• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Etap birleşimi nedeniyle yüzdesi 2 ye bölündü, notunu unutmuşun ama çok önemli değil cnm yüzdesi doğru sonuçta

2 ye böldüm de dediğin gibi onun notunu unutmuşum ;) sıkıntı olmazsa o zaman tekrar düzeltmeyeyim onu boşuna sayfa işgali olmasın ;)

Bahar ... oynakbasi34 oynakbasi34 bana sorduğunda onu bu şekilde ben yönlendirmiştim .

Bu paylaşıma göre ; yeni üye girişi yapılması gerektiğini söylediğinden , izne ayrılan üye olarak yaptığı bildirimi ...
takımdan ayrılan üye geri döndü , yeni üye girişi olarak düzenlendi

Ben de tam neyin doğru gelmediğini yazacaktım ki Mefkurem Mefkurem yetişmiş.. :emir_bebek:

Aus, üyenin kilo bilgileride düzeltilmesi gerekiyor heralde
Önceki yazımda yüzde 43 e bölünmüş

Yeni üye gibi

25 ağustosta giriş yapıp kilo bildirdiyse 68.7 le

(68.7 /68.3/0.4/%0.29) etap birleşimi nedeniyle yüzdesi 2 ye bölündü
Şeklinde

Tabi takım yüzdesi de değişir

Tekrar düzenledim yüzde oranını umarım bu sefer doğrudur :KK66:
Ellerine sağlık.

Sevgili kaptan arkadaşlarım ve seaBahAR seaBahAR 25. tur 3. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir. Umarım bir hatam yoktur
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-22#post-52757945
Teşekkür ederiz toplight toplight kaptanım..

Merhaba bu takım olayı nedir acaba kim daha çok zayıflıyor yarışması mı yapıyorsunuz? Bende kiloluyum dün diyete başladım. Bu gruplarla ilgili beni bilgilendirebilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X