- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.841
saolun kuslar
evet nihamikom öleee ama işte insan bosa giden zaman gibi goruyo artık onca yol falan.. ne gerek var sevdiklerime evime ayıramadıktan sonra zamanımı hayatım bosa gecio gibi hissediorumişimi özlerim ben falan diodum ama 2 haftada gram özlemedim valla
nevresim takımı falan demişin bak aklıma askımın gecen söylenmesi geldinevresim takımımızı değiştirip yattık aşkııım diyip kafasını benimkinin yanına koymaya calıstı ama bası iki yastıgın arasına gomuldu garibimin ve ilk dırdırını gercekleştirdi ; "Aşkım hani bi yastıkta kocayacaktık bu ne böle hep ayrı yastıklar almıssın bunların butun olanı yok muydu?" diye
saolun kuslar
evet nihamikom öleee ama işte insan bosa giden zaman gibi goruyo artık onca yol falan.. ne gerek var sevdiklerime evime ayıramadıktan sonra zamanımı hayatım bosa gecio gibi hissediorumişimi özlerim ben falan diodum ama 2 haftada gram özlemedim valla
nevresim takımı falan demişin bak aklıma askımın gecen söylenmesi geldinevresim takımımızı değiştirip yattık aşkııım diyip kafasını benimkinin yanına koymaya calıstı ama bası iki yastıgın arasına gomuldu garibimin ve ilk dırdırını gercekleştirdi ; "Aşkım hani bi yastıkta kocayacaktık bu ne böle hep ayrı yastıklar almıssın bunların butun olanı yok muydu?" diye
günaydın herkeşleyee
nurayımitommmm Allah bir ömür ayırmasın o elleri... diyodum sana dimiii Antalya ahhh antalyaaa suan orda olmak icin neler vermezdim... ya da sadece evde olsam da olurduhihihi
pufitosummmmm sonundaaaneden bu kadar özletiosunnnn amaa selotla konustuk cok yogundu en son dedi valla vurcam gelip ordakileri hee
vee ben dun aksam askımın mamişlerinin tadını bile cıkaramadım yaaa... eve gittim kocikin zoruyla bi tabak corba ictim ve kendimi yataga attım... rgl sancısı mide bulantısı bas agrısızaten evde gecircemiz kus kadar vakit var o da ziyan oldu yatar yatmaz uyumusum uyandıgımda sabah olmus iş vakti gelmişti..
bunun bi couzumu olmalı yeaa yiteeer hayatım calısmak ve uyumaktan ibaret olmamalı
Öğretmenlik bence de güzel de branşına göre de değişiyor ama, misal benim bölümüm çok yoğun, okuldaki programlar, gösteriler, özel günler, yarışmalar hep bizden soruluyor daha ilk yıldan sıkıldım bu durumdan
Edebiyat mı canım senin ?? Bizim okuldaki öğretmenler yazık ya mahvoldular yani
allah hep korusun sizi bebeğim benimmmmmm
ayy yerim ben seniiinurayım saolsun guzel dileklerinizi hep iletti bana darısı basına kusumcannn eminim senin de aşk dolu aşk kokulu bir yuvan olacak
kız nihan aşk olsun neden alınalım kujucum ama sen bu kdr karamsar olma anlıyorum seni ben beklemek belirsizlik cok zor ama atlatıcaksınız bu dönemi de insallah..
Ayy yeni gelinimizin yemek listesini yesinler
Hiç de basit değil canım onları yapamayanlar da varşekil A ben
Hem yaz için güzel olmuş, ağır yemekler gitmiyor.
nihantoş
nasılsın canım, nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?