Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cuma gunu test yapacagım anneler ve bekleyenler lutfen dularınızı esırgemeyınn
ne guzel soylüyorsun ALLAH BUYUKTUR canım daha once 5,29 du dımı
sadece hemen umıdını yıtırme sonucta azda olsa yukselmışşş burda bız nelere şahıt olduk biliyorsunn
kizlar ayrica 2 gundur pembe pembe kan geliyordu o jelin kalintilariyla beraber belimde cok agriyordu bence bebekler tutundu ve dustu biri 13 biri 5.29 8 simdi sonuc benim bebislerim direndi ama dayanamadilarrrrr olsun canim sagolsun
canım bizler ne kadar üzülme desekte boş çünkü bu durumlar hepimizin başından geçti bir çoğumuzda halen bunun mücadelesini veriyoruz rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın .ilk gün herşey bitmiş gibi sanki daha çaresi yok gibi geliyor ama ertesi gün doğan güneşle beraber bizlerin de umutları ışıldıyor hayellerimiz yeşeriyor... inşallah sonunda meyvelerini alacağız ... RABBıM KıMSENıN YUVASINI ÇOÇUKSUZ KOYMASIN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSıN..
canım çok üzüldüm.............herşerle birkte bir hayır vardır bunu unutma............. inşallah bir dahaki sefere bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmazlar
bu gün bu forumu seni merak ederek açtım..sonucu şimdi gördüm..inşallah bunda büyük hayırlar vardır..sen canını sıkma yeter..inşallaahhh dileklerine bir bir kavuşursun.
evet üzülmemek cokzor sabah kan verdim bir arkadaş pozitif aldi bensevindim kalbib yeriden cıkacakdı ve bana sırageldi ben negatif aldım evegeldım eşimgeldi gitti sonra ablam geldi da gitti bana kalan büyük bir boşluk acı allah kimseye böyle fakirlik vermesin herşeyin bie yoklu varama evlat yoklu başka çokzor ben hic bukadar fakir olmamışdım