mı saray mı abla diyelim ki öyle degmez mi abla Türkiye ye diğer ülkelerde olunca oluyorda niye Türkiyede olmasın be ablaBen kendi adıma cevap vereyim, benim sağcı solcu takıntım yoktur, o makamda kim olursa olsun saray yapsaydı tepki gösterirdim çünkü ciddi manada israf olduğunu düşünüyorum, mesela Ankara'ya yapılan Kapılar, robotları da eleştirmiştim ama mesela aynı partiden İstanbul Belediye başkanını eleştirmem adam birşeyler yapmaya çalışıyor fakat İstanbul'un eskiden beri gelen kötü bir alt yapısı ve çarpık kentleşmesi olduğundan orda birtürlü düzen tutturulamıyor.
Muhalefet desen muhalefet değil, burda birçok hatalarını yazarım ama konunun rengi değişir, çatı adayından tutta, partilerinden zamanında ihraç ettiklerini geri almalarına kadar neyini sayayım ki
Anne benim neden püskevitim yokmı saray mı abla diyelim ki öyle degmez mi abla Türkiye ye diğer ülkelerde olunca oluyorda niye Türkiyede olmasın be abla
Çocuklar ellerinde püskevit ağlıyordu. İlahi tarçınAnne benim neden püskevitim yok
Gibi olmuş biraz.
öyle olmuştur abla ne diyeyim bende şaşırdım hay sen çok yaşaAnne benim neden püskevitim yok
Gibi olmuş biraz.
Ablacım,mı saray mı abla diyelim ki öyle degmez mi abla Türkiye ye diğer ülkelerde olunca oluyorda niye Türkiyede olmasın be abla
Canım sıkkın olduğunda açıp açıp izliyorum bunu. Seviyorum ben bu adamı yaÇocuklar ellerinde püskevit ağlıyordu. İlahi tarçınAl bu da benden sana ;
haklısın abla sende haklısınAblacım,
şu anda olmaması gerekiyordu, bizim yatırımlara ihtiyacımız var, ciddi yatırımlara, saray uzun vadede maalesef bize birşey kazandırmazüstelik diğer ülkeler diyorsun ama sayıp sövülen ABD'nin Beyaz Saray'ı kaç yüzyılllık? Keza Almanya'nın İngiltere'nin sarayları kaç yüzyıllık?
Ben şahsen halktan biri olarak devlet fabrika açsın isterdim, henüz okulu bile olmayan yerler var, İstanbul gibi bir şehrin köylerinde tek derslikli okullar var.
Dünya benim ülkemin önünde diz çöksün istiyorsam bir sürü işletmeler açar istihdam sağlardım, işsizlik oranımı sıfırı yakın bir seviyeye indirmişsem, kişi başı milli gelirim insanların rahat yaşayabileceği seviyelere gelmişse ve eğitim seviyem yükselmişse Dünya bana saygı duyardı.
Şimdi sen söyle, evlerden Irak ama diyelim ben kanserim ve devlet benim kanser ilaçlarımı karşılamıyor, üstelik ben SGK ödüyorum ama devlet bana diyor ki kusura bakma bütçem yok, bu ilaçlarda pahalı karşılayamam, sen yine de benim yüzüme bakarak ama abla öleceksin nasılsa, SGK karşılamıyorsa yapacak birşey yok, ölüm Allah'ın emri ama en azından devletimizin itibarı olacak, sarayımız var diyebilir misin?
Ki şu an kanser hastalarının ilaçları karşılanmıyor, birçok kalem sağlık gideri SGK bünyesinden çıkarıldı.
tamam abla da bi saray mı ki bence saray degil sorun yani bu adam hiç mi hizmet yapmadı bu ülkeyeAblacım,
şu anda olmaması gerekiyordu, bizim yatırımlara ihtiyacımız var, ciddi yatırımlara, saray uzun vadede maalesef bize birşey kazandırmazüstelik diğer ülkeler diyorsun ama sayıp sövülen ABD'nin Beyaz Saray'ı kaç yüzyılllık? Keza Almanya'nın İngiltere'nin sarayları kaç yüzyıllık?
Ben şahsen halktan biri olarak devlet fabrika açsın isterdim, henüz okulu bile olmayan yerler var, İstanbul gibi bir şehrin köylerinde tek derslikli okullar var.
