• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Performans Uygulaması 44. turu hiç nota almadan tamamlayan 5. Takımın 688. ve 695. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Bilginize.

Cherry Mom Cherry Mom
@reyyanK
@EceZ
Kaptanım çok teşekkür ederiz ellerinize sağlık ❤️

DUYURU

696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:

Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:

16026676548751462025711758483601.webp

Yawrukush Yawrukush
Cherry Mom Cherry Mom
Zipzip- Zipzip-
Handandandan Handandandan
moni moni
LAydLiNe LAydLiNe
P Pinarbartu

Not: Görsel için Zipzip- Zipzip- kaptanıma teşekkür ederim.

DUYURU

696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:

Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:

Eki Görüntüle 2704669

Yawrukush Yawrukush
Cherry Mom Cherry Mom
Zipzip- Zipzip-
Handandandan Handandandan
moni moni
LAydLiNe LAydLiNe
P Pinarbartu

Not: Görsel için Zipzip- Zipzip- kaptanıma teşekkür ederim.

Kaptanınız ceza aldığı için lütfen siz bilgilenin. Bu Cuma bu kural işlemeye başlayacak çünkü.

Pnrrr-12 Pnrrr-12
Pembe Lotus Pembe Lotus

Son düzenleme:
Hadi bakalım cuma zayıflama yarışması kış kreasyonu :halay: patikler coraplar :))

Parmağın gözükmesi zorunlu değil bu arada ben üstünde tartılmıyordum mesela tartı bir süre sabitliyor ya kiloyu o anda fotoğrafı çekiyordum bizim için önemli olan baskülde kilonun gözükmesi + üyenin nicki /tarihi olan not ✌️ yanlışım varsa seaBahAR seaBahAR kaptanım dönerse sevinirim 😘 parmak şartı var mı yok mu 🤭

Hadi bakalım cuma zayıflama yarışması kış kreasyonu :halay: patikler coraplar :))

Parmağın gözükmesi zorunlu değil bu arada ben üstünde tartılmıyordum mesela tartı bir süre sabitliyor ya kiloyu o anda fotoğrafı çekiyordum bizim için önemli olan baskülde kilonun gözükmesi + üyenin nicki /tarihi olan not ✌ yanlışım varsa seaBahAR seaBahAR kaptanım dönerse sevinirim 😘 parmak şartı var mı yok mu 🤭

Parmaktan ifşa olmayalım durduk yere :KK53:

Parmağın gözükmesi zorunlu değil bu arada ben üstünde tartılmıyordum mesela tartı bir süre sabitliyor ya kiloyu o anda fotoğrafı çekiyordum bizim için önemli olan baskülde kilonun gözükmesi + üyenin nicki /tarihi olan not ✌ yanlışım varsa seaBahAR seaBahAR kaptanım dönerse sevinirim 😘 parmak şartı var mı yok mu 🤭
Ben geçen yıl ağustos ayından beri öyle çekiyorum öncesi sonrası için albüm yaptım listede yarışırken de cuma günleri tarti resmiyle bildirim yapiyordum daha havalı oluyor :halay:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X