Kaptanım ben karar mercii değilim, gördüğümü söyledim. Tabii ki bekleyebilirsin, yanlış bildiğimiz vardır düzeltiriz.Evetmoni kaptanım iki hafta deneme süresi var biliyorum. Üye ilk olarak 3 şubat pazar günü yazdı takıma. Haftaya cumaya bırakırsam eğer 2 gün için üyenin motivasyonunu düşeceğine kanaat getirip iki gün için ertelemedim listeye alışımı çünkü oldukça başarılı bir üyem. 14 gün mü beklememiz lazım illa ki? seaBahAR a da danışmak isterim bu konuyu. Eğer sıkıntı olacaksa çıkartırım listeden önemli değil çünkü zaten önemli bir yüzdemiz yok. Yani ilk üç içinde değiliz. Müsaadeniz olursa konuyla ilgili dediğim gibi Bahar'ı beklemek istiyorum
Canim 2 hafta deneme süresi var zaten3. cuma diye bir şart yok kaptanım. İki hafta deneme süresi yazıyor zaten. Sonradan oylama felan mı yapıldı da benim haberim yok? Ayrıca karar defterinde 3. cuma yazmıyor
Canım çok haklısın bildirim yapmadan önce düzenlemiştik. Kilo bildirimini geç yaptı alelacele düzenleme yapalım derken hata oldudrdotty kaptanım üyeniz hedef kilosunu 65 olarak revize edebilmesi için güncel kilosunun en az 68.5 olması gerekiyor.
Yanılıyor olmama karşı kontrol edebilir misiniz.
Ellerine sağlık kaptanım,Sevgili kaptanlarım sonuc listelerini hazırladık ama sanırım değişiklik olacak
Canım gözünden kaçmamışdrdotty kaptanım hayırdır inşallah önemli bir sıkıntı mı var? Sağlık nedeniyle izne ayrılmışsın.
Geçmiş olsun kaptanımCanım gözünden kaçmamışteşekkür ederim
Geçtiğimiz cumartesi ameliyat oldum (4ay önce safra kesem alınmıştı kapalı yöntemle üst trokar deliğinde fıtıklaşma olmuş, ağrı yapıyordu onu düzelttiler) Geçen hafta stresten izin isteğimi bildirmemişim.
Çok önemli bişey değil ama adı bıçak altına yatmak, çok şükür iyiyim ve çocuklarımın yanındayım.
Sevgiler
Teşekkür ederim canım benim.Geçmiş olsun kaptanım
Çok geçmiş olsun canım.Canım çok haklısın bildirim yapmadan önce düzenlemiştik. Kilo bildirimini geç yaptı alelacele düzenleme yapalım derken hata oldu
Sonuç listesinde düzeltme yapmalı mıyız
Teşekkür ederim canım, iyiyim şimdiÇok geçmiş olsun canım.
Evet kaptanım düzeltmelisiniz yoksa zaten sevgili Bahar düzeltmenizi isteyecek Etap Raporunda, geriye dönük bildirimlerde sıkıntı olmaması için.
Cok gecmis olsun cnmCanım gözünden kaçmamışteşekkür ederim
Geçtiğimiz cumartesi ameliyat oldum (4ay önce safra kesem alınmıştı kapalı yöntemle üst trokar deliğinde fıtıklaşma olmuş, ağrı yapıyordu onu düzelttiler) Geçen hafta stresten izin isteğimi bildirmemişim.
Çok önemli bişey değil ama adı bıçak altına yatmak, çok şükür iyiyim ve çocuklarımın yanındayım.
Sevgiler
Ellerinize saglik cnmSevgili kaptanlarım sonuc listelerini hazırladık ama sanırım değişiklik olacak
Teşekkür ederim mefkuremCok gecmis olsun cnm
Neyseki daha iyiymisin
Gecmiş olsun kaptanımCanım gözünden kaçmamışteşekkür ederim
Sevgiler
Tesekkur ederim kaptanımEllerine sağlık kaptanım,
Tesekkur ederim kaptanımEllerinize saglik cnm
Ellerine sağlık kaptanım.. O değişiklikler olmazsa olmazımız zaten. :)Sevgili kaptanlarım sonuc listelerini hazırladık ama sanırım değişiklik olacak
Laydcim gün değil, hafta hesabı yapıyoruz hep.Evetmoni kaptanım iki hafta deneme süresi var biliyorum. Üye ilk olarak 3 şubat pazar günü yazdı takıma. Haftaya cumaya bırakırsam eğer 2 gün için üyenin motivasyonunu düşeceğine kanaat getirip iki gün için ertelemedim listeye alışımı çünkü oldukça başarılı bir üyem. 14 gün mü beklememiz lazım illa ki? seaBahAR a da danışmak isterim bu konuyu. Eğer sıkıntı olacaksa çıkartırım listeden önemli değil çünkü zaten önemli bir yüzdemiz yok. Yani ilk üç içinde değiliz. Müsaadeniz olursa konuyla ilgili dediğim gibi Bahar'ı beklemek istiyorum
Kimse karar mercii değil kaptanım.Kaptanım ben karar mercii değilim, gördüğümü söyledim. Tabii ki bekleyebilirsin, yanlış bildiğimiz vardır düzeltiriz.
Düzelttiniz mi bilmiyorum, ilk önce buraya geldim.Canım çok haklısın bildirim yapmadan önce düzenlemiştik. Kilo bildirimini geç yaptı alelacele düzenleme yapalım derken hata oldu
Sonuç listesinde düzeltme yapmalı mıyız
Geçmiş olsun kaptanım.Canım gözünden kaçmamışteşekkür ederim
Sevgiler
Tesekkur ederim kaptanım ♥Ellerine sağlık kaptanım.. O değişiklikler olmazsa olmazımız zaten. :)
3.cuma açıklaması daha sade oldu kaptanımEllerine sağlık kaptanım.. O değişiklikler olmazsa olmazımız zaten. :)
Laydcim gün değil, hafta hesabı yapıyoruz hep.
Ben şuna bakıyorum:
Üyemiz 3 şubatta gelmiş.
608. etabın tarih aralığı: 1-8 Şubat olduğu için, geliş tarihi bu aralıkta.
Güncel etabımız 609. etap. Yani iki haftalık deneme süresi dolmul değil.
Karnelere de dikkat edersen deneme süreci hesabına göre kayıt 608. ise, üyeliğin onaylanması otomatikman 610. etap oluyor.
Bu nedenle üyenin listeden çıkması ve haftaya alınması lazım.
Not: Karar defterine, kaptanlarımın dediği gibi 3. Cuma diye açıkça belirteyim, bir daha yorulmayalım.
Kimse karar mercii değil kaptanım.
Kararlarımız var.
Ona uygunluğu hakkında fikir üretiyoruz. Bir de böyle durumlar, en azından karar defterinin muğlak / yoruma açık bir yeri varsa bunu düzeltmemizi sağlıyor.
Düzelttiniz mi bilmiyorum, ilk önce buraya geldim.
Henüz kontrol edemedim ama bu tip ayrıntılar olay esnasında önemli görünmüyor. Ama sonrasında diyelim ki karne hazırlarken ben hedefe göre hesaplıyorum. Geri dönüp düzeltmedi iseniz, aramızda itilaf doğabiliyor.
Geçmiş olsun kaptanım.
Dilerim ağrılar geçer, yaşanan sıkıntılar işe yarar.
Tıp da güvenemediğimiz alanlardan biri ne yazık ki.
Eki Görüntüle 2234542
6. Takımdan @Simons Cat 14 haftada 5,4 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?