Eline sağlık canım.Sonuc listeleri hazir dereceye giren kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Cuma Yarışması 35. Etap Sonuçları ( 11 - 18 Ocak 2008) BİRİNCİ***4.TAKIM ( %1.37 ):hooray: İKİNCİ***11.TAKIM ( %1.12)a.s. ÜÇÜNCÜ***13. TAKIM ( %0.99 )a.s. Dereceye giren bütün takımları tebrik ediyorum. Lütfen bu topiğe mesaj yazmayalım..www.kadinlarkulubu.com
Emegine saglik cnmSonuc listeleri hazir dereceye giren kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Cuma Yarışması 35. Etap Sonuçları ( 11 - 18 Ocak 2008) BİRİNCİ***4.TAKIM ( %1.37 ):hooray: İKİNCİ***11.TAKIM ( %1.12)a.s. ÜÇÜNCÜ***13. TAKIM ( %0.99 )a.s. Dereceye giren bütün takımları tebrik ediyorum. Lütfen bu topiğe mesaj yazmayalım..www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık canımSonuc listeleri hazir dereceye giren kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Sonuc listeleri hazir dereceye giren kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Ellerine saglik canim.Sonuc listeleri hazir dereceye giren kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Sonuc listeleri hazir dereceye giren kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Güncellerim güncellemesine de..Gunaydin ve mutlu hafta sonlari kaptanlarim.
seaBahAR kaptanim, kaptan yardimcimiz Kozmogirl17 , kaptan yardimciligina daha fazla devam edemeyecek.
Firsatiniz olursa guncelleyebilir misiniz, simdiden tesekkur ederim.
Ellerine sağlık kaptanım.
Güncellerim güncellemesine de..
Son iki mesajına takıldı gözüm.
Sondan önceki mesajının saati 1:25
Son mesajın 05:34
4 saat mi uyudun? Eğer cevabın evetse uyumadan önce son ve uyanınca ilk düşündüğün KK mı? Doktor tanıdığım da yok.
Eğer cevabın hayırsa uykudan uyanıp uyanıp KK ya bakıyorsan sahiden doktor tanıdığım yok.
Tamam ciddileşiyorum.. İyi misin?
Allahım ne kadar da tanımıyorum kimseyi.Yawrukush kaptanım şimdi uyuyordur Amerikada yasiyor saat farkindan dolayi o saatlerde uyanik oluyor
Sabah sabah yuzumu gulumsetti bu mesaj, her seferinde bir sebep daha ekliyorsunuz sizi gormeden sevmeme.Ellerine sağlık kaptanım.
Güncellerim güncellemesine de..
Son iki mesajına takıldı gözüm.
Sondan önceki mesajının saati 1:25
Son mesajın 05:34
4 saat mi uyudun? Eğer cevabın evetse uyumadan önce son ve uyanınca ilk düşündüğün KK mı? Doktor tanıdığım da yok.
Eğer cevabın hayırsa uykudan uyanıp uyanıp KK ya bakıyorsan sahiden doktor tanıdığım yok.
Tamam ciddileşiyorum.. İyi misin?
Az sonra güncellerim.seaBahAR kaptanım, 9.Takım kaptan yardımcılığına @zsaracoglu 'nu ekleyebilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim
Takip mesafesi için ideal bir zaman aralığı.Sabah sabah yuzumu gulumsetti bu mesaj, her seferinde bir sebep daha ekliyorsunuz sizi gormeden sevmeme.
Zipzip kaptanim soylemis, Turkiye'yi 11 saat geriden takip ediyorum ,herkes uyurken uyanigim, herkes uyanikken kayboluyorum ortadan, karabatak gibiyim.
Oy oyy, geçmiş olsun canımcım.Sevgili arkadaşlar,
Etap raporunu bu kadar geciktirdiğim için özür dilerim.
Anahtarımı evde bırakıp çıkmışım.
Köpeğimle öyle dolandık sokaklarda apartman görevlisi dönene kadar.
Yanımda ne telefon ne para ne sigara.
Arabama baktım, evime baktım. Öyle uzaktan uzaktan. Dondum. Sigara krizine girdim.
Nihayet eve ulaşınca da battaniyeye sarınıp yattım.
Amma velakin.. dünyadaki felaketlere göre bu hiçbir şey değil elbette.
Sadece gecikme nedenimi söylemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?