sigaradan önemli konular var askerlerimizin sehit olması,ölmek için sigaraya gerek olmuyor her zaman!İnsanlar hep mi aynı kalır? Birazcık olsun kendini geliştiremez mi?
Açıp bakıyor haber linklerini, tarıyor...
Aha erdoğan!
Hımm bakim ne demiş, içki sigara film aynı cümlede kullanmış...ahahaaa paylaşayım ben bunu, grupcak taşlarız oleyyy.....
Haber paylaşırken gerçekçiliğini tartın bi zahmet...haber,anti erdoğancılar tarafından kırpılmışda kırpılmış...
Bi dönem örümcek adamı izleyip camdan balkondan atlayan çocuklar vardı...bi özgecan için,bi berkin için ayaklananlar bu sebepten ölmüş ya da zarar görmüş bi canımı küçümsüyorsunuz?....1 kişi bile olsa bu yüzden zarar görmesin istemek çok mu zor?
Aylarca girmesem bu topiği özlemeyeceğimi anlıyorum her seferinde :)
Biraz konu dışı olacak ama, camdan atlayan çocuğun sorumluluğu ailesinde mi yoksa çizgifilmde mi sizce? Fatura kime kesilmeli burada?İnsanlar hep mi aynı kalır? Birazcık olsun kendini geliştiremez mi?
Açıp bakıyor haber linklerini, tarıyor...
Aha erdoğan!
Hımm bakim ne demiş, içki sigara film aynı cümlede kullanmış...ahahaaa paylaşayım ben bunu, grupcak taşlarız oleyyy.....
Haber paylaşırken gerçekçiliğini tartın bi zahmet...haber,anti erdoğancılar tarafından kırpılmışda kırpılmış...
Bi dönem örümcek adamı izleyip camdan balkondan atlayan çocuklar vardı...bi özgecan için,bi berkin için ayaklananlar bu sebepten ölmüş ya da zarar görmüş bi canımı küçümsüyorsunuz?....1 kişi bile olsa bu yüzden zarar görmesin istemek çok mu zor?
Aylarca girmesem bu topiği özlemeyeceğimi anlıyorum her seferinde :)
Örümcek adama ilham oldukları için örümceklere tabii ki.Biraz konu dışı olacak ama, camdan atlayan çocuğun sorumluluğu ailesinde mi yoksa çizgifilmde mi sizce? Fatura kime kesilmeli burada?
örümcekye yassak kardeşim. hamam böceğide. istemiyokk o gaddar:)Örümcek adama ilham oldukları için örümceklere tabii ki.
Şaka yapıyor olmalısın...
Bütün örümceklere duvar köşelerinden sürülme cezası verilsin o halde.Örümcek adama ilham oldukları için örümceklere tabii ki.
Şaka yapıyor olmalısın...
benim anlamadığım cizreden birkaç gün öncesine dek birsürü asker polis halk şehid oldu sigara konusu nerden çıktı şimdi ne alakaOhh zaten roman,şiir film falan yasaklanmayan kalmıştı onu da yasaklayın topumuz kurtulalım,ot gibi yaşayalım gitsin canım derde bak
Gündemi değiştirmek için olabilir,eskiden 1 tane bile şehidimiz olduğunda ülke yasa giriyordu şimdi ise sanki çok normalmiş gibi lanse ediliyor,tv programları,yarışmalar daha çok konuşuluyor. Bu halimiz ne olacak acaba çok merak ediyorum.benim anlamadığım cizreden birkaç gün öncesine dek birsürü asker polis halk şehid oldu sigara konusu nerden çıktı şimdi ne alaka
bende aynını düşünüyorum cumhurbaşkanı mız sigara yı bırakanlarla cumhurbaşkanımız taksicilerle,cizre alt üst oldu,okul hastane ev bark hiç biri yok,bu evlerin içinde yaşayanlar nerelere gitti,ne yiyo ne içiyo kimse sorgulamıyor hipnotizemi olduk yoksaGündemi değiştirmek için olabilir,eskiden 1 tane bile şehidimiz olduğunda ülke yasa giriyordu şimdi ise sanki çok normalmiş gibi lanse ediliyor,tv programları,yarışmalar daha çok konuşuluyor. Bu halimiz ne olacak acaba çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?