Dünya benim ülkemin önünde diz çöksün istiyorsam bir sürü işletmeler açar istihdam sağlardım, işsizlik oranımı sıfırı yakın bir seviyeye indirmişsem, kişi başı milli gelirim insanların rahat yaşayabileceği seviyelere gelmişse ve eğitim seviyem yükselmişse Dünya bana saygı duyardı.
Şimdi sen söyle, evlerden Irak ama diyelim ben kanserim ve devlet benim kanser ilaçlarımı karşılamıyor, üstelik ben SGK ödüyorum ama devlet bana diyor ki kusura bakma bütçem yok, bu ilaçlarda pahalı karşılayamam, sen yine de benim yüzüme bakarak ama abla öleceksin nasılsa, SGK karşılamıyorsa yapacak birşey yok, ölüm Allah'ın emri ama en azından devletimizin itibarı olacak, sarayımız var diyebilir misin?
Ki şu an kanser hastalarının ilaçları karşılanmıyor, birçok kalem sağlık gideri SGK bünyesinden çıkarıldı.
haklısın abla sende haklısın
olmaz tabi abla da sadece tayyip ardogan mı yaptı yapıyorsa daha öncekiler yapmadı mı daha kötüleriniAnlatabiliyor muyum sıkıntımı, sizlerin, benim, evlatlarımızın birtakım hakları torba yasalarla hak olmaktan çıkarılıp bunun yerine saray, kapılar, robotlar için bütçe ayrılıyorsa ben hayır derim.
Eşler, babalar senelerce saçını süpürge edip çalışıyor, belli yaştan sonra kalp, tansiyon, şeker gibi hastalıklarımız oluyor, tam diyoruz ki onca yıl prim ödedim devletim bana bakar, bana hayır artık şu kalem sağlık giderini cepten ödeyeceksiniz, oldu mu sence?
Anlatabiliyor muyum sıkıntımı, sizlerin, benim, evlatlarımızın birtakım hakları torba yasalarla hak olmaktan çıkarılıp bunun yerine saray, kapılar, robotlar için bütçe ayrılıyorsa ben hayır derim.
Eşler, babalar senelerce saçını süpürge edip çalışıyor, belli yaştan sonra kalp, tansiyon, şeker gibi hastalıklarımız oluyor, tam diyoruz ki onca yıl prim ödedim devletim bana bakar, bana hayır artık şu kalem sağlık giderini cepten ödeyeceksiniz, oldu mu sence?
eger haklıysa derim bak yine diyorum bu adam bu kadar mı kötü ya hiç mi ama hiç mi iyi bişey yapmadı
Bak bir bana haklısın demedi kırıldım yani o kadar da dil döktüm burda ayol .haklısın abla sende haklısın
iyide canım benim AKP 13 yıldır var sanki 13 yıl önce herşey çok iyidi de RTE mı yaptı herşeyi ben bunu anlamıyorum işteah müdürüm ah, hani herkeşin sarayı var bizim neden yok diyorlar ya.. bende diyorum ki herkeşin emeklisi 60'dan sonra poposuna şortu çekip yaldır yaldır gezerken bizimkiler niye 70 yaşında halaaa çalışırken patır patır telef oluyor..
bak canım haklı buldugum bişey olsaydı yazardım ben hep samimi ve dogru olmaya çalıştım ama RTE MIherseyin tek şuçlusu 100 yıllık Türkiye siyasetindeBak bir bana haklısın demedi kırıldım yani o kadar da dil döktüm burda ayol .Mune 2 satırla kaptı işe bak
Küstüm daha da gelmem davosa.
Uyku vaktim gelmiş benim , ben kaçar .Hepinize iyi geceler hanımlar.
Bayan umutlu sana tavsiyem mesajları iyi oku , yarın quiz yapcam bak , ona göre .
Hadi kendinize cici bakın
Elbette Yaptılar, şu bölümde benim Atatürk dışında hiçbir partiyi savunduğumu göremezsin, buna geçmiş partilerde dahil, hiçbiri asla savunmam ama bir parti halk için geldim diyor fakat ufak ufak her torba yasada 1 madde, 2 madde sağlıktır, odur budur senin haklarını ortadan kaldırıyorsa buna da eleştirimi Yaparım.olmaz tabi abla da sadece tayyip ardogan mı yaptı yapıyorsa daha öncekiler yapmadı mı daha kötülerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?