- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Teşekkür ederim sana daaaEllerinize sağlık kaptanım mezun olan arkadaşları tebrik ediyorum umarım hiç biri kilo almaz emeklerine sağlık
Ben diskalifiyeyi ucundan kıyısından bile düşünmüyorum ama son iki diskalifiyem (üstelik ard arda) istisnai bi durum oldu. Bi anda yok oldular. Şimdi tel no alıyorum liste öncesi. Çözümü bu şekilde buldum.Oylama heyecanlı geçiyor arkadaşlar..
6 oy kullanıldı: 3 evet 3 hayır
Kalan 4 oyu merakla bekliyoruz.
Oylama sonucu "hayır" yönünde çıkarsa, diskalifiye için bir başka önerim daha olacak onu oylamaya sunacağım. Diskalifiyelerden fenalık geldi.
O konuyla ilgili bu hafta yine bir mesaj gelebilir benden kaptanım vallahi bana da gına geldi ama yapacak bişeyim kalmadıOylama heyecanlı geçiyor arkadaşlar..
6 oy kullanıldı: 3 evet 3 hayır
Kalan 4 oyu merakla bekliyoruz.
Oylama sonucu "hayır" yönünde çıkarsa, diskalifiye için bir başka önerim daha olacak onu oylamaya sunacağım. Diskalifiyelerden fenalık geldi.
Ben de sadece diskalifiyeyi düşünüyorum. Ve güdümlü füzeleri.Ben diskalifiyeyi ucundan kıyısından bile düşünmüyorum ama son iki diskalifiyem (üstelik ard arda) istisnai bi durum oldu. Bi anda yok oldular. Şimdi tel no alıyorum liste öncesi. Çözümü bu şekilde buldum.
Bir de Püskütüm 7.takım ne zaman açılıcak acaba? Hem oylamaları var hem de Cuma'ya ne kaldı şurda. Düzenlerini tekrar kurarlardı..
Yine mi?O konuyla ilgili bu hafta yine bir mesaj gelebilir benden kaptanım vallahi bana da gına geldi ama yapacak bişeyim kalmadı
Ah işte yine malesef...Ben de sadece diskalifiyeyi düşünüyorum. Ve güdümlü füzeleri.
O nedenle B planı yaptım zaten.
Çok bunaldım yeni üye kaydı yap sonra diskalifiye listesine ekle vs. vs.
Oylama açısından problem yok. 6 oy alan seçenek kazanacak nasıl olsa.
Yine mi?
Diskalifiye şampiyonu oldu sizin takım
Biraz daha mı dikkat etmeniz lazım acaba yeni üyelerde, bilemedim.
Emeğine sağlık toplightımmmSevgili Kaptanlar veseaBahAR 31. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, umarım hatam yoktur
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
Eline sağlık kaptaniçemSevgili Kaptanlar veseaBahAR 31. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, umarım hatam yoktur
Sevgili Kaptanlar veseaBahAR 31. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, umarım hatam yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?