Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Öyle olması gerekiyo tatlım , bizde istemeyiz tabi bu kadar geç olsun ama mecburuz
Hayırlısı olsun hakkımızda

alnımıza yazılmış bir tarih var naparsak yapalım bunu değiştiremeyiz o yüzden hayırlısını beklemekten başka çaremiz yok. sonu güzel olsunda varsın geç olsun

valla çağlacım heyecan meyecan kalmadı bitse de gitsek moduna ulaştık biz :))))
sizlerde durumlar ne alemde?

biz bicok seyi hallettik canım ama hala eksikler var... damatlıgımız alıncak kına abiyesi ve bindallası

bir de evin ufak tefek ıvır zıvırları calısma odası mutfak masası gibi detayları duruyo

keyifli ama yorucu ben de isyan ediorum bazen

Evet Cokkie ablacım öyle yaptım heralde (Ablada sorun yok dimi?.. )

yok tabii nasıl rahat ediyorsan canımmm

Çağloommmm bizde bu haftasonu bakmaya gidicez bakalım Ben gelinlik seçmeye giderken bu kadar heyecan yapmadım.İnsan demek sevdiceğini damatlık içinde göreceği için daha çok heyecan yapıyormuş Damat a baktık bizde ama pek beğenemedik.Aynen parlak damatlıklar benımde pek hosuma gıtmedı.spatulanı yerim senin aşk böceeemmm

Bugum herzamanki gibi desene son söz benim sözüm Ortamı değiştirince insanın dengesi sarsılıyor yavrum iyi yapmışsın ikna etmişsin

Bende hapa karar verdim Çağloommmm İnşAllah migren ataklarına girmem nisanda başlamayı düşünüyorum ben vücudumun alışması için

Evet ufağım ben ufağımm Aaa az kalmış doğum gününe

Hoşgeldin aramıza minikfare

Çağloşummmm Pelinim Elisim gelinlikler nerdeeeeeeeeeeeee hadi alın artık çok heyecanlıyım merakla bekliyorum ve adım adım takip ediyorum sizi
Nejlam sanırım nisan ayında çağırırlar gibime geliyor kuzucum provaya.Bende çok heyecanlıyım bidahakine çekicem gelinliği ilkinde unutmuştum :26:

Hoşbulduk
Ben misafir olarak değil kalıcı olarak geldim dahada gitmem
21 yaşında taze sözlü sevdiceğine aşık bir dargın bir barışık ama onu çok çok seven bir Leblebitozuyum

Hoşgeldin leblebitozuu

Hoşbulduuukk

Kızlaaaaaaaaaaaaarrrr
Nasılsınız bakem
Bugün alışveriş yaptım, poşetleri taşımak işkence gibiydi.
Yok dedim benim artık evlenmem lazım.
Artık paşacık taşısın poşetleri
Sırf bu yüzden evlenirmişim

yan odadaydı düşünsenee

dün kararımı verdim. çok mutluydum dün.. annem babam kardeşlerimle oturduk falan..
hani dün bu olabilir dedim inş hayırlısı olur yine

Tatlıım çok sevindim canım ya, yakında haberlerini alacağız desene inşallah.
Amcanı da takdir ettim, benim amcalarım hiç öyle demiyo
Ailenin de istiyor olması çok büyük bir nimet canım, ayyyyy çok sevindim senin adına ya maşallah.

Geçmiş olsun canım ama sanırım diğer yazıklarını alıntılamadım ama sıkıntıdan çıkmış olabilir gibi geldi:26:

Lavinim, lavinim ah ne soğuklarda kaldık biz böyleee:18::18:
İnanın alnım ta ortası çatladı soğuktan...
Sıkıntıdan da olabilir canım, aslında yarın doktora gidebilirim ama paşanın işine de bağlı:26: Uzakta da doktor:26:

Oynamam diyenden korkacan kurbiğim, o sevinçle öyle bir oynar kiiii.
Pistten bööyle kaçırırsın

Hoşbulduk
Ben misafir olarak değil kalıcı olarak geldim dahada gitmem
21 yaşında taze sözlü sevdiceğine aşık bir dargın bir barışık ama onu çok çok seven bir Leblebitozuyum

Yeni kızçeler hoşgeldiniiiz, hepinizi alıntılayamadım da

Son düzenleme:

Nişanlıcan benim en büyük kurtarıcım tatlım Alışveriş yapıorum hooop telefona 'aşkım napıosun aşkım gelsene gelsene hadi' hooop gelince poşetler ele pazularını sevdiğim

Nişanlıcan benim en büyük kurtarıcım tatlım Alışveriş yapıorum hooop telefona 'aşkım napıosun aşkım gelsene gelsene hadi' hooop gelince poşetler ele pazularını sevdiğim

Ayyy çok güldürürdün beni Opra'm
Aşk burda olsaydı benden de çekeceği vardı
Benimki de gösterip durur baaak pazuma diye, gelsin poşetlerimi taşısın da görelim

Son düzenleme:

Hoşbulduk canıım

Cupcakelerim benim yemek yiyip dersaneye gitmem lazım. Çeyiz çemen almak için para lazım,bunun için de atanmak lazım.

Akşam ormanda buluşuruz. Öptüm hepinizi.

Kızlar kızlar bende geldim, bende 2013 model gelin olacağım ve bende aşığıııımmm hihoyyyttttt

Ayyy çok güldürürdün beni Opra'm
Aşk burda olsaydı benden de çekeceği vardı
Benimki de gösterip durur baaak pazuma diye, gelsin poşetlerimi taşısın da görelim
Oooo kuzucum gösteriyorsa pazuları taşısın eniştecik poşetleri uzaktanda olsa magneto gibi zihinle kaldırma gücünü göstersin

Benimkini kesseler taşımaz
Mecbur kalmadıkça bana vermeye çalışıyo

Taşır taşır canım azcık kedi bakışı yap kıyamaz

Buna bir çözüm bulmak lazım
Bulalım vallahi canım
Oooo kuzucum gösteriyorsa pazuları taşısın eniştecik poşetleri uzaktanda olsa magneto gibi zihinle kaldırma gücünü göstersin

Taşır taşır canım azcık kedi bakışı yap kıyamaz

Benden önce kedi bakışlarını sevdicek yapıyo
Ama genelde o taşır söylene söylene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…