.............herşerle birkte bir hayır vardır bunu unutma............. inşallah bir dahaki sefere bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmazlar

Hayırlısı olsun,ne güzel durmak yok yola devam diyorsun,sende bu umut varken inanıyorum en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

canim benim .....demek bu hayirlisiymis....eminimki rabbim seni tez zamanda sevindircek....rüya gördün...hayirlara vesile olur insallah

allah buyuk sabrıya bence bıraz daha bekle baksana degerın 5 olması hamılelık dıolar hıc bellı olmaz belkıde bırden yukselecek

sabriya inan çok üzüldüm canım ama dedğin gibi durmak yok yola devam vardır bundada bir hayır canım

bu gün bu forumu seni merak ederek açtım..sonucu şimdi gördüm..inşallah bunda büyük hayırlar vardır..sen canını sıkma yeter..inşallaahhh dileklerine bir bir kavuşursun.

evet üzülmemek cokzor sabah kan verdim bir arkadaş pozitif aldi bensevindim kalbib yeriden cıkacakdı ve bana sırageldi ben negatif aldım evegeldım eşimgeldi gitti sonra ablam geldi da gitti bana kalan büyük bir boşluk acı allah kimseye böyle fakirlik vermesin herşeyin bie yoklu varama evlat yoklu başka çokzor ben hic bukadar fakir olmamışdım

Back
X