Ellerine sağlık canımListeler hazır kızlar..
Dereceye giren takım ve takım ütelerini tebrik ediyorum..
Özelliklegezegenfeza iyilik meleğimi tebrik ediyorum. Kendisi takımımın onur konuğu tebrikler canım
İyi tatiller..
Süper bi enerji ile dön.. Bekliyoruz seni.. Tabii konuk olarak.. Kilolu olarak değil
Teşekkür ederim canım.Ellerine sağlık canım
Çok hızlısın
Eline sağlık canım.Listeler hazır kızlar..
Özelliklegezegenfeza iyilik meleğimi tebrik ediyorum. Kendisi takımımın onur konuğu tebrikler canım
İyi tatiller..
Süper bi enerji ile dön.. Bekliyoruz seni.. Tabii konuk olarak.. Kilolu olarak değil
Teşekkürler tatlım
Listeler hazır kızlar..
İyi tatiller..
Teşekkürler canımEllerine ve emeğine sağlık canım
Çok teşekkür ederim canımmmm.Listeler hazır kızlar..
İyi tatiller..
İyi geceler arkadaşlar. Akrep kaptanım eline sağlık
Arkadaşlar aklıma takılan çok tuhaf gelen bir konu var akşam yazmıştım aslında ama sonra anka dış kapının mandalısın artık saçmalama herşeyin altından çıkıp durma dedim sildim. Ama yok uyku tutmadı yazmazsam çatlıcam
Arkadaşlar son zamanlarda bu izin meselesi ne kadar suistimal edilir oldu. Bi bakıyorum bu etap listeye giren üye iki üç hafta sonra izine ayrılıyor. Ya da izinden dönen üye 1 ay geçmeden yine izine ayrılıyor. Çok ciddi sağlık problemi veya sorun olmadığı sürece yeni üyelerimizin veya izinden dönen üyelerimizin izine ayrılmasına müsaade etmeyelim bence. Yazık değil mi bahar ordan oraya taşıyor listeleri. Dediğim gibi çok ciddi bir durumu yoksa kendi isteğiyle ayrılsın ki izin konusu suistimal edilmesin.
Sözümü lütfen yanlış anlamayın. Ben sadece aklıma fena takılan bir konuyu dile getirmek istedim. Herkese saygılarımı sevgilerimi sunuyorum. Ve tamam söz gittim bu sefer herkese başarılar diliyorum
İzin konusunda en çok muzdarip olanlardanım.Hatta en çok izne ayrılan takım maalesef ki 6. Takım.İyi geceler arkadaşlar. Akrep kaptanım eline sağlık
Arkadaşlar aklıma takılan çok tuhaf gelen bir konu var akşam yazmıştım aslında ama sonra anka dış kapının mandalısın artık saçmalama herşeyin altından çıkıp durma dedim sildim. Ama yok uyku tutmadı yazmazsam çatlıcam
Arkadaşlar son zamanlarda bu izin meselesi ne kadar suistimal edilir oldu. Bi bakıyorum bu etap listeye giren üye iki üç hafta sonra izine ayrılıyor. Ya da izinden dönen üye 1 ay geçmeden yine izine ayrılıyor. Çok ciddi sağlık problemi veya sorun olmadığı sürece yeni üyelerimizin veya izinden dönen üyelerimizin izine ayrılmasına müsaade etmeyelim bence. Yazık değil mi bahar ordan oraya taşıyor listeleri. Dediğim gibi çok ciddi bir durumu yoksa kendi isteğiyle ayrılsın ki izin konusu suistimal edilmesin.
Sözümü lütfen yanlış anlamayın. Ben sadece aklıma fena takılan bir konuyu dile getirmek istedim. Herkese saygılarımı sevgilerimi sunuyorum. Ve tamam söz gittim bu sefer herkese başarılar diliyorum
Desteklerin için teşekkürler ankacım.seaBahAR 1. Takımın listesini paylaştım. Takımı kapatma kararı alındı sen uygun zamanında kilitleyebilisin
Ellerine sağlık akrebim.Listeler hazır kızlar..
İyi tatiller..
Doğru düşünmüşsün monişim. Bendeki listeye eklerim ben.seaBahAR püsküütüm, listede ki bluedolphin kullanıcı adlı üyeme 'kilosu sabit' ibaresini yazmayı unutmuşum. Geriye dönük sorun teşkil etmeyeceğini düşündüğümden listede düzenleme yapmadım.
Çok haklısın.İyi geceler arkadaşlar. Akrep kaptanım eline sağlık
Merhaba, mesajı yanlış yere yazmışsınız.Kızlar
Geç kalmadan kahvaltımı yapayım
Keçi peyniri yasak değil dimi karatayda
Bilen acil yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?