Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275

iyide böcükcan kapalı kapalıdır bu onun insiyatifinde değilmidir yani ölçüsü
yada insiyatifi geçtim kuranı kerimde zaten nasıl olacağı yazıyor
yani örtü geleneksel değil

mesela ben ferace giyiyiyorum ama eşarplarım çok cırt olmasada renkli ancak omuzlarıma sarıyorum sıkma baş yapmıyorum kafama kocaman topalak yapmıyorum saçımı nasıl olurda yatıştırırımda belli olmaz diye uğrasıyorum
siyah eşarp takmak istiyorum ancak ya devam edemezsem diye henüz almadım
neyse cb seçimli başlığı altını dahada farklılaştırmanın anlamı yok

mapustan yeni çıktım ben
kesin mune yada kazen beni gözlüyodur

dilerseniz ordan burdan diye bi konu başlığı açalım ve orda konuşalım

artık bu konu başlığı altında bu konu ile ilgili cevap atmayacağım çünkü

bi daha konu dışından atılmak istemiyom

zira zor şey mapusluk

isteyen özel mesajla ulaşşın yada başka bi konu açın konuşalım

Son düzenleme:

O zaman bi zahmet Atatürkün kurduğu ve Ataturkun kıyafet devrimi yaptığı ülkede değil arabistanin sıcak çöllerinde yaşayın selametle

Saraylım senin polemigine alet olmam canım .

kime ne yazacagımıda kimseye sormam merak etme

sana zamanında çok şey yazdım başka konulardada , ama ha duvara anlatmışım ha sana , o yüzden iyi akşamlar

Son düzenleme:
Yok gitmeyecegim ülkemdem burada kalacagim savunduklariminda arkasında duracağım .))))

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Ayyy hala şu Tayyip denen adamı seven mi varmış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

On yargili miyim? Ben cubbeli bir adam gordugumde ne dusundugumu yazmadim ki, kotu, iyi, cikarci... Nerden cikardin bunlari? Bak, aslinda on yargi dedigin sey sendeymis..
Benim dedigim sey bir insanin kiyafeti onun hakkinda ipuclari verir. Yani mini etekli bir kizin hayata bakisi ile carsaf giymis birinin ya da cubbeli bir kisinin hayata bakisi ayni midir sence? Kiyafetlerinden bu insanlarin hayat tarzini kestiremez misin? Benim soyledigim bu.

Buna itiraz eden yok ki? Yillarca turk siyasetine alet ettiler turbani universiteyi. Yazik.. birileri cikip yeni bir turban sekli cikarip istanbulda bunu yayginlastirmak icin mahalle mahalle kadinlari toplayip hemen arkasindan baska birinin gelip turbani yasaklamasi pek bi ironik. Herkes istedigi yerde okusun calissin kimseye de siyasi gorusubisey kazandirmasin.

Atatürk'ün devrimlerini elimizde hamur gibi şekilllendirmeyelim.
Onlarca azınlığı bile ülkemizde barındırıyorken aa sen başörtülüsün sen sarıklısın hadi arabistana demenin mantığı yok.
Atatürk'ün tüm ilkelerinin yanında laikliği savunduğu gibi eşitliğide savunmuştur. EŞİTLİK diyorum. artık sizin için neyi ifade ediyorsa.

Laiklik getirilmeden önce monarsi var idi acaba laiklik isteyenlere sizde Fransa'ya gidin canım dendi mi Ecebaaag merak ettim

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim yırtık kotuma dik dik bakilirken elin sariklisini savunamam banane!

................

Ülke elden giderken poliyannacilik yapamam!hirsizlarlada ve onu savunanlara bir olmam!

beğenemedim,alkışlıyorum

Olmiycam iste olmiycam yırtık kotuma acıyarak bakanı getirin bana

recep tayyip erdoğana vereceğim . ülkemiz için RABBİM hayırlısını versin İNŞAALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…