- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
PeliiiniiimmmmAşk böcüüm benim
Kızlar şoke oldum kv. beni aradı boya yapılmıştı eve gidip evi temizlemiş.
"Artık gelip evde rahat rahat oturursunuz.Size bol bol dua ediyorum oğlumu çok mutlu ediyorsun" dedi.
Şükürler olsun Rabbime valla evlenince nasıl geçineceğiz diye çok korkuyordum.valla oynayasım var şimdi şuracıkta
Eliscim bencede sol elinize alın derim
bilge birbirinizi yanlış anlama olasılığınız yüksek ayrı şehirlerdesiniz ve yüzyüze değil telefonla konuşuyorsunuz bilmem anlatabildim mi?
Ezgim o kadar kötü olaylar geçirince bu bana bahar havası gibi geldi. Çok şükür buzlar eriyor herhalde hemen arayıp aşka haber verdim.Ay çok mutluyum ya
haticecim masallah darısı tüm kv ile anlasamayanların basına olsun
ezgott sen ne akıllı bir hatunsuneger bohca yaptırsam ben de kesin bavul isterdimmm mis gibi balayı bavulu oh
bilgecim ben anlayamadım simdi esit olcak diyen sözlün mü???? Seni böle üzen?
elisim güle güle kullanın bütün cicilerinizi.
gülinim.
evlendikten sonra uzak olacağız vs. ama bu yeterli mi? değil. elbet onlarla muhattap olmak zorundayım.
annesi, babası sonuçta. nasıl uzak durabiliriz ki
napıcam ben. iki gün gülüp bir gün ağlıcak mıyım hep.
Elisimcaaaannnnnnnnnnn hosgeldinnn enerjilerini sactın topiğimizee
cicilerinizi güle güle kullanınnn... aynısı bende de oluyor eve cop alsak böörtlenin tepesine cıkıorum mutluluktan
evet gulibigimmm sana bu aksam ödev: Meditasyon sindire sindire dinlenecek ve orman perisi olunacak
canım ayakkabı indirimdeydi kemal tancadan 100tl ama sevdicek aldı onu. terlik+iç çamaşırı+kemer-kartvizitlik, gömlekler+kravat 210 falan tuttu canım. seccade bohça setini 70 tl ye aldım.takım elbise almadık biz nişan kıyafetimizide kendimiz aldık herkes kendi parasını ödedi. valizde 3 lü set 197 idi. orta boyu sevdiceğe vericem küçük boy bana kalıcak. balayı valizlerimiz olucak onlar bizimmEzgi ne kadar tuttu?
Bende aşka hazırlıyorum göndereceğim o takımları falan annem yaptı.
Picama setinide aşkla almıştık. Geriye ayakkabı, terlik, iç çamaşırı, kemer, takım elbise gömlek başka eksik kaldı mı?
haticecim masallah darısı tüm kv ile anlasamayanların basına olsun
ezgott sen ne akıllı bir hatunsuneger bohca yaptırsam ben de kesin bavul isterdimmm mis gibi balayı bavulu oh
Beniimm selvi boylum al yazmalımmm o güzel yüzünü yeriiimmm
Bende önümüzdeki ay istanbula gelcem elisimodün kuzenle bi plan çıkardık ikeaya wedding world e outlet mağazalara falan gidicez kii ama ikeaya gitmek istiyorum en çok da
evet canım oyüzden çok kırıldım ya zaten.
aman allah'ım bu güzel topiki neden görmemişim benbende diyorum miss gibi cupcake kokusu nerden geliyor
fırından yeni çıkmış miss gibi cupcakeler benim ikramım kızlar afiyet olsun
Eki Görüntüle 636189 Eki Görüntüle 636190
canım ayakkabı indirimdeydi kemal tancadan 100tl ama sevdicek aldı onu. terlik+iç çamaşırı+kemer-kartvizitlik, gömlekler+kravat 210 falan tuttu canım. seccade bohça setini 70 tl ye aldım.takım elbise almadık biz nişan kıyafetimizide kendimiz aldık herkes kendi parasını ödedi. valizde 3 lü set 197 idi. orta boyu sevdiceğe vericem küçük boy bana kalıcak. balayı valizlerimiz olucak onlar bizimmbüyük boyuda ablamın ihtiyacı vardı o yüzden 3lü aldım tekli daha uyguna alabilirsin
aynen öyle düşündüm kurabikimonlarda bana nişan sandığı alıcak ya onuda kullanışlı bişe aldırıcam 2 tane model beğendim bilee.çok işime yarayacağını düşünüyorum
ben ailesi sanıyorum yaaa simdi işler degisir işte
peki her zaman bole kırar mı seni yoksa ilk defa mı yasadınız bole bisey?
