Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Çağlooommmmmm evet bitanem bitti bittiiiiiii temizlikte behbat duruma düştüm yoruldum yamıldım Hemen başlasınlar Çağloommmm bak biz 20 ocak gibi başlatmıştık detaylı bir tadilattı gerçi ama ufak tefek aksilikler bile geciktiriyor kusum sen hesap et.İyice yorulucaksın yoksa son zamanlarda.Bir başladınmı gerisi gelicek zaten tak tak az kaldı kusum baksana tickerımıza minnak kaldı inşAllah sizde biran önce başlayıp hayırlısıyla bitiriceksiniz Çağloommm.Mis olcak sizinde yuvanız

tickerıma 15 gun sonra bakamıcam elisommm resmen 1 yazıcak ordaaa ve daha da yok ondan sonra haftalara gunlere dusuyoruz hey allahım aklıma mukayet olllll

ya biz konustugumuzda 15 gune falan bitiririz diyo butun ustalar ama biliorumki işin icine girince oyle olmıcak... Nisan ayı boyunca bögurtlen de burada degil seyire gidio 1 aylık kayınbabamla babam ilgilencekler işte sure zarfında insallah bir aksilik cıkmaz yaaa

evcagızımı ozledimm valla elisommm daha yasamaya baslamadan asık oldum kendisine mis gibi olunca kalan zamanı beklemek daha zor olcak

amma ev kedisiyim he

tünaydınlarrrrr mervecimmm iyki dogmussun kuzuuuu nice musmutlu senelere insallah :16; berfooo insallah alabilirsin kilo bende neler yiyorum almak icin ama tık yok bende hala 43 teyimmmm aldıgınn zaman yaz buraya nasıl aldıgını hee

Sizin telaşınızı yerim ben be yerim

Allah bize de kendi evimize çıkıp tadilat yaptırmayı nasip etsin kuşlarım

Bizim ev de bu hafta temizletilecekmiş. Allahın izniyle temizlensin bütün kolileri götürücem oraya şuan evde koridor bile koli dolu, abim annem herkes isyanda bu hafta istanbula gelicem çarşamba ya da perşembe ev temizletilcekmiş onumuzdeki hafta da kolileri taşırız

yavaş yavaş da yerleştiririz mutfağı falan ooy anam

Laviiiinnnn diyet mi yapıyosun seeeen? bana ne tavsiye edersin bende hastalığım sırasında yemek yemediğim için kilo vermişim sanırım 53 oldum... hedefim 50, hoş çok da kilomla oynamak istemiyorum şu sıra gelinliğimi riske atmak isticeğim en son şey

aşağıda bir siboş görüyorum beeeeen

MErhabalar kızcelerrr

Mervecim doğum günün kutlu olsuuunnn nice nice mutlu sağlıklı yıllara tüm sevdiklerinle beraber

Eliscimmmmm ohh ev de bitti nikaha da az kaldı inşallahh maşallahh çoook heyecanlı yaaa:18::18::18:

Çağlacımm tatlımmm herşey yetişir ve sonuç da süperrr ötesi olacakk ben buna yürekten inanıyorumm

pelimimmmmmm seninde tatlı telaşlarini yerizzzz ki bizzzzz kilonlaa oynama bende kuzucumm öle rahatsız edici durum bi kilon yoksa.. Ayhhh benimm tickerimmmm 18. Ayımızzzz aşklaa

Tatlım ben hiçbir zaman bilinçli olarak kilo vereblen biri değilim.

Belki hatırlarsın kronik baş ağrılarım sebebiyle iştahsızlık baş gösterdi. Farkında olmadan vermişim yani.

pelimimmmmmm seninde tatlı telaşlarini yerizzzz ki bizzzzz kilonlaa oynama bende kuzucumm öle rahatsız edici durum bi kilon yoksa.. Ayhhh benimm tickerimmmm 18. Ayımızzzz aşklaa

Bebeğimm beniimmmm Ayy siboşumm benim korkum esas evlendikten sonra kilo almak
Tatlım ben hiçbir zaman bilinçli olarak kilo vereblen biri değilim.

Belki hatırlarsın kronik baş ağrılarım sebebiyle iştahsızlık baş gösterdi. Farkında olmadan vermişim yani.

