- 8 Mart 2012
- 1.093
- 2
- 106
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.521
ohh ohh ne güzel telaşlar bunlar darısı başıma inşaallah
topikte herzamanki pazar sakinliği var
bende bi bakayımm gelinkuşlara didimm özledim hepinizi ama pek gelemiyorum artık işlerim yoğun malum zaman az kaldı koşuşturmalar arttı bide ben uzak diyrlara gelin gitceğim için zaman azaldıkça ailemden ayrılcak olmak daha çok üzmeye başladı beniartık çeyizlermi paketlerken ağlıyorum falan galiba çok zor olcak ailemden ayrılmak
bende durum bu kuzular bide herzmaanki gibi nişanlıcımı özlemekteyim 1ay oldu görüşmeyeli leyla oldum mecnunsuzluktan
sizler nasılsınız kuzularr hazırlıklar ne alemde hepinizi çok öptümm
Canım uzakta olmak zor gerçekten ama işte herkese her şey birarada nasip olmuyor. Bak ben hem sevdiceğe, hem aileye özlem çekerek yaşıyorum.Çok şükür tabi ki Rabbim aratmasın bu günleri dee diyeceğim şu ki sevdiğin yanında olacak, kendi yuvan olacak artık. İlk zamanlar zor gelse de alışacaksın. Şükredelim ki hep varlar, başımızdalar, üzülme olur mu?
günaydın kızçelerim
dün çok yakın arkadaşlarımdan birini nişanladıkkdün gecenin tatlı yorgunluğu ve işlerin yoğunluğu var üzerimde
güldenim hayırlı uğurlu olsun canım. Allah tamamına erdirsin. benimde belki bu seneye alma umudum vardı tarihi ama gittikçe hem umudum söndü hemde bekleemk sanırım maddi açıdan daha iyi olacak bizim için
öpüldünüz kuzularmm yine yoğunluk bekler bizii
selam kızlar nasılsınızz
içimde bir huzursuzluk var hadi bakalım inşALLAH hayra çıkar
selam kızlar nasılsınızz
içimde bir huzursuzluk var hadi bakalım inşALLAH hayra çıkar
hayır olsun tatlım.. bişimi canını sıktı..?
Bebiş ne huzursuzluğu???
Hayır olur inşallah
yumurtadanmı çıktınız siz
selam kızlar. bilmiyorum öyle işte. hüzünmu hzursuzlukmu bilemedim.. geçer diye ümit ediyorum..
siz napıosunuz heysss aspirin kardeşim güldenn
lavin sen elbise baktınmı. ben ne giycem hala karar veremedim. kapalı oldugum için çeşitte bulamadımkalasik abiyede giymek istemiyorum
güzel düşün canım güzel olsuunn..
kardişimmm içtin aspirini aşk olsuuunn
nişan içinmii? of bnmde bakmam lazıımm..
inş canım güzel şeyler çıkar sonucunda..
sen inanmadın banabeni imi bile gösterdim ama geçmedi başımın ağrısı:18::18: umut ettim belki gelirsin diye ama
gülden kesinlikle ama kesinlikle bak nişanlık.. istersen nişanın haziranda olsunbenim belkide onun stresi :)
yumurtadanmı çıktınız siz
selam kızlar. bilmiyorum öyle işte. hüzünmu hzursuzlukmu bilemedim.. geçer diye ümit ediyorum..
siz napıosunuz heysss aspirin kardeşim güldenn
lavin sen elbise baktınmı. ben ne giycem hala karar veremedim. kapalı oldugum için çeşitte bulamadımkalasik abiyede giymek istemiyorum
Yavrum ben rahat insanım, istemeden sonra bakarım diye düşünüyorum. Tarih kesinleşsin sonrasına, ama isteme kıyafeti bakmalıyım o ayrı
ne haziranıı kuzum yaa benim hiç vaktim yok nisanın en geç 3. haftası olcak.. ve ben öyle rahatım öyle rahatımki anlatamam..
biliyorum başıma gelcekleri ama yinede hala böyle bi acayip rahatım yanii
yok bende çok rahatım. ama benm rahat olmam insanları rahatsız etti
kardeşim ablam arkadaşlarım neden bakmadıgımı söylüyorlar. ben ben kapalıymya gerkten çeşit hiç yokbunu anladım
bnmde en geç 3 hafta içinde olcak. benm isteme nişan bir arada gibi bişşey olcak sanırım
1 2 gn arayla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?