D Daylongg Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2016 827 938 18 30 3 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Daylongg #1 kızlar selamlar. Yarın eşlerimizle vakıt gecırmek için hiç temizlik yapmamak için her şeyimizi bu günden yapalım mı ? yarın da uyanıp güzel bı kahvaltı ederız tek işimiz bulaşıklar olur ? evimi miss gibi yapmak istiyorum.. temizlik deterjan önerilerine açığım..
kızlar selamlar. Yarın eşlerimizle vakıt gecırmek için hiç temizlik yapmamak için her şeyimizi bu günden yapalım mı ? yarın da uyanıp güzel bı kahvaltı ederız tek işimiz bulaşıklar olur ? evimi miss gibi yapmak istiyorum.. temizlik deterjan önerilerine açığım..
D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.997 62.936 798 Bursa 3 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Daylongg #2 hafta içi çalıştığınızı varsaydım bütün gün temizlik yapmayuın eğer çocuk yoksa hiçç gününüzü temizlik ile öldürmeyin idare edecek kadar süpürün silin tuvalet banyo oldu bitti camlara ekmek banmıyoruz zaten zira yarın da ben dün temizlik yaptım deyip içinize oturacak gezmeden de bir şey anlamayacaksınız
hafta içi çalıştığınızı varsaydım bütün gün temizlik yapmayuın eğer çocuk yoksa hiçç gününüzü temizlik ile öldürmeyin idare edecek kadar süpürün silin tuvalet banyo oldu bitti camlara ekmek banmıyoruz zaten zira yarın da ben dün temizlik yaptım deyip içinize oturacak gezmeden de bir şey anlamayacaksınız
tavsancan Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2010 2.630 1.191 123 43 3 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Daylongg #3 allaşkına temızlıgı bugunden yapalım demıssın ınternet basındasın ve saat ogleden sonra 2 ? sabahtan soyleseydın degerlendırırdım de cok gec zaten temızlık ıcın zaten ınternet başındasın
allaşkına temızlıgı bugunden yapalım demıssın ınternet basındasın ve saat ogleden sonra 2 ? sabahtan soyleseydın degerlendırırdım de cok gec zaten temızlık ıcın zaten ınternet başındasın
A AklinYolu1 Nirvana Kayıtlı Üye 16 Ekim 2012 32.409 95.793 598 3 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Daylongg #4 Benim icin bu cumartesiler hic bitmiyor.Hep gelecek cumartesi derim. Iyi ki evli degilim.
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 59.631 227.514 1.223 53 3 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Daylongg #5 Faydalı Bilgiler ve Hiçbir başlığa uymayan yazılar konunuza uygun bölümlerdir.