gerçekten şimdi biz ceza almayız demi mapus dan çıkalı daha 24 saat olmadıAha muneyi yakaladım. Şimdi bir kaç sorum olacaktı sizlere sayın mune hanım. Ihımm Öhöömm şimdi şu an da biz 2 kişi yazışıyoruz ya sırf zıt görüşlü olduğumuz için 3-4 alıntı yapınca polemik yapmış oluyoruz, fakat aynı görüşteki insanla sayfalarla yazışabiliyoruz.Şu arada ki ince çizgiyi bir türlü yakalayamıyorum sanırım. Şimdi biz polemik yapmış olduk mu olmadık mı .Help me pleasee . Ona göre kaçıcam sayfadan
konuyu ben mi açtım FARKINDA DEGİLİM yani öyle dururken dan diye girdim öyle mi tamam madem siyaset konusalım
ş
şımarabilirsin hemde istediğin kadar bi taraftan da ben yine mapusa girmekten korkuyom kışkırtıyorlar abla
valla doğru ya niye yoruyoruz ki arkadşÇok değil daha iki gün önce ben de bu tartışmaların içindeydim. Bakma böyle konuştuğuma
Sonra baktım ki amaaan neden yıpratıyorum sinirlerimi. Dipsiz kuyu. Herkesin inancı kendine. Konuş konuş nereye kadar.
Ben baska siyasiler demedi demiyorum.ben hiçbir cemaate dahil olmadım ailemde de yok bazı sözdekadına saygılı siyasiler RTE nın annesine küfür edebiliyor yada gitsin arabistanda okusun diyebiliyor yada laik ve demokratlar başörtülülerden öcü diye bahsedebiliyor bunlar kadın degil mi
gerçekten şimdi biz ceza almayız demi mapus dan çıkalı daha 24 saat olmadı
haklısın ablaAman sakın he, kişi gözetmeksizin hepinize söylüyorum, rica ediyorum kimse kimseyle polemiğe girmesin, hakaret vb olmasın.
Düşüncelere saygı olsun, hepimiz aynı şeyi savunacak, aynı kişileri seveceğiz diye bir kural yok lakin herkesin birbirini aşağılamaya çalışmasını sevimsiz buluyorum
Sitede küfür etmek ve kendini tatmin için üyelik alan erkekler ve saçma sapan konular açıp dalga geçenler dışındaki banlamaları da zevkle yapmıyorum, hele hele bu bölümde yarın kolkola girip medyaya suratlarında bir gülümsemeyle poz verecek 3-5 siyasetçi için banlanmanız moral bozucu.
Çok süper olsalardı bugün burda haklarında yok SGK Müdürlüğünde şöyle yaptı yok Başbakanken böyle Yaptılar diye didişmenize göz yummak yerine zamanında herbirinin dokunulmazlığını kaldırıp hukuk karşısına çıkarırlardı, dokunulmazlıkları kaldırmadılar, yaptıklarını iddia ettikleri şeyleri anca oy için kullandılar.
Şeffaf siyaset yoktur...
İşte içimizi döküyoruz bizdeÇok değil daha iki gün önce ben de bu tartışmaların içindeydim. Bakma böyle konuştuğuma
Sonra baktım ki amaaan neden yıpratıyorum sinirlerimi. Dipsiz kuyu. Herkesin inancı kendine. Konuş konuş nereye kadar.
2 farklı görüşteki insanda alıntıladı diye illa polemikten banlacak diye bir kural yok, burda AKP ve muhalifleri destekleyenlerin karşılıklı yazışmaları da oluyor, polemik deyip banlamıyoruz, polemik ve düşünce alışverişi arasında ince bir çizgi varAha muneyi yakaladım. Şimdi bir kaç sorum olacaktı sizlere sayın mune hanım. Ihımm Öhöömm şimdi şu an da biz 2 kişi yazışıyoruz ya sırf zıt görüşlü olduğumuz için 3-4 alıntı yapınca polemik yapmış oluyoruz, fakat aynı görüşteki insanla sayfalarla yazışabiliyoruz.Şu arada ki ince çizgiyi bir türlü yakalayamıyorum sanırım. Şimdi biz polemik yapmış olduk mu olmadık mı .Help me pleasee . Ona göre kaçıcam sayfadan
tamam canım korkunun gözünü seveyim bak biz bile aynı düşünebiliyoken son benle olan konuşmandan ceza aldın , ben de sana verdiğim cevaptan ceza almıştım.Bak hala konuşuyoruz hadi bakalım belki bu sefer olmaz.Uslu uslu yazışalım diye ondan diyorum.
