cumhurbaşkanı yalanlara cevap verdi

mı saray mı abla diyelim ki öyle degmez mi abla Türkiye ye diğer ülkelerde olunca oluyorda niye Türkiyede olmasın be abla

mı saray mı abla diyelim ki öyle degmez mi abla Türkiye ye diğer ülkelerde olunca oluyorda niye Türkiyede olmasın be abla
Ablacım,
şu anda olmaması gerekiyordu, bizim yatırımlara ihtiyacımız var, ciddi yatırımlara, saray uzun vadede maalesef bize birşey kazandırmaz üstelik diğer ülkeler diyorsun ama sayıp sövülen ABD'nin Beyaz Saray'ı kaç yüzyılllık? Keza Almanya'nın İngiltere'nin sarayları kaç yüzyıllık?

Ben şahsen halktan biri olarak devlet fabrika açsın isterdim, henüz okulu bile olmayan yerler var, İstanbul gibi bir şehrin köylerinde tek derslikli okullar var.

Dünya benim ülkemin önünde diz çöksün istiyorsam bir sürü işletmeler açar istihdam sağlardım, işsizlik oranımı sıfırı yakın bir seviyeye indirmişsem, kişi başı milli gelirim insanların rahat yaşayabileceği seviyelere gelmişse ve eğitim seviyem yükselmişse Dünya bana saygı duyardı.

Şimdi sen söyle, evlerden Irak ama diyelim ben kanserim ve devlet benim kanser ilaçlarımı karşılamıyor, üstelik ben SGK ödüyorum ama devlet bana diyor ki kusura bakma bütçem yok, bu ilaçlarda pahalı karşılayamam, sen yine de benim yüzüme bakarak ama abla öleceksin nasılsa, SGK karşılamıyorsa yapacak birşey yok, ölüm Allah'ın emri ama en azından devletimizin itibarı olacak, sarayımız var diyebilir misin?
Ki şu an kanser hastalarının ilaçları karşılanmıyor, birçok kalem sağlık gideri SGK bünyesinden çıkarıldı.

haklısın abla sende haklısın

Anlatabiliyor muyum sıkıntımı, sizlerin, benim, evlatlarımızın birtakım hakları torba yasalarla hak olmaktan çıkarılıp bunun yerine saray, kapılar, robotlar için bütçe ayrılıyorsa ben hayır derim.
Eşler, babalar senelerce saçını süpürge edip çalışıyor, belli yaştan sonra kalp, tansiyon, şeker gibi hastalıklarımız oluyor, tam diyoruz ki onca yıl prim ödedim devletim bana bakar, bana hayır artık şu kalem sağlık giderini cepten ödeyeceksiniz, oldu mu sence?

tamam abla da bi saray mı ki bence saray degil sorun yani bu adam hiç mi hizmet yapmadı bu ülkeye

olmaz tabi abla da sadece tayyip ardogan mı yaptı yapıyorsa daha öncekiler yapmadı mı daha kötülerini

ah müdürüm ah, hani herkeşin sarayı var bizim neden yok diyorlar ya.. bende diyorum ki herkeşin emeklisi 60'dan sonra poposuna şortu çekip yaldır yaldır gezerken bizimkiler niye 70 yaşında halaaa çalışırken patır patır telef oluyor..

haklısın abla sende haklısın
Bak bir bana haklısın demedi kırıldım yani o kadar da dil döktüm burda ayol . Mune 2 satırla kaptı işe bak
Küstüm daha da gelmem davosa.

Uyku vaktim gelmiş benim , ben kaçar .Hepinize iyi geceler hanımlar.
Bayan umutlu sana tavsiyem mesajları iyi oku , yarın quiz yapcam bak , ona göre .
Hadi kendinize cici bakın

