- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.601
yagmur hazırmısınn
yagmur hazırmısınn
yawaş gel anambismillah hazırım lavin herşey senin için kuzuu
Iste bu guzeeeeeeelsana baktıkça kendimi görüyorum zaten pelin..
gerçkten sana baktıkça bende güçlü olabilirim mutlu olabilirim dedim..
inş hayırlısıysa olur..
Ama ben smdi stres yaparim falan kurabiyem naptin sen yagunaydınssssssssssss
pelommmmm yarın topiğimizin ilk evli bayanı olcaksın hazır ol senle roportaj yapıp duygularını alıcaz
yerim sizi yaaaa
kız berfo sen bu hızla benden once evlenirsin heee demedi deme
lavim cok kot denk gelmiş su kesintisi insallah gelir istedigin gibi hazırlanabilirsin ve harika gecer tanısma2013 gelincigi olmanı cok istiorum
billy ben de dişçiye gidicem onumuzdeki ay en cok da ondan tırsıyorum
olabilir eliscannbitanelerimiz onlar bizimmm güçlü "er"lerimizzzz
günaydın günaydın günyadın gelinciklerimmmmmmm
geçmişi zevkle okudum. yüzümde kocaman gülümsemeler ve dilimde maşallah larla
pelinimm son bekar günün yaaa.imam nikahını duyunca içim bi garip olduartık resmen karı-koca oluyorsunuz fıstığımm.
jet aşkınızda herşey çok güzel olsun canım benimm
Iste bu guzeeeeeeel
Mutlu olcaksiinn findigimmm insallah cok mutlu olcaksin, tum kalbimle inaniyorum bunaaa... :69;
Ama ben smdi stres yaparim falan kurabiyem naptin sen ya
Benim melegiiiiimmm darisi basinaa ezgiimmm
Kizlaar ben heyecanliyim da benim ki benden beter
Bekliyorummmmmmm
yawaş gel anambismillah hazırım lavin herşey senin için kuzuu
Berfooo.O fotoğraflar neydi öyle aman Allahım.
Sen de Çağlamın dediği gibi ık mık ediyorsun hala.
Ayol mercimek fırında yanmalık olmuş neredeyse.
yaaa bi dileğim daha varrr.
ezgi kuşta benim komşum olsunnnn
hadi ben kahvaltı yapıp geliyim :)
herkes öğle yemeğine gitcek ben daha güne başlamadımm
Çağloommm sorma bende sürekli düşünüp ağlama moduna giriyorumay babişkomm kızçesinin düğünü için kendine yeni bir takım elbise almışşşş
o kadar da yakıştı ki birtanemeee
offff ben naparım bu evden cıkarken bilmiorum
Pufiimmm bizde de gece gündüz var.Nişanlıcan ben uyurken arı gibi çalışıo ertesigünde kıyamıyorum uyandırmaya hasret kalıoruz.Iphone5 burda çok pahalı pufiimmm imkanın varsa yurtdışından getirt.iyi geceleerr lokumummm, buguuuummm
pastaamm bızde bı hafta hasretli bi hafta rahatız bu vardıya sıstemı ıyı oldu bu hafta sabahcıı gene rahat rahaat görüşebilooruuuzzama haftaya gene hasreeet çanları çalıcaaak Bu arada koydum kafama alıcaamm ıphone5 ama sevgilicikk cok kızıyoo
Beeeen geldiimm ben geldim de ben geldiiimmm
Aşkımın kollarından uçtum da geldim
Müstakbel eşim benim
Biz cuma akşamı imam nikahı da kıyacakmışız şekerler ben bu adamın jetgil hallerine ölüyor ve bitiyorum
Ultra hızla olan istememiz nişanımız şimdi nikahımız
Bizim tek planladığımız şey düğün tarihi sanırım onun dışında spontane hayatımızın her anında var
Kinder sürpriz gibiyiz aşkımızın içinden ne çıkçak belli değil
Bu da günün şarkısı
[video=youtube;Pw--VCbfqnE]http://www.youtube.com/watch?v=Pw--VCbfqnE[/video]
Ahh Tarkaaaaann canımmm Tarkann
Nostaljiiiiii
Ah nihayet aşk kapımı araladı
Usul usul yanıma sokulup
Özüme daldı
Sen daha önceleri nerelerdeydin
Demlendim kollarında
Ateşinde
Ben nasıl da senden böyle habersizdim
Yenilendim dudaklarında
Yok yok sende
Canım ya ağlatacaksınız beni amaaaa
Çoook hayırlı bir şey nejlacım... Ama doğru insanla, doğru zamanda... Ben inanıyorum ki doğru zamanda doğru kararı verdim...
Hayatımızdaki tüm dönüm noktalarının bir tercih olduğuna inananlardanım... Evet kader var bu bi gerçek ama kaderimizi etkileyen şeyler bizim elimizde... Burda da devreye iradelerimiz giriyo...
Eğer ben o mutsuz ve umutsuz anımda sevdiceğime bu şansı vermeseydim eminim hala çok mutsuz olucaktım... Ama o hayatımda yer edinmek için, kalbime sahip olmak için ole çok savaş verdi ki... Ve kazandı da...
Ben bu yüzden şanslı hissediyorum... Beni böyle seven başka biri çıkamazdı karşıma!
Anlatırım tabikii kurabiyeemmm bende nasıl bir his olduğunu inan çok merak ediyorum, sanırım "evet" dediğim anda kafama dank eder
ayağına basmayı unutmasam bari
Amaaa az kaldı kiiii gerçekten az kaldı kurabiyeemmm günler sular seller gibi geçicek bi bakmışız pistteyiz yürüyoruz.. Herkes bizi alkışlıyor, duvak açılıyor ve ilk dans başlıyooooooor...
Allahım sana geliyooruuummm
ay pelooooom resmennn heyecan yaptım simdiii yaaaa ve nedense yururken böörtlenin kuyruguma bastııgı geldi gozumun onune
tam youtube videoluk oluruz o zaman
ben salına salına yurumeye devam ederken bi bakıorum yanımda bi böörtlen yooookkkkk
allah korusun
aminnn kuşumm amiiinnnn tüm dileklerineee
ben yemeğe çıkıyorum kızçeler.dışarıda yicez bugün marinaya gitcez.deniz havası iyi gelecek bana
ezgişim afiyet olsunnnnn keske bizde yapabilsek ole bişilerr aksama kadar kapalı alanda olunca aksam saatlerinde beynin yanabilio
elisimmmm yerim seni yaa hihihihi
ben daha tam duygusala baglamadım baglarsam ne olur bilmiorum suan icin ohoo 3 ay var diyip sallamaktayım
ah Çağlooommmm o 3 ayda hemencik geçer bebişim: jetlak gibi hem seviniyorum hem üzülüyorum.
insallah elisom valla cok sıkıldım yaaaa böörtlen de yok onumuzdeki ay ben herseyin altından nası kalkıcam bilmiorum tek basıma
Aynen Çağloom bende çok sıkıldım beklemek çok yoruyor insanıAllah yardımcın olur Çağlam.İnsan başaramayacağını sanıyor ama herşey karşısına çıkıveriyor inan ki.Bak en güzel örnek gelinliğin.Hep diyordun benimde bir gelinliğim olacak mı diye??? bak bitanem oldu hemde en güzelinden prensesler gibi sende başaracaksın bir bedende 2 can gibi olduktan sonra aşkınız sevinciniz enerji olarak sana geri dönücek bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?