- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Hayırlı olsunda neden umutsuzsun onu anlayamadımKızlar ilk denemem bu olacak,dondurulmuş embriyolarımla deneyeceğiz jel verdi iğne verdi şimdi transfer gününü bekliyorum sorunum polikistik over ama düzenli adetlerim, 18 embriyom oldu 5.günde bakalım nasıl olacak 2 tane transfer edilecek? Çok korkuyorum çok umutsuzummm
Ne bileyim ya olmazsa diye korkuyorum bi telaşlıyım heyecanlıyım anlamadımHayırlı olsunda neden umutsuzsun onu anlayamadım
Rabbim yardimcin olsun insallah gönlüne gore versinKızlar ilk denemem bu olacak,dondurulmuş embriyolarımla deneyeceğiz jel verdi iğne verdi şimdi transfer gününü bekliyorum sorunum polikistik over ama düzenli adetlerim, 18 embriyom oldu 5.günde bakalım nasıl olacak 2 tane transfer edilecek? Çok korkuyorum çok umutsuzummm
Amin canım çok teşekkürler inşallh olur çok korkuyorum ua olmazsa diye allah ne derse o olur ama o kadar hasret kaldım ki bebeğeRabbim yardimcin olsun insallah gönlüne gore versin
Canım bu işte en önemli şey pozitif olmak. İnan bana güçlü ve pozitif olmak çok çok önemli. Umarım ilk denemende mutlu haberi alırsınNe bileyim ya olmazsa diye korkuyorum bi telaşlıyım heyecanlıyım anlamadım
Sen ilk denemende mi aldın bebeğini? Allahım inşallah bana da nasip eder insanın elinde değil pozitif olmak istesem de ya olmazsa diye düşünüyorumCanım bu işte en önemli şey pozitif olmak. İnan bana güçlü ve pozitif olmak çok çok önemli. Umarım ilk denemende mutlu haberi alırsın
Yok canım 2.de hamile kaldım ben. Bol bol dua et ve transferden sonra beslenmene çok dikkat etSen ilk denemende mi aldın bebeğini? Allahım inşallah bana da nasip eder insanın elinde değil pozitif olmak istesem de ya olmazsa diye düşünüyorum
Allah bebeğinin şansını bahtını açık etsin inşallah benim de olur ne diyeyim dua ediyorum ama allah biliyor ua çok da korkuyorumYok canım 2.de hamile kaldım ben. Bol bol dua et ve transferden sonra beslenmene çok dikkat et
Icini ferah tut canim insallah bu mubarek gunler hurmetine Rabbim nasip etsin kolaylastirsin isiniAmin canım çok teşekkürler inşallh olur çok korkuyorum ua olmazsa diye allah ne derse o olur ama o kadar hasret kaldım ki bebeğe
Amin canım inşallah bu hayırlı mübarek günlerde güzel haberler alalımmm sen de ilk denemeden mi olduIcini ferah tut canim insallah bu mubarek gunler hurmetine Rabbim nasip etsin kolaylastirsin isiniDua etmekten baska bisey gelmiyor elimizden
Ben denemedim canim icimden geldi yazdim o yüzden dualarimdasinAmin canım inşallah bu hayırlı mübarek günlerde güzel haberler alalımmm sen de ilk denemeden mi oldu
Ayyy çok teşekkür ederim canım allah dualarımızı kabul etsin inşallah canım benimBen denemedim canim icimden geldi yazdim o yüzden dualarimdasin
Aminn insAllah canim benim❤Ayyy çok teşekkür ederim canım allah dualarımızı kabul etsin inşallah canım benim
Dualarını eksik etme lütfenAminn insAllah canim benim❤
Tabi ki kuzum Rabbim kabul etsin dualarimiziDualarını eksik etme lütfen
Çok heyecanlıyım bakalım olur mu ilk denemedeTabi ki kuzum Rabbim kabul etsin dualarimizi
Aminn insallah canim benim oldumu transferİnşallah bebeklerimiz bizimle olur allah kimseyi imtihan etmesin bebekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?