Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Merhaba canım arkadaşlarımmm

Elisim ve Çağlacımmmm 1. ayınız kutlu olsunnn nice nice aylara yıllara inşallah

Mervecimm yaaa çok üzüldüm ama işte gerçek yüzünü belli etmiş, ne yapabilir ki konuşur konşur susar sakın canını sıkma sen. veeeee yeni hayatın hayırlı olsun çoook sevindim Rabbim hep yünüzü güldürsün ayırmasın sevdiğinden hep kıymetini bilsin inşallah

Mervecim bu arada hayat senin hayatın kimse karışamaz ne yapacaktın yani yıllarca onun yasını mı tutacaktın demek ki seni mutlu edemiyo ki ayrıldın ne bekliyor yani, sen en iyisini yaptın karşına senin kalbini titreten biri çıktı ve ona kalbini açtı ve kardeşine gelelim o da bence sana karşı ayıp etmiş bence çünkü benim kardeşimi mutsuz eden bir erkek benim arkadaşım olamaz neyse kardeşin de zamanla anlar

Kızlarrrrrrrrrrrr ohh siz yapın güzel güzel yemekler ben sizden evlenince alicimmm bu tariflerii

Son düzenleme:

Fıstığım benim ya,çok teşekkür ederim... Rabbim utandırmasın inşallah.

günaydınlaaarrrr
çağlam çok lezzetli duruyo bu tarif bunu da yapayım ben :) vee dünkü pizzam resmen harikaydııı :) hayatımda ilk defa pizza yaptım, aşkcığım bayıldı bayıldıı, ellerimi öpe öpe bi hal oldu
hamurunu yoğurup tupperın maxi mixim kabında yaklaşık bi 20-25 dk beklettim. yumuş yumuş, mis gibi bi hamur oldu. oklavayla açtım sonra fakat tepsime biraz küçük geldi. bi kenarı boş kaldı tepsinin
tarifini yazıyım size de, kesinlikle ve kesinlikle benim pizza tarifim budur artık

HAMURU İÇİN:
125 gr margarin(1 paketin yarısı. yağ yumuşak olucak yani oda sıcaklığında. margarin yerine tereyağı da olur)
2 çorba kaşığı yoğurt( bizim evde süzme yoğurt vardı, ben bi kaşık o yoğurttan azıcıkta ılık su koydum)
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
tuz
2,5 su bardağı un(ben unu hamuru yoğurdukça ekledim. yumuşak bi hamur olana kadar ekledim ölçmeden)

tüm malzemeleri yoğurdum, hamuru top yapıp maxi miximde dinlenmeye bıraktım :)

SOSU İÇİN:
2 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı sıvı yağ
pulbiber,kekik,tuz
1 çay bardağı su

salçayı azıcık kavurduktan sonra tuzunu baharatını attım ve suyu ekledim. kaynayınca altını kıstım ve 10 dk da öyle pişti :)
şunu öğrendim ki sos hazırlarken tencerenn kapağını kapatmalıyız mutlaka. etrafa sıçıryo yoksa kaynadıkça.

sonra hamurumu açtım, tepsime yaydım. üzerine sosu döktüm. ardından rendelenmiş kaşarı. ve en üste de istediğim malzemeleri
maşallah fırınım da pişirme klavuzunda söylediği ayarda pişirdi :) 220 derecede 15-20 dk arası.

not:çağlamikoo dün nasıl geçtiiiiii :)

Çağlam bu tarif fena iştahımı kabarttı

Benim de nişanlım/eşim gelecek bu akşam bize ona pizza yapacağım. Ama karışık yapasım var, bunu da sonra deneyeyim.
lavintoşuumm sende de pizza vardı demek dün ellerine sağlık senin de. bu arada gelinlik yorumumu dün yapmıştım. maşallah prensesler gibi olmuşsun içinde

Son düzenleme:
günaydınlarrr
gelinciklere bah yhaaa hamarat olmuşş hepside
nurayım harika görünüo pizzan yavaş yavaş sizden kapıcaz bizde böle tüyoları

günaydınlarrr
gelinciklere bah yhaaa hamarat olmuşş hepside
nurayım harika görünüo pizzan yavaş yavaş sizden kapıcaz bizde böle tüyoları

sibelim günaydın
farzetkiye yazdığını okudum da, bi an gerçek sandım biliyo musun ve gözlerim doldu. kıyamam sana ya. rabbim bir an önce feraha çıkarsın o yüreğini.
sen benden daha hamarat bi gelin olacaksın.

Bebekleriiim mail yolladığımı söylemeyi unutmuşum ama görmüşsünüz neyse ki...

İyi dilekleriniz,dualarınız için çok teşekkür ederiz bebek suratlılarım.

