Ellerine sağlık kaptanım.. ve hayırlı uğurlu olsun.. söyleseydin ben hazırlardım kıyamam o telaşede hazırlamışsın..Kızlar sonuçlar hazır inşallah bir hatam yoktur varsa da kusura bakmayın yarın nisanim var o arada hazırladığım için gözden kaçırdığım bişey kesin vardırhatam varsa da bir süre uğrayamayabilriim şimdiden affınıza sığınıyorum inşallah yoktur ama
Ellerine sağlık kuzumKızlar sonuçlar hazır inşallah bir hatam yoktur varsa da kusura bakmayın yarın nisanim var o arada hazırladığım için gözden kaçırdığım bişey kesin vardırhatam varsa da bir süre uğrayamayabilriim şimdiden affınıza sığınıyorum inşallah yoktur ama
Kızlar sonuçlar hazır inşallah bir hatam yoktur varsa da kusura bakmayın yarın nisanim var o arada hazırladığım için gözden kaçırdığım bişey kesin vardırhatam varsa da bir süre uğrayamayabilriim şimdiden affınıza sığınıyorum inşallah yoktur ama
Musmutlu ol insallahKızlar sonuçlar hazır inşallah bir hatam yoktur varsa da kusura bakmayın yarın nisanim var o arada hazırladığım için gözden kaçırdığım bişey kesin vardırhatam varsa da bir süre uğrayamayabilriim şimdiden affınıza sığınıyorum inşallah yoktur ama
Ellerine saglik hayirli olsun nisanin da cnmKızlar sonuçlar hazır inşallah bir hatam yoktur varsa da kusura bakmayın yarın nisanim var o arada hazırladığım için gözden kaçırdığım bişey kesin vardırhatam varsa da bir süre uğrayamayabilriim şimdiden affınıza sığınıyorum inşallah yoktur ama
Kızlar sonuçlar hazır inşallah bir hatam yoktur varsa da kusura bakmayın yarın nisanim var o arada hazırladığım için gözden kaçırdığım bişey kesin vardırhatam varsa da bir süre uğrayamayabilriim şimdiden affınıza sığınıyorum inşallah yoktur ama
Eline sağlık.Hayırlı olsun inşallahKızlar sonuçlar hazır inşallah bir hatam yoktur varsa da kusura bakmayın yarın nisanim var o arada hazırladığım için gözden kaçırdığım bişey kesin vardırhatam varsa da bir süre uğrayamayabilriim şimdiden affınıza sığınıyorum inşallah yoktur ama
Ellerine sağlık canım. Hayırlı olsun şimdiden.Kızlar sonuçlar hazır inşallah bir hatam yoktur varsa da kusura bakmayın yarın nisanim var o arada hazırladığım için gözden kaçırdığım bişey kesin vardırhatam varsa da bir süre uğrayamayabilriim şimdiden affınıza sığınıyorum inşallah yoktur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?