Cumartesi onda gelen kv

Bugun gene geldi. Bir afra bir tafra gormen gerek. Dunku suratim da direkt ona degildi aslinda. Benim hodukle kavga ettigimiz icin onaydi. Hemen toparlanamam ben. Kv sorunca da sabah erken ya yeni uyandim ondan dedim. Bugun iki kelime konusmadi benimle. Nasil mesafeli. Tavir yapmam evden uzaklastirmadi. Geldi ama surat yapti. Hay allahim ya. Bu sabah da aradi napiyorsunuz diye. Durtmeden duramiyor.
Öyle her hafta sonu gelip benimle geçiren kv ye direk yaparım ben o suratı, hiç de rahatsız olmam. Ne düşüncesiz bir insan

Emrivakiden hiç hoşlanmam, yapan kim olursa olsun. Doğru bir hareket değil.
Bugun iki kere aradi. Telefonda konustugu yetmedi mesajda kendini anlatti. Opucuk emojileri seni cok seviyorumlar filan gonderdi iki kere de. Akli basinda bir kadin haftasonu evli cocugunu bu kadar mesgul eder mi. Hep onunla mi ilgilenmek konusmak zorunda. Iki hafta once de esime tavir yapmisti kendisiyle ilgilenmedigi gerekcesiyle. Halbuki ilgilenmeme yoktu. Yalaşıp öpüşememislerdi sadece.

evet sorun var. hafta sonu erken uyanmiyoruz, sen geliyorsun diye uyandik uykumu alamadim buyuzden gerginim deseydiniz saygisiz mi olurdunuz?

kahvaltiyi hazirlayacak olan hizmet edecek olan benken, kocam araniyorsa saygi duyulmuyodur bana. o duymayinca normal. ben uykumu sayende alamadim diyince, saygisiz? yok oyle bir dunya. keske acik acik soyleseydiniz.

evliyken ben, evime bir ay tatile gelen eltimle kaynimin tabagina para koymustum aksam yemeginde,bana birkere bile ellerine saglik demeyip, ex' e kesene bereket dedikleri icin.
madem onun kesesine bereket, alin para yiyin dedim. tabi ki yedi duvel duydu bu yaptigimi.
yaydilar herkese... umrum olmadi. iyi ki de yapmisim, geriye bakiyorum da karsilik olarak yaptigim cirkefliklere minnettarim.
Harikasiniz ulkenin boyle kadinlara ihtiyaci var
1ay kalanlara da pes ne yuzsuzluktur bu yaa..

Oturmamış evliliğiniz. Mesafe koyamamışsınız henüz. Tatlı tatlı sok lafını söyle düşünceni söyleyemediklerin seni zehirler. Böyle kurup kurup yaşamaktansa söylemek iyidir. Hem emrivaki yapıyor hem surat asıyor. Sanırsam önünde anacık oğulcuk öpüşüyorlar bi yorumundan öyle anladım. Onları odada yalnız bırak öyle yaptıkları zaman. Rahatsız olduğunu varsayarak yazdım. Mutlaka tavrını koy ilerde sorun yaşarsın daha beterini

Back
X