Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

sana baktıkça kendimi görüyorum zaten pelin..
gerçkten sana baktıkça bende güçlü olabilirim mutlu olabilirim dedim..
inş hayırlısıysa olur..
Iste bu guzeeeeeeel
Mutlu olcaksiinn findigimmm insallah cok mutlu olcaksin, tum kalbimle inaniyorum bunaaa... :69;
Ama ben smdi stres yaparim falan kurabiyem naptin sen ya

Benim melegiiiiimmm darisi basinaa ezgiimmm

Kizlaar ben heyecanliyim da benim ki benden beter

heycan olmazmı insan kendi gününü düşünüce bile heycanlanıyor. ki sen yaşayacaksın bunu

Bekliyorummmmmmm

yawaş gel anam bismillah hazırım lavin herşey senin için kuzuu

hayır kendimi hazır hissetmiyorummm :111::111::111:

günaydın aşklı ballı bebeklerrr

bugün evlenmemize tam 100 gün kaldııııııııı
yarın çok güzel bir gün. pelommm evleniyooo, biz 100 den düşüyoruz, kadınlar günü
allahım hep güzel şeyler paylaşmayı nasip etsin bize.
lavinim de ilk adımını atıcak. berfocan mutluuu
mervem de emeklerinin karşılığını alacak inşallah bu yıl.
çağlamm hayallerini bir bir yaşayacak
nazooom afyonunu alsın (=ayfon:)bi teyze var da komşumuz, çok tatlıııı, poz verip afyonunla çek beni diyo kızına ) benim sevdicekte teknoloji canavarı. ben de hiç anlamıyorum dokunmatik bişey kullanamıyorum bile. prof. bi fotograf makinasıysa bu nerden açılıyo demişliğim bile vardır. o derece.
yağmur da yeni br aşka yelken açsııınn, mutlu olsun.
unuttuğum herkesin gönlündeki gerçekle buluşsunn

artık ormanda yalnızım ben. sevdiceği görürdüm hep yanımda. ama onu bırakıp gidebiliyorum. sanırım konsantre olmaya başladımmmm

Berfooo. O fotoğraflar neydi öyle aman Allahım.

Sen de Çağlamın dediği gibi ık mık ediyorsun hala.

Ayol mercimek fırında yanmalık olmuş neredeyse.

yaaa bi dileğim daha varrr.
ezgi kuşta benim komşum olsunnnn
hadi ben kahvaltı yapıp geliyim :)
herkes öğle yemeğine gitcek ben daha güne başlamadımm

nurayımmm yerim senin guzel dileklerini beeeeeeeeennn

pelom hazır oll seni sorularımızla terletcez ayyyy yerim ya sizin heyecanınızı

mervosummm sormaaaa bizim berfo nazlanıyo bakma sen

nazlı işveli hatunum benim

Berfooo. O fotoğraflar neydi öyle aman Allahım.

Sen de Çağlamın dediği gibi ık mık ediyorsun hala.

Ayol mercimek fırında yanmalık olmuş neredeyse.

bide 3 kişi begenmiş tek tek gelinnn

kızlar fotoda samimi çıkmışız ama normalde o şekilde deil
ben dua istiyorum sizden hayırlısı ise inş olur diye..
ben olması için uğraşıyorum onla mutlu olcagıma inandırmaya çalışıyorum kendimi..
bazen mutlulugum tavan yapıyor.. bazende sanki bir boşluktayım mutluluk oyunu oynuyorum diye düşünüyorum..
onun içinALLAH rızası için sizden dua bekliyorum..
bnm için ailem için mutlulugum huzurum için hayırlı ise inş mutlu bir yuva kurmak nasip olur diyorum:18:

berfommm dualarımız seninleeee artık enişteyle seni canlandırarak da dua edebilcem bak

ben o enerjiyi aldım fotolarnızdan kusummm insallah rabbim seni cok otesi cok mutlu eder... en dogru kararı verdirir

yaaa bi dileğim daha varrr.
ezgi kuşta benim komşum olsunnnn
hadi ben kahvaltı yapıp geliyim :)
herkes öğle yemeğine gitcek ben daha güne başlamadımm

aminnn kuşumm amiiinnnn tüm dileklerineee
ben yemeğe çıkıyorum kızçeler.dışarıda yicez bugün marinaya gitcez.deniz havası iyi gelecek bana

