- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
Tabi ki de her din adamı cübbe ile dolaşmıyor, gayet temiz giyimli yakışanı giyenler de var. Genelde çarıktır cübbedir giyenler tarikat mensuplarına ait.
Yengenize yapılanı ayıplıyorum . Benim annem , teyzelerim ve sülalemin çoğu kapalıdır ama üslubunca kara çarşafa bürünmüyorlar.
Açık kapalı ayrıştırımı işte bu noktada kırılıyor , oyuna geliyorlar ...
Sarıkta takacaklar cubbede giyecekler üniversiteyede girecekler her bölümü seçme haklarına sahip olacaklar artık istediğiniz gibi meydanda at kosturamayacaksiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tolin sana farkli bir cevap mi verecekti yani.. Uc asagi bes yukari benzer birsey diyecekti.. Bu herkesi rahatsiz eden bir konu, ben de dahil. Sadece ondan cevap istediginde bir zahmet ozelden mesaj yolayiver, biz de burda hic zahmete girmeyelim. Ayrica, kiyafet kisinin aynasidir, bir insani tanimasan bile ilk olarak kiyafeti sana ne oldugu hakkinda ipucu verir, o yuzden degerlendirmemekle gozlerini kapatmak arasinda bir fark yok bence... Sanirim senin de en iyi yaptigin sey bu, yazdiklarindan anladigim kadariyla..
Saraylım ön yargılısın çok , her cübbe giyen insanın kötü veya iyi , çıkarcı olma söz konusu olamaz , çünkü gerçekten içlerinde cehaletinden beyni yıkanmış insanlar var ve doğruyu o şekilde biliyorlar . İmanla para kimde belli olmaz sözü bunun içinde geçerli , kimsenin içini bilemeyiz ama tabi ki hiç bir şekilde cehalet TC ye yakışmıyor ...
Beni niye alintiladiniz ki rep konusunda? Ne size, ne de baskasina rep filan vermedim ben, aaaa... ustume iyilik saglik...
Sarıkta takacaklar cubbede giyecekler üniversiteyede girecekler her bölümü seçme haklarına sahip olacaklar artık istediğiniz gibi meydanda at kosturamayacaksiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahaha yahu Tolin gerçekten omursun :))) düşmanlık ha
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aeben kullanıcısından alıntı Mesajı Göster tolin'cim sen yırtık kotunuda giyeceksin .!.:Ayrıca bana tolincim falan demeyin ben bu bu düşüncede olan kimsenin canımı cicimi olmam!
Laik, özgür ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti düşüncesine karşı değilsin de, tepkini anlayamadım tolin.
AKP, CHP, MHP, HDP ve diğer partilerin, Ülke çıkarları için çalışacağına inandıkları, tek çatı aday ittifakı yapabilecekleri
günleri bekliyorum. Ütopya mı dersin? Kardeşçe yaşamak varken ayrışmak niye?
Hayaller sınır tanımaz keşke yeryüzü de insanların belirlediği sınırları imha etse.
Laik, özgür ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti düşüncesine karşı değilsin de, tepkini anlayamadım tolin.
AKP, CHP, MHP, HDP ve diğer partilerin, Ülke çıkarları için çalışacağına inandıkları, tek çatı aday ittifakı yapabilecekleri
Hayaller sınır tanımaz keşke yeryüzü de insanların belirlediği sınırları imha etse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?