cumhurbaşkanı yalanlara cevap verdi

lüks düşkünlüğü değil.. yanlış.

ben tapmadım tapmıyorum ne anlatsam ne yazsam da size bu kadarının olamayacagını söyleyebilsem

2001 de benzin 1.900000 di.

Enflasyon artisini siz hesaplayin. Ve sunuda hesaba katin 2001 de kriz ve secimden dolayi zamlqr gelmis ek vergiler binmisti.

iyide bunun akp le ne ilgisi var siz ilgisi varmış gibi yansıtmıştınız bende kendimce açıkladım
şununla bağlantı kuruyorum: bir ülkenin başında iktidar olmasa bile o ülke gelişir. hani bu adam hiç iyi bir şey yapmadı mı derken iyi olduğu söylenerek sayılan şeyler bir ülkenin iktidarsız da politikasız da yapabileceği şeyler. ve evet genele baktı mı bence iyi hiçbir şey yok.
akıllı telefon örneğinin özeti bu.

siyaset formunda uzun süredir yazıyorum bin tane şeyler yazdım ama ya dalga geçildim ya hakaret edildi ya sorduğum sorulara cevap alamadım yada duymazdan gelindim saygısızlıkla karsılastım yine soruyorum chp degil mhp degil se kim basa gecsin yada tayyipi sizin deyiminizle yani bazı arkadaşların deyimiyle makamından mı indirelim akp lileri sınır dışı mı edelim ne yapalım kardeşim ne ALLAH için peygamber için ne yapalım hangi parti ben parti tutmuyorum e ee tayyipi asalım mı ben öyle demedim e bi kelam bişey yazınca papagan başörtü yol havaalanı bedava kitap deyince koyu akepeli tayyip e tapan iyide kardeşim ne peki siz ne istiyorsunuz bazıların dediği gibi müslüman olan bi ülkede başiörtüleri arabistana mı gönderelim ezanı kura nı mı yasak edelim eskiden olduğu gibi hastane kuyruğuna girmek için geceden sıraya mı girelim sen sagcı sen solcu musun mu diyelim başbakanlığın önünde yazarkasa mı atalım türbanlılardan öcü gibi kaçalım mı yine bankalar mı hortumlansın yine başbakanlarımız diğer dünya liderlerinin önünde el pençe divan durup yanak mı okşatsın yine ımf nin eline mi bakalim yine yine yine ..çok şey var ama sinirden hatırlayamıyorum şimdi açık olun ve söyleyin Allah için inanmıyorsanız inandığınız şey için söyleyin ne istiyorsunuz

Yalnız joker bu millet olarak bizde var maalesef.Konya da gençlerin öğrencilerin elinde bütün akıllı telefon.Öğrenci yani sonuçda.Veya ev hanımı,markete geliyor, ev markete yakın mesela.Başında yemeni ayağında terlik,elinde de şık bir tel.Konuşa konuşa geliyor karşıdan

sabredin ve sonuna kadar izleyin hiçbirşey kaybetmezsiniz

en azından ne istiyorum biliyor musun? AKP mecliste babasının çiftliği gibi ne basit çoğunluk ne de nitelikli çoğunluk oy çokluğuna sahip olmasın istiyorum. şuanki durum benim için yeterli. şu parti bu parti gelsin değil.
anayasa mahkemesi olsun, bakanlar kurulu olsun, tamamen AKP iktidarının elinde olmasın istiyorum. bunun çözümü koalisyonsa kabulüm. ama dediğim gibi AKP'nin çiftliği değil milletin çiftliği olsun. oyların yüzde ellisini alıp bakanlar kurulunun tamamını elinde bulundurması ne kadar mantıklı? yüzde elli istemezken AKP istediği için anayasayı değiştirip durabilmesi ne kadar doğru?

Hanımlar lütfen
Polemiğe gerek yok, altı üstü hepsi birer parti, bugün varlar yarın yoklar ama sizler hep varsınız, halksınız.

aynı fikirdeyim

neyse canlar benimm sahur yapmam lazım bide anladım ki ben ne desem olmayacak dalga hakaret sonra hopp polemik ve banlanma en iyisi yapabilirsem ki inanmıyorum susup olacakları izlemek ama ben yine kendimi tutamam savunurum dava mı :)

bu farklı bunu da izleyin

Bir de bu türban takıntısı nereden çıktı. Peygamber efendimiz kafasnı örtüp deve hörgücü gibi kabartanlara lanet etmiştir.
ayetten çıktı. mümin kadınlara söyle başörtüleri yakalarının üstüne kadar örtsünler. peygamber efendimiz yapılan/yapılacak bi yanlışa değindiği için ondan bahsediyor. ne yazık ki çevremizdeki 10 kadından 8inin baş bağlama şekili

neyse canlar benimm sahur yapmam lazım bide anladım ki ben ne desem olmayacak dalga hakaret sonra hopp polemik ve banlanma en iyisi yapabilirsem ki inanmıyorum susup olacakları izlemek ama ben yine kendimi tutamam savunurum dava mı :)
Hayırlı sahurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…