Günaydın benim bebeciklerime bugün yine cok yogunum iş konusunda mail atıyormuş gibi yapıp arada size atıyorum nihahahahaha yaramaz ben
ay babişkomm kızçesinin düğünü için kendine yeni bir takım elbise almışşşş

o kadar da yakıştı ki birtanemeee

offff ben naparım bu evden cıkarken bilmiorum
Çağloommm sorma bende sürekli düşünüp ağlama moduna giriyorum sonrada yine hayallere dalıp mutlu oluyorum.Ciddi anlamda çok karmaşık duygular içindeyim.Mutluluğu ve üzüntüyü aynı anda yaşamak diye bişeyde varmış onuda tatmış oldum.

Pufiimmm bizde de gece gündüz var.Nişanlıcan ben uyurken arı gibi çalışıo ertesigünde kıyamıyorum uyandırmaya hasret kalıoruz.Iphone5 burda çok pahalı pufiimmm imkanın varsa yurtdışından getirt.

Pelinim yavrum ya benide heyecan sardı bak şimdi.Oyy bitanem benim ya.Artık yarından itibaren evli bir bayan oluyosun Çok ama çok mutlu ol bebiş suratlım.Yarın bambaşka birgüne uyanıp bambaşka bir geceye doğru uyuyacaksın.MaşAllah canıma

Çağlommm kopardın benim yeminederim Kırıldım gülmekten şiiiiiii vallahi deli damgası yicem yakında işyerinde.Yüzlerine bakıp yok bişey yaaaa niye bakıosunuz aklıma bişey geldi ondan güldüm diyorum yerler mi acaba bilmem vallahi akli dengem yerinde

aminnn kuşumm amiiinnnn tüm dileklerineee
ben yemeğe çıkıyorum kızçeler.dışarıda yicez bugün marinaya gitcez.deniz havası iyi gelecek bana

Afiyet olsun ezgitoooo Ooohh çek çek mis gibi deniz havasını içineee kuzumm

ezgişim afiyet olsunnnnn keske bizde yapabilsek ole bişilerr aksama kadar kapalı alanda olunca aksam saatlerinde beynin yanabilio

elisimmmm yerim seni yaa hihihihi

ben daha tam duygusala baglamadım baglarsam ne olur bilmiorum suan icin ohoo 3 ay var diyip sallamaktayım

ah Çağlooommmm o 3 ayda hemencik geçer bebişim : jetlak gibi hem seviniyorum hem üzülüyorum.

insallah elisom valla cok sıkıldım yaaaa böörtlen de yok onumuzdeki ay ben herseyin altından nası kalkıcam bilmiorum tek basıma

Aynen Çağloom bende çok sıkıldım beklemek çok yoruyor insanı Allah yardımcın olur Çağlam.İnsan başaramayacağını sanıyor ama herşey karşısına çıkıveriyor inan ki.Bak en güzel örnek gelinliğin.Hep diyordun benimde bir gelinliğim olacak mı diye??? bak bitanem oldu hemde en güzelinden prensesler gibi sende başaracaksın bir bedende 2 can gibi olduktan sonra aşkınız sevinciniz enerji olarak sana geri dönücek bitanem

aminnnn bebegim aminnnnnnnnnn inşallah

dedigin gibi Allah yuva kurana yardım ediyor bir sekilde. her sey vakti zamanı gelince oluveriyor

hayırlısıyla gorelim dugunlerimize de artık evli bir bayan olmak nası olcak bakalım

pelo ön provasını yapıcak artık anlatır bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…