cumhurbaşkanı yalanlara cevap verdi

gerçekten şimdi biz ceza almayız demi mapus dan çıkalı daha 24 saat olmadı

ş

şımarabilirsin hemde istediğin kadar bi taraftan da ben yine mapusa girmekten korkuyom kışkırtıyorlar abla

Aman sakın he, kişi gözetmeksizin hepinize söylüyorum, rica ediyorum kimse kimseyle polemiğe girmesin, hakaret vb olmasın.
Düşüncelere saygı olsun, hepimiz aynı şeyi savunacak, aynı kişileri seveceğiz diye bir kural yok lakin herkesin birbirini aşağılamaya çalışmasını sevimsiz buluyorum

Sitede küfür etmek ve kendini tatmin için üyelik alan erkekler ve saçma sapan konular açıp dalga geçenler dışındaki banlamaları da zevkle yapmıyorum, hele hele bu bölümde yarın kolkola girip medyaya suratlarında bir gülümsemeyle poz verecek 3-5 siyasetçi için banlanmanız moral bozucu.

Çok süper olsalardı bugün burda haklarında yok SGK Müdürlüğünde şöyle yaptı yok Başbakanken böyle Yaptılar diye didişmenize göz yummak yerine zamanında herbirinin dokunulmazlığını kaldırıp hukuk karşısına çıkarırlardı, dokunulmazlıkları kaldırmadılar, yaptıklarını iddia ettikleri şeyleri anca oy için kullandılar.

Şeffaf siyaset yoktur...

valla doğru ya niye yoruyoruz ki arkadş

Ben baska siyasiler demedi demiyorum.

Kotunun iyisi diye kabullenmeyi anlamiyorum. Diger siyasetcileri konusamayiz cunku bunlari duzeltecek iktidardi ve iktidarda kim vardi ?

Demokrasi bu; denerain olmazsa vazgecersin.

haklısın abla

İşte içimizi döküyoruz bizde Bizim oda da bir çalışan var günlük siyasetini yapar yarım saat bir saat , tartışır milletle sonra rahatladım be der çeker gider

2 farklı görüşteki insanda alıntıladı diye illa polemikten banlacak diye bir kural yok, burda AKP ve muhalifleri destekleyenlerin karşılıklı yazışmaları da oluyor, polemik deyip banlamıyoruz, polemik ve düşünce alışverişi arasında ince bir çizgi var

en son benle olan konuşmandan ceza aldın , ben de sana verdiğim cevaptan ceza almıştım.Bak hala konuşuyoruz hadi bakalım belki bu sefer olmaz.Uslu uslu yazışalım diye ondan diyorum.
tamam canım korkunun gözünü seveyim bak biz bile aynı düşünebiliyok

İşte içimizi döküyoruz bizde Bizim oda da bir çalışan var günlük siyasetini yapar yarım saat bir saat , tartışır milletle sonra rahatladım be der çeker gider

Bakın bu düşünce alışverişi bu yazışmalara polemik deyip banlarsak ayıp

en son benle olan konuşmandan ceza aldın , ben de sana verdiğim cevaptan ceza almıştım.Bak hala konuşuyoruz hadi bakalım belki bu sefer olmaz.Uslu uslu yazışalım diye ondan diyorum.
ben ayrıca artık akp taraftarı degilim tamam oyumu akp ye veriyorum çünkü bana uyuyor ben sadece cumhurbaskanına yapılanlara üzülüyorum misal baska biri olsaydı o makamda ve sagcı olmasaydı sarayı yapsaydı sonra RTE nın yaptıklarını yapsaydı bu kadar sorun olacak mıydı onu merak ediyorum sadece

Şu durumda çizgiyi yakalamışım.Tanrım gurur duydum kendimle Bekleyin kızlar ben geliyorum Görüşürüz sayın mune hanım teşekkürler

Ha bu soruyu çok yöneltmişimdir.Şu an başta başka bir parti olsaydı o adamı çoktan indirmişlerdi belki linç bile ederlerdi yani.O kadar eminim.Bayan umutlu senin kafanın karışık olduğunu düşünüyorum.Tam emin olamıyorsun ama zamanla doğrunu bulacaksın.Biraz zaman işte.

