Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaptanım ben karar mercii değilim, gördüğümü söyledim. Tabii ki bekleyebilirsin, yanlış bildiğimiz vardır düzeltiriz.

3. cuma diye bir şart yok kaptanım. İki hafta deneme süresi yazıyor zaten. Sonradan oylama felan mı yapıldı da benim haberim yok? Ayrıca karar defterinde 3. cuma yazmıyor
Canim 2 hafta deneme süresi var zaten
3.hafta da cuma günü gözüküyor listede haftaiçi liste yayınlamıyoruz ki onun için dedim

drdotty kaptanım üyeniz hedef kilosunu 65 olarak revize edebilmesi için güncel kilosunun en az 68.5 olması gerekiyor.
Yanılıyor olmama karşı kontrol edebilir misiniz.
Canım çok haklısın bildirim yapmadan önce düzenlemiştik. Kilo bildirimini geç yaptı alelacele düzenleme yapalım derken hata oldu
Sonuç listesinde düzeltme yapmalı mıyız

drdotty kaptanım hayırdır inşallah önemli bir sıkıntı mı var? Sağlık nedeniyle izne ayrılmışsın.
Canım gözünden kaçmamış teşekkür ederim
Geçtiğimiz cumartesi ameliyat oldum (4ay önce safra kesem alınmıştı kapalı yöntemle üst trokar deliğinde fıtıklaşma olmuş, ağrı yapıyordu onu düzelttiler) Geçen hafta stresten izin isteğimi bildirmemişim.
Çok önemli bişey değil ama adı bıçak altına yatmak, çok şükür iyiyim ve çocuklarımın yanındayım.
Sevgiler

Geçmiş olsun kaptanım

Canım çok haklısın bildirim yapmadan önce düzenlemiştik. Kilo bildirimini geç yaptı alelacele düzenleme yapalım derken hata oldu
Çok geçmiş olsun canım.
Evet kaptanım düzeltmelisiniz yoksa zaten sevgili Bahar düzeltmenizi isteyecek Etap Raporunda, geriye dönük bildirimlerde sıkıntı olmaması için.

Çok geçmiş olsun canım.
Evet kaptanım düzeltmelisiniz yoksa zaten sevgili Bahar düzeltmenizi isteyecek Etap Raporunda, geriye dönük bildirimlerde sıkıntı olmaması için.
Teşekkür ederim canım, iyiyim şimdi

Hemen düzeltiyorum o halde sonuç listesini

Cok gecmis olsun cnm
Neyseki daha iyiymisin

Gecmiş olsun kaptanım

Sevgili kaptanlarım sonuc listelerini hazırladık ama sanırım değişiklik olacak
Ellerine sağlık kaptanım.. O değişiklikler olmazsa olmazımız zaten. :)

Laydcim gün değil, hafta hesabı yapıyoruz hep.
Ben şuna bakıyorum:
Üyemiz 3 şubatta gelmiş.
608. etabın tarih aralığı: 1-8 Şubat olduğu için, geliş tarihi bu aralıkta.
Güncel etabımız 609. etap. Yani iki haftalık deneme süresi dolmul değil.
Karnelere de dikkat edersen deneme süreci hesabına göre kayıt 608. ise, üyeliğin onaylanması otomatikman 610. etap oluyor.
Bu nedenle üyenin listeden çıkması ve haftaya alınması lazım.
Not: Karar defterine, kaptanlarımın dediği gibi 3. Cuma diye açıkça belirteyim, bir daha yorulmayalım.

Kaptanım ben karar mercii değilim, gördüğümü söyledim. Tabii ki bekleyebilirsin, yanlış bildiğimiz vardır düzeltiriz.
Kimse karar mercii değil kaptanım.
Kararlarımız var.
Ona uygunluğu hakkında fikir üretiyoruz. Bir de böyle durumlar, en azından karar defterinin muğlak / yoruma açık bir yeri varsa bunu düzeltmemizi sağlıyor.

Düzelttiniz mi bilmiyorum, ilk önce buraya geldim.
Henüz kontrol edemedim ama bu tip ayrıntılar olay esnasında önemli görünmüyor. Ama sonrasında diyelim ki karne hazırlarken ben hedefe göre hesaplıyorum. Geri dönüp düzeltmedi iseniz, aramızda itilaf doğabiliyor.

Geçmiş olsun kaptanım.
Dilerim ağrılar geçer, yaşanan sıkıntılar işe yarar.
Tıp da güvenemediğimiz alanlardan biri ne yazık ki.

3.cuma açıklaması daha sade oldu kaptanım
Aslında matematiksel olarak zaten 3.cuma ya denk geliyor ama yine de anlaşılır olmamış galiba
Ellerinize sağlık

Arkadaşlar iki sorum olacak. Lütfen sadece göremeyenler varsa mesaj yazın.

1- Yükselen yıldızlar görselini göremeyen var mı?
2- Etap raporunda yer alan görsellerden göremediğiniz var mı? Hangisi?

Eki Görüntüle 2234542
6. Takımdan @Simons Cat 14 haftada 5,4 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…