cnm hayrlı olsun sakın olumsuz duşnme lütfen benm de 2.denem de oldu ben hep mutlu oldum hiç olumsuz duşnmedim sen de rahat ol bebek dergileri aldım birsürü sana tavsiye ediyorum bun u iyi geliyor evde yatarken vakit bebe dergileriyle geçirmek inşllh gusel hbr vericeksin bize herşeydn önce inan tadevine ve bebelerine
cok tesekkur ederim sizin boyle olumlu haberleriniz bizede umut oluyo isallah bizde ayni guzel duygulari tadariz peki moral diyosun baska neler onerirsin bazi kisiler hep uzan bazilari is yapm a bazilarida normal hayatina don diyo ben ilkinde hep hareketsizdim sen neler önerirsin optm saglikla kal
cok tesekkur ederim sizin boyle olumlu haberleriniz bizede umut oluyo isallah bizde ayni guzel duygulari tadariz peki moral diyosun baska neler onerirsin bazi kisiler hep uzan bazilari is yapm a bazilarida normal hayatina don diyo ben ilkinde hep hareketsizdim sen neler önerirsin optm saglikla kal
cnm walla ben ilkin de pek inanmadım aslında ben de vedn hiç çıkmadım son gunlerde sadece şöförle çıktım evdn araba anhtarım alındı eşim tarafındn annem başımda asker gibi ya yat kıpırdama kalkama beni çok sıktılar ve sonç bio kimyasal gebelik ama busefer 4 gun annm kaldı sonra gitti çok mutludum arabada kullandım hatta gunde 1 kahve 1sigara içtim 4.gundn sonra hep inandım benm le bebelerim dedim gerçi benm tahmin 2 di biri benmle kaldı şükür buna dahep rahattım kısacası ve bu sefer kimseye söylemedim tedavi oldugumu sadece annem ve babam eşim ve annesi bukadarcık kimse sıkıştırmadı yani beni ne oldu varmı birgelşme diye süreci doğal yaşamak çok önemli tek sır rahat ol ve tedaviye çok inan bebelerine çok inan ve onları çok iste lütfen sen anne olucksın zaten cuma gunun dn itibaren zaten tıpben hamilesin sen cuma gunu artık tadını çıkar şımar bol bol evdekileri konş bebelerinle ve dergi kesin al birde en önemlisi DUA ET BOL BOL RABBİME hayrlısı olsun hakkında annecik k d et hep mutlu ol
canim cok sagol bende ayni sen gibiydim kiseye soylemedim busefer esim ben yengem biliyo herkezdden bi ses cikiyodu isallah bu sefer olur cok umutluyum allahta nasip ederse isallah zaten allah ol derse olur biz kullarda onun taktiri neyse ona uyariz allahim istiyen herkeze hayirli saglikli evlat nasip etsin