seaBahAR
kaptanim ve tum kaptanlarim, gectigimiz hafta zor bir haftaydi benim icin, ugrayamadim, takimimi kaptan yardimcilarima emanet etmistim sagolsunlar.

Yazismalara gec cevap verdigim icin hepinizin affina siginiyorum ilkkez oldu boyle bir surec.
***Arti kilo bildirimini gizlemek icin izne ayrilmanin nasil onune geceriz sorusuna , kilo bildirimi yapmadan izne cikmama kurali ekleyebiliriz, ve cuma yarismamizda yarisan her uyemiz tarti fotosu ile bildirim yapmak zorunda olabilir.
Ben 4. takimi devraldigimdan beri istisnasiz her hafta, tarti fotosu ile bildirim yapiyor uyelerimiz , uyeler daha ilk geldiginde bu kuralimizi soyluyoruz, kabul edenlerle yolumuza devam ediyoruz.
sahgull
ve anka kaptanlarim takimlarinizi birakiyor olmaniza cok uzuldum.Emeklerinize saglik, sizleri ozleyecegiz.Anka kaptanim sana ayrica tesekkur ediyorum her firsatinda bana yardimci oldugun icin.
seaBahAR
kaptanim ben de
LAydLiNe
kaptanimla ayni fikirdeyim, 6 takim dahi kalsak yarismamiz gittigi yere kadar devam etmeli.Bu yarisma cok arkadasimizin hayatina dokundu.Kapanan takimlarimizi da acariz yeniden belki ileride.Kaptanlik gercekten hic kolay bir is degil..Bazen kendi onceliklerimizden bile feragat ediyoruz.Herkesin her derdi ile ilgileniyoruz ama benimde gonul bagim var 4. takimla, cuma yarismasiyla, elimden geldigince burada olmaya devam.
***Simdiden hepinize mutlu hafta sonlari diliyorum.