- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.421
Eki Görüntüle 663134 Eki Görüntüle 663135 Eki Görüntüle 663136 Eki Görüntüle 663137 Eki Görüntüle 663138
benim nişandaki detaylarım böleydii güldentoşuuummmagnet kardeşliğimi lokum nurayımla yapptııkk türk kahvesi ve kolonyalar bekarlığaveda'dan sipariş edildi, pastamıda bostancıda yaptırdım arkadasımın kuzeninee
tahmin edebiliorummm canım bence de kesin meslek hastalıgı yaaben de utuden nefret eder ifrit olurum buharlı almayı ben de dusundum ama onunla da ugrasamam cok buyuk phlips azur dusunuyorum :44:
biz de alırsak kısa dogru alıcaz zaten canım nisanlım onun da yerini ayarlıyo ustune koyabilcemiz sekilde planlıyoruz o kucuk wc de havalandırma yeri yok ama malesef onlarada baca gerekiomus dedi nisanlım bacalı bacasız diye ayrılıomu arastırcaz dedi sizinkinde baca var mı? ayrıca bir havalandırmaya ihtiyac duydunuzmu yani davlumbaz gibi bisey mi cok anlamadım
ütüyü dert olmaktan cıkarcaksa kesin alırım
ben hissediorummm insallah ikinci evim oyle olcak ve kocaman bi bahcesi olcakkkkallah hepimize hayalimizdeki yuvaları nasip etsin simdiki yuvamı da simdiden cok seviorum ama hayalimdeki daha baska
kalıcak insallah bebegimmm elleştirmicem balkonumaaacok özliciiiz ama seniiiii
kendini cok yormaaaaa ask kokulu bebek
[B]Kızlaaar bugün aceleyle çıktım öyle selamsız, okula geç kalıyordum da koşturdum birden
Kusura bakmayın olur mu, öpüyorum hepinizi
Geçmişin de hepsini okuyamadım çatlıyorum ama işlerim var.
Pufitom ben de kurabiye ve pasta kardeşi olabilir miyim yaaa, bayılıyorum seninkilere.
Güldenevet tanışmamıştık, ben Nihan, yani burada adım bu diyeyim
Şaşkın bir aşığım yıllardır... Hasretle, sınavlarla imtihan ediliyoruz işte.
Henüz söz filan yok ama bekliyorum burda sıramı
Bu pasta çooook güzel ya bayıldımmm maşallah ÇAğloşumun dediği gibi burdaki kızalr çok yetenekli ben hariç tabi
merhaba gelincikler :)
Ne zamandır yazamadım buraya..Mobilya stresi yüzünden nişanlımla gerilimler yaşıoruz sürekliO işi uyguna getirmek istiyor haklı olarak bende gönlüme yatandan vazgeçmek istemiyorum ne olucak bilmiyorum Bir yandan kiraya çıkacağız diye onu çok zorlamakta istemiyorum Beğendiğim gelinlik 4 bin,fotoğrafçı 2 bin,düğün mekanı 4 bin oooffff Çok zor iş düğün yapmak yaaa Çok mutsuzum (
karolinacım cok sevindim o zaman demek nisanlım yanlıs anladı yada csit cesit oluyolar... kısa dogru biz de alırız insallah utu derdim olmasında ayyyy
bebek konusunda kesinlikle cok haklısınn once bi bakalım bakalım evlilik nasıl bi maceraymıs ondan sonra taclansın hikayemiz diyoruz biz de
merhaba ayfer hosgeldin sen de haziran gelinisin sanırımm
karbeyazcım hos geldin aynı yollardan geciyoruz hepimiz bu evrelerde merak etme... istekler cok guzel onemli ve degerli ama evlendikten sonra butce asılırsa siz sıkıntı cekersiniz tatlım ve inan maddi sıkıntı gercekten mutluulugu golgeleyebilecek bir durum ne yazık ki
her sey oyle samanlık seyran sekilde gitmiyor hep... ikinizin de bir ortak paydada bulusabilceniz cozumler vardır diye dusunuyorum ben uzmeyin birbirinizi
canım hoşgeldinn
zor zamanlar şu zamanlar, bi atlatsaydık hayırlısıyla.
düğün mekanın çok uygunmuş, diğer ikisi biraz tuzlu evet ama düğün mekanından baya baya kardasınız.
