Eline sağlık kaptanım ♥Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 36. tur 4. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
35. TUR / İKİNCİ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI:nazar: 4. TAKIM 614. Etap =>%0.110 => 1. NOTA 615. Etap => -%0.111 => 2. NOTA => 1. SARI KART 5. TAKIM 614. Etap => %0,292 => 1. NOTA 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 8. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM BAŞARILI:nazar: 10.TAKIM BAŞARILI:nazar: 13...www.kadinlarkulubu.com
Kaptanim geç oldu ama biz yaşamıyoruz böyle bir sıkıntıyı Niran Nevra yazıp işlem bitince başına @ işaretini koysanız da aynı mı oluyor , bazen etiketlesekte etiket çıkmadığı icin ben böyle yapıyorumArkadaşlar, geçenlerde yine böyle iki isimli (isim aralarında boşluk olan) bir üyemizi etiketleyememiştim.
Bende şöyle oluyor: İki ismin ilk ismini kullanan başka bir üye varsa onu etiketliyor.
Şöyle ki:
etap sonuncusunun nicki Niran Nevra
etiketlediğimde sadece Niran ı görüp onu etiketliyor, çünkü bu isimde başka bir kullanıcı var.
neden olduğuna dair bir fikriniz var mı?
Etiket mesajı geldi banaKaptanim geç oldu ama biz yaşamıyoruz böyle bir sıkıntıyı Niran Nevra yazıp işlem bitince başına @ işaretini koysanız da aynı mı oluyor , bazen etiketlesekte etiket çıkmadığı icin ben böyle yapıyorum
Merak ettim şimdi etiket yapayım bakalım ben yapabilecek miyimEtiket mesajı geldi bana
Ellerine saglik cnmSevgili kaptanlarım veseaBahAR 36. tur 4. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
35. TUR / İKİNCİ HAFTA 3. TAKIM BAŞARILI:nazar: 4. TAKIM 614. Etap =>%0.110 => 1. NOTA 615. Etap => -%0.111 => 2. NOTA => 1. SARI KART 5. TAKIM 614. Etap => %0,292 => 1. NOTA 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 8. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM BAŞARILI:nazar: 10.TAKIM BAŞARILI:nazar: 13...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine sağlıkSevgili kaptanlarım veseaBahAR 36. tur 4. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
Şimdi cesaret edemedim denemeye. O gün hep niran adlı üyeyi etiketledim iyi ki gelip bakmadı ne var diyeKaptanim geç oldu ama biz yaşamıyoruz böyle bir sıkıntıyı Niran Nevra yazıp işlem bitince başına @ işaretini koysanız da aynı mı oluyor , bazen etiketlesekte etiket çıkmadığı icin ben böyle yapıyorum
Ben etiketlemedim ki, başka bir şeydir herhalde.Etiket mesajı geldi bana
Nasıl yaptın yaaa
2007 de şöyle bi siteye göz atmış gitmiş kendisi zatenŞimdi cesaret edemedim denemeye. O gün hep niran adlı üyeyi etiketledim iyi ki gelip bakmadı ne var diye
@ işaretinden sonra nicki yazıp direk geçerseniz olmuyor...@ dan sonra ismin harflerini yazmaya başlayınca nick çıkıyor ve onun üzerine tıklıyorsunuz, bu durumda etiketleme başarılı oluyor.Ellerine sağlık
Şimdi cesaret edemedim denemeye. O gün hep niran adlı üyeyi etiketledim iyi ki gelip bakmadı ne var diye
Ben etiketlemedim ki, başka bir şeydir herhalde.
Nasıl yaptın yaaa
Önce etiket mi koydun yoksaNorth River in dediği gibi mi yaptın?
Şimdi cesaret edemedim denemeye. O gün hep niran adlı üyeyi etiketledim iyi ki gelip bakmadı ne var diye
Ben etiketlemedim ki, başka bir şeydir herhalde.
bu bilgi ışığında..2007 de şöyle bi siteye göz atmış gitmiş kendisi zaten
Ben de etiketleyebiliyorum sorun olmuyor ama
Etiketlemeyi biliyorum tatlım yine de sağ ol.@ işaretinden sonra nicki yazıp direk geçerseniz olmuyor...@ dan sonra ismin harflerini yazmaya başlayınca nick çıkıyor ve onun üzerine tıklıyorsunuz, bu durumda etiketleme başarılı oluyor.
626. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2279380
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2279381
@Derya_the_queen
Yarışmamız 626. Etap birincisi 4.Takımdan!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
niran Nevra
Yarışmamız 626. Etap sonuncusu 9. Takımdan!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
626. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 8. TAKIM
- 10. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2279382
626. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 8. TAKIM (8 ► 1)
- 14. TAKIM (7 ► 4)
ETAP NOTLARI:
13. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 13. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
Rapor Kaynağı
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 36. tur 4. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması
Bende tam neden acaba 3'e bölünmemiş diye içimden geçiriyordum ki sen yazmışınKaptan arkadaşlarım, listemizdeki bluuee arkadaşımız geçen hafta bildirim yapmadığı ve kilo aldığı için yüzdesini 2'ye böldüm. Çünkü biliyorsunuz geçen etap herkesin kilosu (kilo alsa da verse de) 2'ye bölündü etaplar birleştiği için. Bluuee ise geçen hafta bildirim yapmadığından normalde kilo vermiş olsaydı, yüzdesini 3'e bölecektim çünkü 3 etaptır bildirim yapmıyor durumda, ancak kilo aldığından 2'ye böldüm. Yanlış olduğunu düsünüyorsanız lütfen belirtin düzelteyim. Karışık bir durum olduğundan açıklamak istedim.
bence doğru düşünmüşün cnmKaptan arkadaşlarım, listemizdeki bluuee arkadaşımız geçen hafta bildirim yapmadığı ve kilo aldığı için yüzdesini 2'ye böldüm. Çünkü biliyorsunuz geçen etap herkesin kilosu (kilo alsa da verse de) 2'ye bölündü etaplar birleştiği için. Bluuee ise geçen hafta bildirim yapmadığından normalde kilo vermiş olsaydı, yüzdesini 3'e bölecektim çünkü 3 etaptır bildirim yapmıyor durumda, ancak kilo aldığından 2'ye böldüm. Yanlış olduğunu düsünüyorsanız lütfen belirtin düzelteyim. Karışık bir durum olduğundan açıklamak istedim.
normalde kilo alinca bölünmüyor tatlimBende tam neden acaba 3'e bölünmemiş diye içimden geçiriyordum ki sen yazmışınsimdi deneyimli kaptanlarimiz bizi aydinlatacaktir ama sanki 3 e bölmek daha doğru (almakta vermekte farketmemeli)
Teşekkürler canım karar defterini tekrar bi okudum bu sayedebence doğru düşünmüşün cnm
normalde kilo alinca bölünmüyor tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?