iyide neden Türkiye ne siyasiler gördü bu adam hepsinden mi kötü ne yaptı Allah aşkına bu kadar kötü ne yaptı

Ben kendi adıma cevap vereyim, benim sağcı solcu takıntım yoktur, o makamda kim olursa olsun saray yapsaydı tepki gösterirdim çünkü ciddi manada israf olduğunu düşünüyorum, mesela Ankara'ya yapılan Kapılar, robotları da eleştirmiştim ama mesela aynı partiden İstanbul Belediye başkanını eleştirmem adam birşeyler yapmaya çalışıyor fakat İstanbul'un eskiden beri gelen kötü bir alt yapısı ve çarpık kentleşmesi olduğundan orda birtürlü düzen tutturulamıyor.

Muhalefet desen muhalefet değil, burda birçok hatalarını yazarım ama konunun rengi değişir, çatı adayından tutta, partilerinden zamanında ihraç ettiklerini geri almalarına kadar neyini sayayım ki

iyide neden Türkiye ne siyasiler gördü bu adam hepsinden mi kötü ne yaptı Allah aşkına bu kadar kötü ne yaptı
Daha önceki konuşmamızda da söylemiştim bununla ilgili bir çok şeyi.Sadece bir an için karşı taraftan bak olaylara.Tam tersini düşün.Sana yalan gelen olayları bir an da olsa doğru olarak kabul et.Ve yaşın kaç , öğrenim durumun nedir bilmiyorum ama "sosyal politika,türk siyasal hayatı" ile ilgili konulara bir göz atarsan , bakış açının değişeceğine %100 eminim.Bütün bu sorularının cevabını bulabilirsin.Ve aslında iyi olarak görünen şeylerin aslında zararlı olabileceğinin ayrımını yapabilirsin.

Ve bununla ilgili çok sevdiğim bir hikaye vardır ;

Stalin, bir gün yanına adamlarını toplamış sohbet ediyormuş.
Votkaların biri gelip biri giderken, Stalin adamlarına sormuş:
- Söyleyin bakalım, halkı kendinize nasıl bağlarsınız? Halkın yönetime baş eğmesi, kayıtsız şartsız itaat etmesi için yöneticiler nasıl davranmalıdır?
Dumanlı kafalardan çeşitli sesler çıkmış.
Kimi adaletten söz etmiş, kimi haktan hukuktan.
Kimisi sürgünden, kimisi sehpadan…
Kimi iyilikten bahsetmiş, kimi paradan; kimi hoşgörüden…

Stalin verilen cevapların hiç birini beğenmemiş.
- Bilemediniz, demiş. Şimdi size halkı kendinize nasıl bağlayacağınızı göstereceğim. Bana bir tavuk getirin çabuk!
Hizmetkârları hemen koşturarak bir tavuk bulup getirmişler.
Stalin, başlamış tek tek tavuğun tüylerini yolmaya.
Tavuk acıdan bağırırken, Stalin de bir tek tüy bırakmamış üzerinde.
Nihayet bütün tüyleri yolunan tavuğu yere indirip, bahçe kapısını da açıp tavuğu serbest bırakmış.
Can havliyle kaçıp giden tavuk, önce bahçeye fırlamış; ancak tüyleri olmadığı için soğuktan titriyormuş.
Bu sefer de çalıların arasına girmiş ısınmak için; her tarafı parçalanmış.
Son çare olarak içeri geri geldiğinde şöminenin yanına yaklaşmış; fakat yanmaya başlamış bu sefer de.
Yapacak bir şey kalmayınca zavallı tavuk, onu bu hale getiren Stalin’in paçalarının arasına sığınmış ısınmak için.
Boynunu bükerek yanına geldiği için de Stalin onu tek tek yem vererek ödüllendirmiş. Tavuk da bunun üzerine Stalin’in peşinden ayrılmaz olmuş.
Hikâye bu ya…
Stalin devam etmiş:
- Gördünüz mü, halk dediğiniz topluluk bu tavuk gibidir. Tüylerini yolup al ve serbest bırak… O zaman yönetmek kolay olur…
Ve tarih: tüyleri yolundukça, tüylerini yolan liderlerinin arkasından koşan toplumların öyküleriyle dolu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…