Evet lavinim hatırlıyoruummm baş ağrılarını

Anladım kuzum, bi daha yaşama o zor zamanları inşallah

elisoomm maşallahh ne güzel herşey hazır şimdi tatlı tatlı yerleştirirsinizz
çağloşum sizinkide tez zamanda en güzel şekilde bitsin inşallahh
pelinimm senin o güzel telaşlarını seveyimm amin kuşum inşallah Rabbim sizede, bizede tüm isteyenlerede kendi evlerine nasip eder

maşallah siboşumm bizde dün 58.ayımızı kutladık

pelintosummm bosuna demiyolar demekki kilo almak istiyosaan evlen diye ezgimmm wuww asıl size masallahh kuzumm

Günaydın şekerler

Ezgicim hayırlı olsun beyaz eşyalarınızzzz,Allah bize de nasip etsin

Bugulum doğum günün kutlu olsunnn,seneye inşallah sevdiğinle kutlamak nasip olur.

İşte pastan

günaydın kızlar. hayırlı cahalar.. ezgi hayırlı olsun

merveee iiyiki doğdunnn iyiki bizlesinnnn

......................
kızlar acil ama çoook acil kilo almam lazım. çok canımı sıktılar hafta sonu

Günaydın..
Mervee,nice mutlu yıllara sevdiklerinle bizlerle iyi ki doğdun cnm

Canlarımmmm.

Yalnızım diye hayıflanıyordum ama kızdım kendime.

İnsanın böyle dostları varken nasıl yalnız olabilir ki ?

Çok çok mutlu ettiniz beni yaa.

Hepinizi çok seviyorum. Rabbim bu dostluğumuzu hep sürdürmeyi nasip etsin.

Allahım sana şükürler olsun !

Ne şanlı bir günde dünyaya göndermişsin beni.

Şehitlerim !

Ruhlarınız şad,mekanlarınız cennet olsun.

minik kelebeklerimm tesekkur ederm kiii insallah atlatırız biz de yaaa ezgosum sibosum ay donumleri kutlu olsun

nejlacım nasılsın kusum gorusemedik

pelimiğimmmmm sizde alıcaksınız yaptırcaksınız tadilatlarrrr ben eglenceli olcak sanıyodum amaaa kafamdaki seyler uymuyo diyo ustalar sinir oluyorum bıraktım gitti ole artık bögurtlene ben de napim.. hayalimdeki gibi bi ev alırız insallah biz de ilerde kocaman da bahcesi olur kediş kopus tavşi vakvak doldururum bahceye

şimdilik oldugu kadar yapıyoruz biz de o yuzden ne guzel ne guzellll oh ne guzelll koliler gidiyorrrr Allahım bana da nasip etsin evin butun odalarından fıskıran kolilerimi evcagızıma tasımayı cok az kaldı artık hayallerini kurdumuz mis kokulu evlerimizeee

cok mıtlıyaaaaammmm

güzelliklerimmm...
yeni topiğiniz burasıymış yakaladım sizi Nuray'ım sayesinde
Hayırlı uğurlu olsuunn diim..
Nasılsınızzz? hazırlıklar ne alemdee??
Hepinizi çok özledimki benn :26::26:
Bu arada Merve'cim canım yeni yaşın kutlu olsun.. Beraberinde tüm güzellikleri getirsin.. Sevdiceğinle ve tüm seni sevenlerle nice nice yaşlar diliyorum..

biz bugün 3 aydan düştükkkkk

yuppiiii sizde yediniz 3 lerii en sonundaaa

güldenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmmmmmmmm sonundaaa sana küsüm ama bennnnn insan mail atıp sölemezmiii yaaaaa gelişmeleri kusummmm

ama simdik o kadar sevindim ki o yuzden affettim hihihihi

Yeni tpğiniz mi??? Topiğimiz dicektin heraldeee gel bakim buraya

yuvana hoşgeldin balımm, kaymağımm

çağlamikomm yedik 3 leri.
bugün itibari ile 89 günümüz kaldı

şu çeyizler bizim de eve sığmıyo artık, bir de nasıl gidecekler hala düşüncelerdeyim. bi karara bağlamadık henüz. nisanın 15 inde falan gidecekler tek bildiğim bu
kayınpederciğe kalsa otobüsle götürcekti götürsün bakalım nasıl götürcekse.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…