Kız İsteme Cumartesi günü tanışmaya geliyorlar yardım lütfen.

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
Merhaba arkadaşlar cumartesi günü sevgilimin ailesi geliyor ama isteme değil tanışma sonra isteme olacak sevgilim ve babam tanıştı ben zaten ailesine gidip geliyorum ama anneler tanışacak ne ikram etmeliyim ne giymeliyim ??

Bu kadar tanışma olduğu halde çok stres yaptım o_O
Bugün tam 1 sene oldu 14 Şubat'ta da tanışma olsun istediler. Nasıl davranmalıyım ?

Hanımhanımcık bir etek bluz ya da dizlerde bir elbise tercih edebilirsiniz kış mevsimi zaten uzun kollu olurlar :KK68:Heyecan stres yapmayın desem de boş anı yaşayın bir daha olmuyor çünkü :21:İkram olarak uzun yoldan gelmiyorlarsa eğer çay tarzı birşeyler sunabilirsiniz bence zeytinyağlı yaprak sarması,2 çeşit börek, 1 çeşit poğaça, tatlı ya da tuzlu kurabiye, bir çeşit meze olabilir hafif sütlü bir tatlı tiramisu gibi tercih edilebilir ya da şerbetli birşeyler tabi ki öncelikle damat tarafı pasta ya da baklav tarzında birşey getirecekmi onu öğrenmek gerek:KK28:

ben onun ailesiyle tanıştım babamla sevgilim de tanıştı akrabalar herkes tanıştı da sadece anneler tanışmadı yani o yüzden fazla kasmamak rahat bir şeyler giymek istiyorum pantolon gömlek olmaz mı ?

ben onun ailesiyle tanıştım babamla sevgilim de tanıştı akrabalar herkes tanıştı da sadece anneler tanışmadı yani o yüzden fazla kasmamak rahat bir şeyler giymek istiyorum pantolon gömlek olmaz mı ?
Pantolon gömlek olmaz cnm.uzerine oturan dizin az altında sade ama kaliteli bir elbise gıy.saclarına fon çektir,minik topuklu bir ayakkabı kuçuk kupeler tak.mıs gibi valla:)

Pantolon gömlek olmaz cnm.uzerine oturan dizin az altında sade ama kaliteli bir elbise gıy.saclarına fon çektir,minik topuklu bir ayakkabı kuçuk kupeler tak.mıs gibi valla:)

bilmiyorum çok kararsızım elbise abartı kaçmaz mı isteme değil tanışma elbiseyi istemede giyerim topuklu da evin için de abartı olur :KK43:

Klasik ya da yarı kalsik bir pantolon olabilir belki yüksek bel bol pantolonlardan ama üzerine çok şık bir bluz gömlek tercih etmen gerekecek riske girmek yerine normal etek şık bluz ya da elbise daha rahatça halletmenizi sağlamaz mı :21:

yüksek bel klasik bir pantolon aldım şık bir şey üzerine de gömlek giyicem nasıl ?

X