Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

bizim cici mobilyalarımız yapılmışşşş ciladaymış ..
allahın üzniyle 29 nisanda aşk yuvamızda olcaklarr
öyle çok merak ediyorumm kiiiiii bir an önce görmek istiyorum.

dedeciğimin daktilosunu da bugün eve getirdim. buram buram tarih kokuyo desem yeridir. asırlık bişey. çantası eski valizlere benziyoo

bu çekmece kulbumuz
merakımdan çatladığım için ufacık bi detayda olsa çek yolla demiştim sevgilime
bu bile beni nasıl heeycanlandırdı anlatamam güzel gelinciklerimmm

Son düzenleme:
Sizin tombalak cicik kulbunuzu yirim yir Çok güzelmiş gerçekten kuzummm

lokumummmmmmmmmmmmmmm yerimm sizin mobilyacıklarınızıııı

ben bu ara yogunum bayaa yaa artık sezon açılıyo yavaştan yazın sanırsaam tamamen iptal oliciiimm

ben de seni yerimm lokumumm
allah kolaylıklar versin şimdiden canımın içi.

herkesin hayalini kurduğu düğünün gerçekleşmesi dileğiyle..
ben buralarda çok yeni olmakla beraber haziran 2013 de ki düğünüm için sanırım doğru forumdayım

zabıt katipliği sınavım olmadı
klavyeden 115 yazdım (en az 90 yazmak şartı vardı)
kpss puanım 82ydi( en az 70 puan şartı vardı)
sordukları sorularınde çoğunu bildim kendimi iyide ifade ettim ama olmadı..

bi kaç gündür gelmiyorum. saolsun merak edenler mesaj yazmış. ALLAH razı olsun..

konuları okuyamadım ama yakın yakın baktım. nuray hayırlı olsun eşyaların.
elvan inş yüzüklerin çok içine siner. bir ömür aşkla huzurla takmak nasip olur..

müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş. bende siz güzel kardeşlerimden dua istiyorum. biraz sıkıntılarım var. öyle büyütcek bişey deil üzülmeyin. DUA cınızım

Kuzum benim çok teşekkür ederim. Allah sana daha güzellerini nasip etsin,için kuş gibi hafiflesin inşallah.

Kalbimiz hep seninle

canımmmmm çok üzüldümm olmadığına taa kpss topiğinden beri biliorum seni biliosun emeklerinn çalışmaların çok çok fazla allahım inşallah en kısa zamanda emeklerinin karşılığını en güzel şekilde versin inşallah.dularımızdasın tabisi her zamann

Berfincim üzüldüm gerçekteni insanın emeğinin karşılığını alamaması, hele de böyle haketmişken alamaması çok kötü gerçekten, hayırlısı buymuş diye düşün. Rabbim daha güzel kapılar açar inşallah.

Nurayım ne kadar şirin öyle çekmece kulpunuuz

Son düzenleme:
Buğunuz artık yalnız.:100::100:

Mantıklı bir karar vermem gerekiyordu. Ve bitirdim.

Daha çok uzatıp onu da kendimi de daha fazla yıpratmak istemedim.

Aşklarınızın ellerini sımsıkı tutun.

Çünkü herkese sizinki gibi aşklar nasip olmuyor.

Tatlım sakın üzülme ben inanıyorum ki bu işin olmamasının sebebi seni çok daha iyi bir iş bekliyor yoksa Rabbim emeğini karşılıksız bırakmaz
Mervecimmmm sen en iyisini bilirsin kimse aşkından öylesine vazgeçmez demek ki sen bunu uygun görmüşsün Rabbim hakkında hayırlısını eylesin. Karşına hep iyilerini çıkarsın

herkesin hayalini kurduğu düğünün gerçekleşmesi dileğiyle..
ben buralarda çok yeni olmakla beraber haziran 2013 de ki düğünüm için sanırım doğru forumdayım
hoşgeldin. düğün ne zaman?

herşeyin hayırlısı canım. allah gönlüne göre versin inşallah

canımm.
ne diyeceğimi bilemiyorum. allahım pişmanlık vermesin. güzel yüreğini darda bırakmasın

Yazdığın mesajları gördüm ama bir şey kondurmak istemedim.
Çok üzüldüm,eminim sen de çok çok çok üzülüyorsun.
Böyle bir durumda elimden daha iyisini demek gelmiyor,Allah gönlündekinden daha güzellerini nasip etsin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…