Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

kuşlarımmmm

felaket ötesi felaket yogunummm ofistedeeeeee ve izne cıkana dek devam edecek malum dugun sonrası uzun sure olmayacagım o yuzden işlerin aksamaması adına siimdiden yogun bi programa girdikkk

ara ara ugrar haberlerimi aktarırım

bugun calısma odamdaki sedirin, portmantomun falan kulplarını aldı askımcanımmmm benimmmm böörtlen kafalım takmıslar bile ustaylaa aksam gidip onları gorucemmm kulplu hallleri nası oldu meraktayım

cumartesi ya da en gec pazartesi perdelerim geliomussss ona da baya mutlandım

yarın da tatilimmmm yehuuuuuuuuuu ama tum gun böğürtlencanla eksiklerin pesinde kosucaazz, araya da sıkıstırabilirsem balayı alısverisimi sıkıstırcam ama zor giibi

işte öle şimdilikk hepinizi yerimmm

herkese merhabalarr

biraz geçmişe baktım, Çağla'cım çok geçmiş olsun..

herkes iyidir umarım..

Çağlam sen de mi az geleceksin artık Özledim hepinizi, gelin de kaynatalım yahu
İşler güçler bitmiyor işte, öncesinde yoğun olmanız daha iyi sonra rahat edersiniz inşallah.

Ben dün çok kötüydüm kızlar ya yerimde duramıyordum içimde sıkıntı sıkıntı ruhum daralıyordu, akşam da kabular gördüm çok kötü oldum :26: Özellikle de akşamları bir tuhafım.
Bu hafta sonu gezme planlarımız var ama noluuurr nasıl geçer bilmiyorum dularınızı bekliyorum ve öpüyorum.

Hayır olsun canımmm ara ara herkesin oluyor böyle durumları inşallah bu içinin sıkıntıları hayır getirsin diyelim iyiye yoralım ve inşallah gezme planlarınız süper geçerr
tabaklarımı toplayamamışlaaar benim moralliim sıfır sıfırr sıfıııırrr

Ya canım nolur üzülme ama ya bak bence çok daha mükemmellerini bulacaksın ondan böyle bi aksilik çıktı ve iyi ki toparlayamamışlar diyeceksin

Hayır olsun canımmm ara ara herkesin oluyor böyle durumları inşallah bu içinin sıkıntıları hayır getirsin diyelim iyiye yoralım ve inşallah gezme planlarınız süper geçerr

İnşallah hayırdır canım akşamları fena sıkılıyorum, saçma sapan korkunç rüyalar görüyorum
Depresyondayııımmm diyeceğim yaında sanırım
Güzel duaların için çok teşekkürler tatlım

tabaklarımı toplayamamışlaaar benim moralliim sıfır sıfırr sıfıııırrr

Pufum üzülme ama Nejlamın da dediği gii belki çok daha güzellerini bulacaksın, belki bunlar toplu halde karşına çıkacak üzülmee

inşallah bebekleriiimm hevesim falan kalmadı vallaa

Öyle deme pufum daha güzellerini bulursun inşallah.

Benim de tadım tuzum yok, her şey çok uzak geliyor bana, bütün hayaller...
Sanki önümde daha 3-4 yıl varmış gibi...
Çok bunaldım bazı şeylerden, engellerden

Her engel atlatılır bebegım neler neler atlattık burda hepımız nasıl sınavlardan geçtik sıkma sakın canını.. Sizinde askınız saglam

Her engel atlatılır bebegım neler neler atlattık burda hepımız nasıl sınavlardan geçtik sıkma sakın canını.. Sizinde askınız saglam

İnşallah pufum inşallah, uzaklık daha bi zor, onsuzluk daha bir zor... Daha bir sürü şey...
Önümüzde barajlar var diyor ya zakkum, şu an onu dinliyorum aynen o barajları aşıp geçsek be artık

Günaydın gelinciklerimmmm Bugün artık son 1 ayı görmüş olmanın mutluluğunu yaşıyorum Yüce Rabbim son 1 gününüde görmeyi nasip etsin inşAllah

evet şimdi çok karmaşığım lavin, karmakarışık :44:

biriniz benle dertleşsin çok ihtiyacım var

mrb özlem hayırlra vesile olsun inş..

ama bence şuan doğru zaman değil. geçmiş görmüş yaşamış biri olaraktan söylüyorum..
sen zor zamanlar geçirdin. bunları kaldırabildinmi..
unutabildinmi.. geçmişi hala hatırlıyorsan zor güzelim..
ilk başlarda özlediğin mutlulgunu huzuru buluyosun. ama sonradan geçmişe yine odaklanıp kalıyosun..

yani tabiki yeni bir başlangıç yapmak herzaman güzeldir.ama doğru zamanda unutma..
yeni hayaller yeni umutlar..
bunların sağlam olabilmesi için senin geçmişini içine sindirmiş olman grekiyor..
acın hafifledi.. alıştınmı.. evet alıştım geçmiş umrumda deil.. hiç bir şekilde hatırlamaycam diyorsun yeni başlangıcına merhaba de..

Ben birinden hoşlanıyorum sanırım

Ama karşımdakinin benle ilgili fikirlerini bilmiyorum, biraz karışık

evet şimdi çok karmaşığım lavin, karmakarışık :44:

biriniz benle dertleşsin çok ihtiyacım var

Geçmişe bakarak ileriye yürüyemezsin fıstığım. Kalbinin sesini dinle,o sana en doğru yolu gösterecektir.Bazı şeyler vardır,önüne geçemezsin,uzun süreli bir ilişkiden çıkmışsındır ya da yeni bitmiştir ilişkin,bu kendini dünyaya kapatmanı gerektirmez.Acıların dibine gömülüp dünyayı zindan etmenin anlamı yok. İçinden geldiği gibi davran,karşındakini iyi ölç tart ve olumlu şeyler hissedersen,ben neden olmasın diyenlerdenim.

dipnot : 2 yılı doldurmuş bir ilişkiyi yaklaşık 2 hafta önce bıçak gibi kestim ve mutluyum. Eğer bir şey olmuyorsa olmuyordur tatlım.

ELİSOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

son 1 ay BEBEEEEEEEEEEEEEEEEK! :124::124::124::124::123::123:

Allahım bugunleri de gordum yaaaaa inanamıyorum 1 ay 30 gün 4 hafta bla bla bla kafayı oynatmamak işten degil

ppufulikommmm uzulmeee kıyamammmmm o tabakların aynısı mıydı bilmiorum ama pembik yemek tabakları ona cok benzer ikeada gordum ben dun :44: onun parcaları var mıdır ki ordan alıp tamamlasan...

özlemmm neler duyuyorum fıstıkosss

hmmmm onun duygularından emin değilsennn illa ki bişiler vardır ama bi ipucu veriyodur sanki :26: cok sevindim demek kalbini carptırabiliyooo birileri kusum bu harika bi olay benceeeeee

nihankusummmm üzülme sen de be fıstıgım ben de saya saya ipleri ceke ceke geldim bugunlere bi zamanlar hiç gelmeyecek gibi geliyordu ama simdi son 1 ay... senin icin de oyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…