yazmazsam ölürüm. yok saray diğer ülkelerde de varmış,olsa kötü mü olurmuş,mesele ye girmiş birileri. arkadaşlar madem öyle ortaya farkınızı koyun. madem türkiye yiz islam devletiyiz bir farkımız olsun. bu ülkede adamın biri intihara kalkıştı manavın önünden geçerken çocuklarının gözlerini kapamak zorunda kaldığı için. bu ülkede bir kaç sene önce bir kız üzerinde adeta ayin yapılarak öldürüldü ve sizin o çok sevdiğiniz başbakanınız acısı taze olan aileye "kızınıza sahip çıksaydınız" dedi, katilin amcası çok hatırı sayılır(!) biri olduğu için katili aylarca bulunamadı.şimdide intihar adı altında kim bilir nerede gününü gün ediyor. bu ülkede TECAVÜZ MEŞRULAŞTI ARKADAŞLAR. bu ülke de gencecik bireylerin sözde marjinal gruplarımız bizim entellektüel,bilgi sahibi,okuduğunu araştırıp haksızlığın karşısında duran kardeşlerimiz ağaçların kesilmesine karşı çıktılar diye çadırları yakılmaya çalışıldı.sonra ne oldu? halkın nasıl kaosa girdiğini hatırlasanıza. o dönemde mahallenizde apartmanınızda hatta ailenizdeki insanlarla nasıl kavga ettiğinizi hatırlayın. bunların hepsi sizin lideriniz yüzünden oldu. lideriniz kalktı "%52 yi evde zor tutuyoruz" dedi bilmem ne dedi. insanlar günlerce dalga geçti "gördüğümüz en kötü kriz yönetimi bu diye" . Sezar ın hakkını Sezar a vermek lazım.Abdullah Gül üzerine düşeni yaptı "gençlerin iyi bir amaçla yola çıktıklarına inanıyorum,karşılıklar çok fazla oldu" diye açıklama yaptı. O sözü geçen başbakanınız alttan alamadı. Kibir..Ah kibirrr.
90ları söylüyorsunuz. 90 larda siz insanların dsp anap diye bıçak bıçağa kavga ettiğini gördünüz mü? bizi bu noktaya kimler getirdi arkadaşlar açın gözünüzü. muhalefet mi var başka kim var diyorsunuz. kılıçdaroğlu mu bahçeli mi diyorsunuz. şerefim namusuma ant içerim ki bundan daha kötü daha aşağılık bir durumda olamazdık iki liderde de. insanlar nasıl yapmacıklığa büründü anlayamıyor musunuz? insanlar rahatça fikrini beyan etmeye korkar oldu. bizim şuan ki ahlaksızlığımız kat be kat daha fazla. biz resmen değerlerimizi yitirdik,saygımızı,hoşgörümüzü,anlayışlılığımızı. bizden olmayanları hep dışladık. daha yazarımda sinirden köpürdüm burda.

iyide canım benim AKP 13 yıldır var sanki 13 yıl önce herşey çok iyidi de RTE mı yaptı herşeyi ben bunu anlamıyorum işte

bak canım haklı buldugum bişey olsaydı yazardım ben hep samimi ve dogru olmaya çalıştım ama RTE MIherseyin tek şuçlusu 100 yıllık Türkiye siyasetinde

olmaz tabi abla da sadece tayyip ardogan mı yaptı yapıyorsa daha öncekiler yapmadı mı daha kötülerini
Elbette Yaptılar, şu bölümde benim Atatürk dışında hiçbir partiyi savunduğumu göremezsin, buna geçmiş partilerde dahil, hiçbiri asla savunmam ama bir parti halk için geldim diyor fakat ufak ufak her torba yasada 1 madde, 2 madde sağlıktır, odur budur senin haklarını ortadan kaldırıyorsa buna da eleştirimi Yaparım.
Çünkü ne demiş millet için halk için çalışacağım demiş, hepsi öyle deyip geldi sonra ne oldu? Yani demem odur ki hiçbir Farkları yok, ben fark göremiyorum.
Eskiden hastanelerde sıra bekliyorduk, şimdi Alo randevu hattına, reçeteye vs para veriyoruz, eskidende aylarca MR Tomografi Sırası bekliyorduk şimdide bekliyoruz, burdan bir arkadaş Karaciğer sorunu yaşamıştı, doktor acil ameliyat olman lazım dedi, görüntüleme cihazları için aylarca bekledi, onları halletti, ameliyat için gün veremediler, en son benim bildiğim 1 Yıldır ameliyat için bekliyordu, üyelik iptali yaptırdı, yaptırmasaydı bizzat sor derdim.
Kadına acil denip 1 yıl ameliyat için bekletilmesi sağlık sektöründe yol katettik dedirtebilir mi bana? Hayır asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…