- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
ağlamak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladık ki bazılarının aklı sadece bel altına çalışıyor.
ee onlar ölünce ne oluyor. hadi her asker şehit olmak için savaşıyor vatan için. peki gayri müslüm kardeşlerimizde vatan için savaşıyor. ölünce ne olacak peki.
savaşmasın gayri müslimler o zaman askere gitmesinler. o mertebeye yükselmeyeceklerse. kafam karıştı şimdi
savaşmasın gayri müslimler o zaman askere gitmesinler. o mertebeye yükselmeyeceklerse. kafam karıştı şimdi
Evet ülkece en önemli problemimiz askerlerin ölmesi değil, cünüp olup olmamasıydı. Ben soruyu yerinde buldum, cünüp değillerse ölmeye devam edebilirler.
Bu çok önemli konu da çözüme kavuştuğu için bu gece huzur içinde uyuyabilirim.
ama yanlış bilgi buu vatanı için ölen her MÜSLÜMAN şehittirr..İslam'a göre şehit olmak için ''Allah yolunda savaşmak'' gerek vatan için değil.Ha bu vatan için ölenlerin hiçbirinin şehit olmadığı anlamına gelmiyor tabi.
Yani demek istediğim şu inançsız bir İngiliz vatanını korumak için savaşıp ölse şehit olmaz.Aslında bizde de inanmayan ya da Allah için savaşmamış bir asker şehit olmaz ama şehitlik bizde daha farklı bir manada kullanılıyor artık o yüzden çok da aldırış etmiyor kimse.
ama yanlış bilgi buu vatanı için ölen her MÜSLÜMAN şehittirr..
vatan için ölselerde inanmadıkları için şehit olmuyorlarmış. öyle anladım benEe inanmadan ölenler ?
iyi ama vatanımızda huzur içinde dinimizi-hayatımızı özgürce yaşayabilmemiz için şehit oluyorlarİslam'a göre şehit olmak için ''Allah yolunda savaşmak'' gerek vatan için değil.Ha bu vatan için ölenlerin hiçbirinin şehit olmadığı anlamına gelmiyor tabi.
Yani demek istediğim şu inançsız bir İngiliz vatanını korumak için savaşıp ölse şehit olmaz.Aslında bizde de inanmayan ya da Allah için savaşmamış bir asker şehit olmaz ama şehitlik bizde daha farklı bir manada kullanılıyor artık o yüzden çok da aldırış etmiyor kimse.