- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
yoo neden öyle olasın, hep diyorum, din, inanç bunlar farklı, ahlaklı olmak farklı. ha ahlaklı da olmayabilirsin mesela, ama benim değerlerime saygı duydukça bende senin değerlerine saygı duyarım, yada tam tersi olur.Sen yine iyisin Okypete, bende ateistim.
Simdi ateistim diye kötü bir insanmiyim insanlarin gözünde acaba ?
zaten önemli olan bu sare. birbirimize saygı duyduktan sonra işte o zaman dünya yaşanır yer olacak.yoo neden öyle olasın, hep diyorum, din, inanç bunlar farklı, ahlaklı olmak farklı. ha ahlaklı da olmayabilirsin mesela, ama benim değerlerime saygı duydukça bende senin değerlerine saygı duyarım, yada tam tersi olur.
bende öyle. insana insan olarak bakmak aslolan. kalıpları kırmak. şekilciliği yok etmekKonuya gelecek olursak, ateist olsam bile eger bir basörtülü kardesime bir zarar geldigini görsem müdahalemi yaparim. Bu demek degilki oda benim gibi olmak ve düsünmek zorunda.
Aslinda hepimiz birbirimiz icin konussak, hayat ne güzel olur degilmi ?
yok dine geldi ama kimse kimsenin inancını sorgulamadı zorun olmaz heraldeşiştttttttt!!!
konuyu dine getirmeyin siz dine getirirseniz mune de cımbızıyla gelir
Ama onuda Allah yaratmadimi ? Iste celiskiler basliyor burada.eşcinsel lere gelince onlar ve onlari hoş gorenler hosgorulmemistir Allah katinda
Senin inancina karismam sadece nedenini öğrenmek isterim yargilamak icin degil tabi dunya ve diger hersey fani dir bizi yaratan Allah dışında neden bi din degil de deistlik diye düşünürüm yoksa senin inancın beni baglamazpeki deiste nasıl bakıyorsun. mesela bana. benim hakkımı savunurmusun
Elbette ama buna razi olup sapitmamak lazimAma onuda Allah yaratmadimi ? Iste celiskiler basliyor burada.
Hani Islamiyette : yaradilani severim, yaradadan dolayi ? yokmuydu ?
bu konuda sana hak veriyorum olivyaa ama nasıl yaratılmışsın ve erkek dürtüleri ile fazla bir şekilde yada tersi şimdi biz bu insanları asla ama asla itekleyemeyiz.. bu insanlar kendi yaşamlarını çizer ama dürüstçe çizer sapıklıkça değil işte onur yürüyüşündeki gibi.. o sahneleri gördüm olivya iğrenç ötesiydii..insanlıktan utandıran tablolar.. lut kavmi vardıı o ayetlare bir göz gezdir istersen demekki her zaman insanoğlunda bu tür hisler mevcutmuşş.. helak edilmelerinin tek sebebi aşırılığa kaçmaları yani sapıkça ilişkileri güzel olan oğlanlara sırnaşmaları oğlan çocuklarını rahat bırakmamaları.ulu orta yatıp kalkmaları yani o hisleri sapıkça kullanmalarıı..Ama onuda Allah yaratmadimi ? Iste celiskiler basliyor burada.
Hani Islamiyette : yaradilani severim, yaradadan dolayi ? yokmuydu ?
Beni dinimden uzaklastiran zaten bu celiskilerdi.
Bir yandan yaradini sevelim yaradandan dolayi diyip sonrada Allahu Ekber diyip kafa kesenleri görünce, benim mantigim el verecegi birsey degil.
yok dine geldi ama kimse kimsenin inancını sorgulamadı zorun olmaz heralde
Onlarla müslüman lari bir tutma ne olurBeni dinimden uzaklastiran zaten bu celiskilerdi.
Bir yandan yaradini sevelim yaradandan dolayi diyip sonrada Allahu Ekber diyip kafa kesenleri görünce, benim mantigim el verecegi birsey degil.
Bu soruyu sormak zorunda hissediyorsan biz seninle aynı yorumları okumuyoruz demektir.Sen yine iyisin Okypete, bende ateistim.
Simdi ateistim diye kötü bir insanmiyim insanlarin gözünde acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?