çok iyi gelinlikler var bakmaya devam edebilirsin daha uygun fiyata daha iyisini bile bulabilirsin. tabi kesinlikle gönlündeki oysa bişey diyemem canım, 1 kez giyeceksin bunu. ama baktıklarım içinde en çok onu begendim o olabilir diyosan, bence bakmaya devam et.
fotografçı da tüm gün hikaye çekimi sanırım, illa o fotografçının fotograflarını istiyorsan 2-3 saatlik dış mekan çekimini tercih edebilirsiniz sadece.biraz daha uygun ve gönlündeki fotografçıyla olmuş olur... bizim fotografçımızında paket fiyatları çok uçuk. çok iyi fotografçılar var nerdeyse yarı fiyatına çekim yapan. ama biz üniv.2.sınıftan beri evlenirsek fotograflarımızı bunlar çeksin diye hayaller kurduk. tam gün hikaye değil, sadece 2 saatlik dış mekan çekimi. ama bizim için önemli olan hikaye çekimi yaptırmak değil, bizi heyecanlandıran, hissettiğimiz fotograflarımızın olması.
allah yardımcısı olsun tüm zorda kalanların
ayyyyyy yeriiim sizin romantizminizii
Çağlacımmm canımmm inşallahh gönlündeki evin çook daha güzellerini Rabbim nasip etsin sana şöyle kocaman bahçesi olan bir ev
tabiiiikiiimmmm olabilirsiiinnn kusuuummmBeğenmene sevindiiimm miis gibi aşklıı seçildi herbirisii
meeersii canıımbaşta cok tereddüt etmiştim acaba cocuk işi derler mi diye ama büyüklerimizde çook beğendii hatta çağlamada demiştim vazmı geçsem aceba? diyee iyikii vazgeçme demiiş bende dinlemişim burda cok tatlı fıkır alısverıslerı yapabılırsın canım hepimiz her konuda destek oluruzz
ay ne kadar guzel yaa ogretmenlik baska meslekkk valla bazen ben de ozluyorummmütü yonunden de cok sanslısınnn
asagıda bir berfo goruyorummm
ne güzel görüyosun öyleeee
balkonsuz hatunmu olcannn ıggg öğğğğğ
olmıcam neeennnn olmıcam işte balkonsuzzz
böğürtlen bana süprayz yapmıs.. balkon kalıyo kapısı da istedigim gibi oluyo hatta usta calısmaya baslamıs bile olabilir
buna karsılık benden ödül istedi ama hainöpücük + kahve
kocikim bile karsılıksız iş yapmıor yahu diye isyan ettim ben de
hadi anlat senden haberler???? cabuk dokul gunlerdr yoksun nerdesin naptın hadi bakim
ne nasıl niçinnnnnn
lavinnn 2dk boş bırakmaya gelmiyosun
tebrik ederimmmmmm
ay kuzummm nasıl mutlu oldum anlatamammmmm
selam bebikler. naparsınız beaa
Aslında okulda öğrencilerin hem en yakınıyız hem de en uzak öğretmeni. Çünkü pratikte onların öğretmeni değilim aslında. O yüzden de hep unutulurum en özel günlerde bile. Öğretmenler gününde hiç hatırlanmam mesela.ay ne kadar guzel yaa ogretmenlik baska meslekkk valla bazen ben de ozluyorummmütü yonunden de cok sanslısınnn
asagıda bir berfo goruyorummm
olmıcam neeennnn olmıcam işte balkonsuzzz
böğürtlen bana süprayz yapmıs.. balkon kalıyo kapısı da istedigim gibi oluyo hatta usta calısmaya baslamıs bile olabilir
buna karsılık benden ödül istedi ama hainöpücük + kahve
kocikim bile karsılıksız iş yapmıor yahu diye isyan ettim ben de
hadi anlat senden haberler???? cabuk dokul gunlerdr yoksun nerdesin naptın hadi bakim
Berfinom bana da sürpriz olduuu,benim adam kafasından planlamış işte, düşünüp düşünüp sonradan dökülüyor
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?