Kallisim sefgilim.. takıldıkları yerde paylaşım alanına yazarlarsa mutlaka birimizden biri yardımcı olacaktır.. Yolun açık olsun.. a.s.5. takımın bu gün itibari ile bir kaptanı ve zaten hiç olmayan yardımcısı yoktur, tatil ve bunun yanında bilumum koşturmalar serisi içinde olacağımdan takıma gerekli hatırlatmaları yaparak herhangi bir sorun ve takıldıkları durumda paylaşım alanından sorunlarına çare bulacaklarını yazarak görevime son vermiş bulunmaktayımohaoldumsmile
yeni bir lider adayımız zaten mevcut kendince deneme süresi içinde bulunmaktadır 15 gün süre içinde takım kendi içinde yeniden yapılanma olayını oturtup liderini ve yardımcısını bildirecektir...
herkese sağlıklı zayıflamalar opuyorumnanaktan
Sorun yok zalimicim..slm kızlar bildirimi geç yapacağım çok yorgunum önce kendime gelmem lazım 8e kadar gelirim
Takım liderleri listemizi editliyorum hemen..arkadaşlar bendeniz 2. takımdanbayanssulusmile
kaptanımız Leyl35 bugün itibariyle kaptanlığı bıraktığını ve bugün son bildirimi olduğunu açıkladı..
takımda geriye kalan biz üç arkadaş takımı toparlayabilmek adına kaptan ve yardımcılar seçtik..
arkadaşlar beni kaptan olarak uygun gördüler.diğer iki arkadaş aydasu ve CEYDACAKMAK da yardımcılarım
ve en kısa zamanda yeni üyeler alıp vatana millete hayırlı çıtır şekerler yetiştiriciiz efem:roflol:delikafadulden
Takım liderleri listemizi editliyorum hemen..
Kolay gelsin.. Yardıma ihtiyaç duyduğunuzda siz de paylaşım alanını kullanırsınız akrepcim.. a.s.
herkese merhabalar,
1. takım olarak temmuz ayına kadar devam edeceğini bildirdiğimiz süreci tamamladık
takım arkadaşlarıma ve takımlara katıldığım ilk günden itibaren üzerimden tam desteğini hiç esirgemeyen püsküütüm ve kallisim ve tüümm yarışmada bulunmuş gelmiş geçmiş üyelere teşekkürlerimi sunarım..
sizlerle zayıflamak çok güzeldi..
sevgileri, görüşmek üzere..
zalimicim bir de bireyselde birincide bir yanlışlık var mı? 6.takımdan kirazım olmalıydı ben mi yanlış görüyorum listeleri %4.44ile...
4.takım olarak geçiyor amaakannehir
arkadaşlar bendeniz 2. takımdanbayanssulusmile
kaptanımız Leyl35 bugün itibariyle kaptanlığı bıraktığını ve bugün son bildirimi olduğunu açıkladı..
takımda geriye kalan biz üç arkadaş takımı toparlayabilmek adına kaptan ve yardımcılar seçtik..
arkadaşlar beni kaptan olarak uygun gördüler.diğer iki arkadaş aydasu ve CEYDACAKMAK da yardımcılarım
ve en kısa zamanda yeni üyeler alıp vatana millete hayırlı çıtır şekerler yetiştiriciiz efem:roflol:delikafadulden
tatlışım 1. 6. takımdan kirazz
benimde 2. değil 3. olmam gerekiyor şeker
25haziran-2temmuz 163. etap
takım sıralaması .
1. 5 takım:hooray::hooray:vereliniortak:lepi:
2. 2. takıma.s.vereliniortak:lepi:
3. 3. takımvereliniortaka.s.
bireyselde
1.sia.s.:hooray::lepi:
kirazz_z 4,44 %
2.si:hooray:
3. takımdan
candyelif 4,41 %:lepi:a.s.:hooray:
3.süa.s.
2.takımdan
akrep33 2,97 %a.s.:hooray::lepi:
of allahım bana birşeyhler oluyor göremiyorum kör oldum bugün ihlas durumundayım yani kusura bakmayın yarın tekrar kontrol edecektim zaten umarım yanlışlık yoktur
kız naptın sen şu şapşal halimle bakıyom kim hata yapmış 2.takıma 3.takımdan gönderen kim die ay neyseki hata yokmuşCADIARZUkafamçokkarıştı
zalimicim ellerine sağlık a.s.a.s.
dereceye giren takımları kutluyorum:lepi::lepi:ayrıca candyelif ve akrebim tebrikleralkisalkisalkisalkisalkisalkis
akrepcim hadi bakalım haftayada ilk 3.ü paylaşalım senleyerimseniben
Canım beni bir sürelik tatil kurtarmaz inanKalliste neden gidiyorsun :uhm:
bir süreligine tatile ciksaydin keske..
seninle sohbetimiz yok ama takip ediyorum sizi.. üzüldüm sahsen..
Kallisim sefgilim.. takıldıkları yerde paylaşım alanına yazarlarsa mutlaka birimizden biri yardımcı olacaktır.. Yolun açık olsun.. a.s..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?