arkadaşlar kısaca size hayat hikayemden bahsedeyim ben bi kaç sene önce 77 lerden 59 a kadar düşmüş biriyim ama sonra sonraları bazı sebelerden dolayı aldım benim tek sorunum doymamak ve sürekli yemekti ya hiç yemek yemeyip acıkmayacaktım yada azcık yiyim ama doydugumu anlamadan sürekli yemek yememdir özellikle 6 dan sonra özellikle si,tres benim en büyük düşmanım canıom sıkıldı acısıı buzdolabından cıkarıyordum:mymeka:
evet gördüm böle böle gene 77,5 baktım kilo aldıkca kendime güvenim düşüyor kendimi kokrkunç kötü hiseediyorum bu sona bir dur dedim kendi kendime başladım neti araştırmaya buraya rastladım önce okudum paylaşımları bana çok benzeyen çok farklı insanları gördüm bi hafta sonra bende üye olum dedim sonra baktım takımlardan bahsediyolar bende birine baglansam dedim bu aradada 1 kilo verdim sonra davet edildim 10 takımdan ama akşamları kimse cikler yoktu başka yere geçim dedim ama baktım denk gelmesek bile arkadaşlarla alışmışım onlara akşam kendi kendime konuştum onlarla sonunda kabul edildim hepsi çok tatlı insanlar görmedim hiç birini ama gizli bi bag oldu onlarla aramda
evet şimdi işin süprüzi diyetisyenin anlattıklarını paylaşacam sizinle diye bi topige denk geldim başladım okumaya orada püsküüt pulsar okse hadin ya adı aklıma gelmeyen bi sürü arkadaş vardı dikkatinizi çekerim onlar beni hiç tanımıyo nikimi bile görmemişlerdir belki başladım okumaya kendi kendime söz dedim 200 küsürlerdeydiler okuyacam bitecek sontra onlara slm yazacam dedim bu arada öskenin patlıcanı çok sevdigini ögrendim püsküütün erige hayır diyemeyecegini hatta başına bela oldugunu hehehe hatta aramızda kalsın bi ara mısıra takmıştı bunlar benden habersiz tabi ben okuyom
orada saglıklı beslenme diye bahsediyolardı baktım iyi bi fikir geldi bana bi hafta önce yaglar almıştım sular hazırlayıp içecektim hepsini askıya aldım önce yeme dürtümü durmam gerektigini anladım yedigimi bölmeye calışacagım dedim sabah 2 simit yada pogaca terdim bunu 1 indirdim ve hepsini yemedim 4 bölerek öglene kadar baya beni tok tuttu sonra bunu yarıma indirdim açıktımı küçük bi ısırık ana hemen beni tok tutuyo orada bi fikir vardı mide acıkmayacak aç oldugunu anlamayacak bölece metobolizma hiç durmayacak iyi bi fikit geldi
sonra okudumki ne okuyuk bi simit 4 ekmek dilimine eşitmiş hemenkepek ekmegiyle evde bişeyler hazırladım onu yemeye başladım sonra baktım kıslar yogurttan bahsediyo gittim hemen işe yogut aldım yogurt metobolizmayı hızlandırıyormuş acıktıkca yedim
çok konuştum demi ben yazmayıda konuşmayıda beceremem aslında işin özeti şu yediklerimi yarıya indirdim saglısız şeyleri çıkardım sınra sık sık ama yemek yiyerek yogurdu katarak başardım bu arada haftada 3 gün spora gittim spora gitmeden evvel l carnitin aldım bu hem metobolizmamı yüksellti hem bana kuvvet verdi
Not: buradan 10 takıma tşklerimi bildiririm beni yalnız bırakmadılar diye diyetisyenimle paylaştıklarıı yazacagım topigindeki yazan bütün arkadaşlara tşk ler onlar benim gizli motivasyoncularım daha son saffata gelip onlara slm diyememdim ama hepinize tşk ediyorum a.s.

:enbuyukkk:
[/QUOTE