tesekkur ederiz tatlımm hos geldin topiğimizee
merak etttimmmmmmmmmmmm
hadi bize de gösterrt
aman allah'ım bu güzel topiki neden görmemişim benbende diyorum miss gibi cupcake kokusu nerden geliyor
fırından yeni çıkmış miss gibi cupcakeler benim ikramım kızlar afiyet olsun
Eki Görüntüle 636189 Eki Görüntüle 636190
Off off bizde de benim akrabalrım Çanakkale'de yani yemeğe gelicek kimsem yok.Tek çocuk olduğumdan annemleri yemeğe alsam annemle babam gelir sadece ama sevdiceğin kalabalık.3 ablası var 2 enişte 3 çocuk,kayınvalide kaynana anaamm 2 de biz tam 12 kişi oluoruz umarım daha da çocuk yapmazlar
Ama çağlamm sadece bernardo tek tek satıyo diğer markalar takım bozmuyolar
Sen hangi marka aldın kuzum?
Kuşumm yemek takımımızı Emsan'dan beğendik ona uygun bardaklar da karaca da vardı o da takımı bozmuyo kuzumm
canım bende sevmem bohça türü şeyleri. ama sonuçta bir alışveriş oluyor
tartışma da bu alışveriş zaten. sen onu alacaksın ben bunu söylemine girdiler.
olmadı herkes kendine alışveriş yapsın dedi sözlüm, bütün sinirim tepeme çıktı.
mesela neler aldınız canım alışverişte.
ben gece elbisesi, gecelik, iç çamaşırı, makyaj malzemesi tamamdır dedim. erkeğede gecelik, traş seti, iç çamaşırı gibi şeyler dedim. yok efendim takım elbiseside alınırmıs, herşey eşit olacakmış gibi şeyler söylendi.
Elisimcaaaannnnnnnnnnn hosgeldinnn enerjilerini sactın topiğimizee
cicilerinizi güle güle kullanınnn... aynısı bende de oluyor eve cop alsak böörtlenin tepesine cıkıorum mutluluktan
evet gulibigimmm sana bu aksam ödev: Meditasyon sindire sindire dinlenecek ve orman perisi olunacak
neyi gösteriyim kuşum komple aldıklarımı mı valizimi?
canım ayakkabı indirimdeydi kemal tancadan 100tl ama sevdicek aldı onu. terlik+iç çamaşırı+kemer-kartvizitlik, gömlekler+kravat 210 falan tuttu canım. seccade bohça setini 70 tl ye aldım.takım elbise almadık biz nişan kıyafetimizide kendimiz aldık herkes kendi parasını ödedi. valizde 3 lü set 197 idi. orta boyu sevdiceğe vericem küçük boy bana kalıcak. balayı valizlerimiz olucak onlar bizimmbüyük boyuda ablamın ihtiyacı vardı o yüzden 3lü aldım tekli daha uyguna alabilirsin
aynen öyle düşündüm kurabikimonlarda bana nişan sandığı alıcak ya onuda kullanışlı bişe aldırıcam 2 tane model beğendim bilee.çok işime yarayacağını düşünüyorum
Canım ebnde haftasonu aşkımı bilmeden çok kırdığımı öğrendim.Yüzyüze konuşunca insan bazı doğru anladığını sandığı şeyleri çok yanlış algıladığını öğreniyor. Buluşun halledersiniz inşallahhaklısın canım, ama hafta sonu gidicektim yanına zaten. telde konuşmasınında anlamı yoktu. belki de yanlış anladım bilemiyorum
Amin canım Darısı herkesin başına:128: Bravo vallahi Allah huzurunuzu mutluluğunuzu bozmasın tatlım.
Teşekürederim canım benim evet evet almalıyız bencede
Amin canım inşallahhaticecim masallah darısı tüm kv ile anlasamayanların basına olsun
sandıgı kusumm model begendim dedin yaa
ohhh elisim caylar tavvsan kanıııborek corek de yok mu yaa gün yapalım hemencecik surdaaa
Bende bakayım o zaman takım elbise veya damatlığı alıp koyacağız. Bohçanın içine damat bohça setini annem kendisi yaptı bende kenarlarının incisini işledim. Çok güzel oldu hemde el emeği sevdicek ne zaman getireceksiniz diyip duruyor sabırsız
Canım ebnde haftasonu aşkımı bilmeden çok kırdığımı öğrendim.Yüzyüze konuşunca insan bazı doğru anladığını sandığı şeyleri çok yanlış algıladığını öğreniyor. Buluşun halledersiniz inşallah
Amin canım Darısı herkesin başına
inşallah taktik falan değildir tırsıyorum bazen:18:
Amin canım inşallah
biliyorsun ebnim kayınvalide değişken bir tip bir yaptığı diğerini tutmuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?