- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
hoşbuldum kurabikimmm
ay okuyamadım gözlerim ağrıdı çok..nasılsınız güzel gelinciklerim? biz bugün fotolarımızı aldıkkk onun heyecanındayımmveeeee düğün mekanı baktık nişanlımla nasıl heyecanlı nasıl güzel bir duygu yaa. daha ne zaman olucağı belli değil ama dayanamayıp bakmaya gittik.içimide çok sinen bir yer ama kısmet bakalım hayat ne gösterir
hala inanamıyorum nişanlı olduğuma..nazlımm miniğimm sizin o güzel enerji ve dualarınızında yardımıyla geldim bugünlere.Allah'ım hepinizden razı olsun. iyi ki tanıdım sizi..öyle çok seviyorum kii sizleriiii güzel yüreklilerim benim
ezzgiiimm ya daha geçenlerde neler konusuoduk şimdi neleer Allah'ıma binlerce kere şükürler olsuuun , sizinle en az sizin kadar sevinenn çok cicik kk hatunları vaaar büssürü dualarlaa yanınızda
Kızlaaarr, güzel hatunlar, güzel gelincikler....
Burada da buldum sizi
Nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım.
Hepiniz mutlu huzurlu olun, çabucak kavuşun aşklarınıza inşallah...
Sizden dua istemeye geldiimm
O güzel yüreklerinizde bana da bir yer açılıp dua edebilir misiniz,çok ihtiyacım var...
Sevdiceğimin işi için...Artık bizim de bir adım atmamız, kavuşmamız için...
ezgitooooooooooooom sana yazdıgım şiir geldi aklımaaaaa
sen diğer yarını buldun yaaa onla ilk adımı attın yaaa artık oyle shir gibi dokulecek geri kalanıııı insallah en kısa zamanda tarihiniz belli olsun yaaaa en gec sonbaharda evlendirelimmmm seniiii
askınihannn hosgeldinnnne guzel enerjili hatunları cekiyoruz hep farkında mısınız bilmiorum
dua ederiz tabiki deee bu aksam meditasyonumdan sonra sana dua edip de yatayım ben
ezgitooooooooooooom sana yazdıgım şiir geldi aklımaaaaa
sen diğer yarını buldun yaaa onla ilk adımı attın yaaa artık oyle shir gibi dokulecek geri kalanıııı insallah en kısa zamanda tarihiniz belli olsun yaaaa en gec sonbaharda evlendirelimmmm seniiii
askınihannn hosgeldinnnne guzel enerjili hatunları cekiyoruz hep farkında mısınız bilmiorum
dua ederiz tabiki deee bu aksam meditasyonumdan sonra sana dua edip de yatayım ben
hala inanamıyorum nişanlı olduğuma..nazlımm miniğimm sizin o güzel enerji ve dualarınızında yardımıyla geldim bugünlere.Allah'ım hepinizden razı olsun. iyi ki tanıdım sizi..öyle çok seviyorum kii sizleriiii güzel yüreklilerim benim
hoşgeldin canım..yazarken dua ettim sana .inşallah gönlünüze göre verir Rabbim.hep dua et hiç vazgeçme
Hoşbuldum canım
Allah razı olsun, inşallah hepimizin gönlüne göre verir Rabbim.hep mutlu olun siz de
Kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış, inşallah kabul olur dualarınız...
o şiiri facete paylaşabilir miyim kurabiyem? öyle anlamlı ki benim için...her okuduğumda gözlerim dolu dolu oluyor
O sizin ve Aşkın enerjisi canım yaHep böyle aşk dolu olun olalım olsunlar
Evet evet çoook makbule geçer canım, ağlamaktan bir hal oldum ben de evlenmek istiyoruuummm:95::95::95::95:
Sende dualarımızdasn Tubimmm.inşallah sevdiceğin güzel bir iş bulurda sizinde başınızı bağlarızzEzgimm maşallah sizee
Canlarım bende sizden dualarınızı istiyorumHayırlısıyla sevdiceğime güzel bi iş bulabilmemiz için
Öpüyorum hepinizi iyi geceler
tabii ki paylasabilirsin meleimmm ben onu sana yazdımmm... Senin şiirin o sizin askınızın hikayesi
şşşt aglamak yooookkk sakınnn
dua var bol bol pozitif enerji var... sen de evleneceksin tabii kiii...
Ezgimm maşallah sizee
Canlarım bende sizden dualarınızı istiyorumHayırlısıyla sevdiceğime güzel bi iş bulabilmemiz için
Öpüyorum hepinizi iyi geceler
tabii ki paylasabilirsin meleimmm ben onu sana yazdımmm... Senin şiirin o sizin askınızın hikayesi
şşşt aglamak yooookkk sakınnn
dua var bol bol pozitif enerji var... sen de evleneceksin tabii kiii...
Kaderdaş mıyız biiiiz...Allah hayırlı, gönlünüze göre bir iş nasip etsin inşallah çabucak...
İyi geceleeerr
Özgeeem cicikmiiş ciddeeenn olaay amaa bu miniiğinn aklınaa bişi takıldıı düğünde merdiveeenlerden inerkeen meraklaa sana bakıpp ilk görmelerii daha bi vauuuww olmaz mı acebaa ? Yanlıs anlama nolursun ben şahsım adına düğün gününden 1 gun onceye kadar kaşlarımı bile almayı düşünmüüyoorum nerdeysee
Kaderdaşımm,
Allah sizinde gönlünüze göre versin.. Hemencecik kavuşalım artık aşklarımızaa
İyi gecelerr
Dualarım sizinle bebekleriiim hepinize teeek teek teeekk ediyorum duaaaSiziii çooooooooooooookk seviyoorum bennnn
Sende dualarımızdasn Tubimmm.inşallah sevdiceğin güzel bir iş bulurda sizinde başınızı bağlarızz
Kurabiyem, hayatın yüreğinden dökülen roman cümleleri gibi güzel, hayallerini süsleyen cupcakeler gibi tatlı olsun inşallah. süper aşkınız daimi olsunnntekrar çok teşekkür ederim şiir için melek yüzlüm
yok kuzum benim niye yanlış anliyimmm
düğün günü çok sıkışık olucaktık kuaför, dini nikah, gelin alma, alay falan hem de çok yorulcaktık
nasılsa prova yaptırcaktım, biraz daha para verip düğünün aynısı olsun da foto çekimi de aradan çıksın istedik
o gün ayy yetişçek mi diye stres olmam çok da yorulmam diye düşündüm, daha doğrusu düşündük sevdicekle
foto çekimini de yayıla yayıla yapçaz saç makyaj bozulcak mı derdi olmadan
ne demeeekkk rica ederimmmo güzel dualarına da mest olurummm ben seninnn binlerce kez aminnn bitanemmm
bilmukabelee
iyi geceler sizde de bebekler
ben de gidip böörtlenimi koynuma alıp uyutayım mız mızlanmaya basladı uykum geldi koynuna almıomusunnn diyetelefonda ninnisini solıyımm sonra da meditasyonuma kosayımmm ve uyumadan once bebeklerime dualar edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?