Çok değil daha iki gün önce ben de bu tartışmaların içindeydim. Bakma böyle konuştuğuma
İşte içimizi döküyoruz bizdeBizim oda da bir çalışan var günlük siyasetini yapar yarım saat bir saat , tartışır milletle sonra rahatladım be der çeker gider
Sizi bilemem ama ben rahatlamıyorum şiştikçe şişiyorum.İşte içimizi döküyoruz bizdeBizim oda da bir çalışan var günlük siyasetini yapar yarım saat bir saat , tartışır milletle sonra rahatladım be der çeker gider
ben ayrıca artık akp taraftarı degilim tamam oyumu akp ye veriyorum çünkü bana uyuyor ben sadece cumhurbaskanına yapılanlara üzülüyorum misal baska biri olsaydı o makamda ve sagcı olmasaydı sarayı yapsaydı sonra RTE nın yaptıklarını yapsaydı bu kadar sorun olacak mıydı onu merak ediyorum sadeceen son benle olan konuşmandan ceza aldın , ben de sana verdiğim cevaptan ceza almıştım.Bak hala konuşuyoruz hadi bakalım belki bu sefer olmaz.Uslu uslu yazışalım diye ondan diyorum.
Şu durumda çizgiyi yakalamışım.Tanrım gurur duydum kendimle2 farklı görüşteki insanda alıntıladı diye illa polemikten banlacak diye bir kural yok, burda AKP ve muhalifleri destekleyenlerin karşılıklı yazışmaları da oluyor, polemik deyip banlamıyoruz, polemik ve düşünce alışverişi arasında ince bir çizgi var
Ha bu soruyu çok yöneltmişimdir.Şu an başta başka bir parti olsaydı o adamı çoktan indirmişlerdi belki linç bile ederlerdi yani.O kadar eminim.Bayan umutlu senin kafanın karışık olduğunu düşünüyorum.Tam emin olamıyorsun ama zamanla doğrunu bulacaksın.Biraz zaman işte.ben ayrıca artık akp taraftarı degilim tamam oyumu akp ye veriyorum çünkü bana uyuyor ben sadece cumhurbaskanına yapılanlara üzülüyorum misal baska biri olsaydı o makamda ve sagcı olmasaydı sarayı yapsaydı sonra RTE nın yaptıklarını yapsaydı bu kadar sorun olacak mıydı onu merak ediyorum sadece
iyide neden Türkiye ne siyasiler gördü bu adam hepsinden mi kötü ne yaptı Allah aşkına bu kadar kötü ne yaptıHa bu soruyu çok yöneltmişimdir.Şu an başta başka bir parti olsaydı o adamı çoktan indirmişlerdi belki linç bile ederlerdi yani.O kadar eminim.Bayan umutlu senin kafanın karışık olduğunu düşünüyorum.Tam emin olamıyorsun ama zamanla doğrunu bulacaksın.Biraz zaman işte.
Ben kendi adıma cevap vereyim, benim sağcı solcu takıntım yoktur, o makamda kim olursa olsun saray yapsaydı tepki gösterirdim çünkü ciddi manada israf olduğunu düşünüyorum, mesela Ankara'ya yapılan Kapılar, robotları da eleştirmiştim ama mesela aynı partiden İstanbul Belediye başkanını eleştirmem adam birşeyler yapmaya çalışıyor fakat İstanbul'un eskiden beri gelen kötü bir alt yapısı ve çarpık kentleşmesi olduğundan orda birtürlü düzen tutturulamıyor.ben ayrıca artık akp taraftarı degilim tamam oyumu akp ye veriyorum çünkü bana uyuyor ben sadece cumhurbaskanına yapılanlara üzülüyorum misal baska biri olsaydı o makamda ve sagcı olmasaydı sarayı yapsaydı sonra RTE nın yaptıklarını yapsaydı bu kadar sorun olacak mıydı onu merak ediyorum sadece
Daha önceki konuşmamızda da söylemiştim bununla ilgili bir çok şeyi.Sadece bir an için karşı taraftan bak olaylara.Tam tersini düşün.Sana yalan gelen olayları bir an da olsa doğru olarak kabul et.Ve yaşın kaç , öğrenim durumun nedir bilmiyorum ama "sosyal politika,türk siyasal hayatı" ile ilgili konulara bir göz atarsan , bakış açının değişeceğine %100 eminim.Bütün bu sorularının cevabını bulabilirsin.Ve aslında iyi olarak görünen şeylerin aslında zararlı olabileceğinin ayrımını yapabilirsin.iyide neden Türkiye ne siyasiler gördü bu adam hepsinden mi kötü ne yaptı Allah aşkına bu kadar kötü ne yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?