Ya kestanemle pufumuz nerde ? :44: Hiç gözükmüyor ikisi de.

güzel yüreklim beniiiiiiiiiiiiimmm yaaaaa canımmm kız valla artık oyle her seyi anlatmıyorum zaten bu anlattıklarım inan yarısı bile değil annem kızdı bana nazar mı değdirceksin ne her yerde söyluyosun diye ki buraya yazdıklarımı bilmiyo ... evliliğe koşa koşa gidin siz de diye anlatıyorum o kadarını da hem korkmayın hiç diye

amin bebeğimm darısı tez elden başınaaa öyle çok istiyorum ki evleniyorum ben diye gelmeni buraya bigün ama cok yakındır inşallah

saol bebişkom benimmm

nurayımitommm o pizza nası bişey öyle yaaa nası lezzetli görünüyorrr ellerine sağlıkkkk kuşummmmm patatesler de harikaaaa onlar nasıl olmuştu ben ilk yaptıgımda azcık diri bırakmıstım sanırım fırının ayarındandı artık yüksekte pişiriyorum pişiyolar

düne gelinceeeeeeeeee harikaydıııııı

askımın bi fotosunu koymustum bi kere albumume belki hatırlayanınız vardır böyle agzında gül vardı hani romeom diye yazmıstım işte dun bana kapıyı aynen o sekilde actı... baktım önümde diz cokmus agzında da bitane kırmızı gül

önce baya güldüm sonra da öpücüklere bogdum onuuuuuu bogdum bogdum bogdumm doyamadım

sonra iceri gittim bi baktım yatagımız gül yapraklarıyla dolu aynamın onune de gul yapraklarından kalp yapmıstı

salonda Cranberries in Linger parcası calıyodu... mumlar yakılmıstı spagetti bolonezlerimiz tabaktaydı.... önce dans ettik sonra yemeklerimizi yedik

ondan sonra da telefon geldi kuzeni ve eşi ... tiramisu yapmıslar tutturdular illa bize gelceksiniz diye... dedik bugun 1. ayımız ozel gun yapmayın etmeyin yarın geliriz falan ama dinlemediler illa gelceksiniz diye ... o kadar ısrar ettiler ki mecburen gittik işte aksamı orda kapattık kusum

Kırmızılı yere kadar mükemmeldi,hayal kırıklığının dibine vurdum resmen. Ben olsam açmazdım telefonu kurabiyem.

Binlerce kez maşallah canım. Rabbim ağzınızın tadını kimselere bozdurmasın.

puf çok yoğun çalışıyo
kestanenin de evinde neti bağlanmamıştı

ben hatırlıyorum o fotoğrafıı .. eniştem çok romantik maşallah.
tiramisuya da bayılırım ayrıca yalnız italyanlar güzel yapamıyo suşiden sonra yediğim en kötü şey italyan restauranttaki tiramisu. resmen yağ yiyomuşuz gibiydi.
ama lazanyaaa ahh o lazanyaaaa
evlenince bi iştahım açıldı benim ya. neyse patateslere gelince, patatesleri de pizzayla birlikte attım kuşum. 220 derecede. pizzayı çıkardım, patatesler 5 dk falan daha durdu. çok güzeldi. çıkarmadan önce kürdanla deneme yaptım :) kürdanı batırıp pişip pişmediğini kontrol ettim. kürdan kolayca girince pişmiş demekki dedim aldım

hayal kırıklığımııı. oy mervikom

benim için de hayal kırıklıgı oldu ama yapacak bisey yok kurtulamadık ellerinden. baslatmayın 1. ayınıza yiyin yemeginizi gelinler havada ucustu ben telefonu eşime verdim o bana verdi resmen paslasarak ikna etmeye calsıtık ama olmadı malesef neyse sohbet kahve ve tiramisu da güzeldi ya

romantiktir sag olsun ama bi de tam becerebilse... dans ediyoruz mesela ilk 1 dakka gayet romantik sonra gözü sofraya kaymaya basladı sonra da askım cok guzel koktu yaa hadi yiyelim bence sogumasın dedi

Bizim romantiklik buraya kadarmıs dedim o an he bir de tatlı almıs kutusu masadaydı biz aptal aşık modunda agzımız bi karıs acık yemek yerken bi baktık bi duman kokusu kutunun ucu muma değmiş meger ordan tutuscakmıs nerdeyse

askımız nasıl da yaktı ortalıgı askım bak diyo bi de sapsik sevgilim

güzel bi kutlama olmuş ama. çok yaşayın siz
pelinko da 1.ayında yemek hazırlamıştı, sofrası çok güzeldii, fotografını face.den gördüm :) elisolar naptı acaba sıra bana geliyooor
biz de romantik iftar yaparız artık

cok da guzel olur sonucta o da aksam yemegi canım

evdesin ne guzel aksama dek harika ötesi seyler hazırlayabilirsiniz pelot da o yonden cok sanslı bizimki de keske haftasonuna denk gelseydi ilk ay icin yazdıgım notlar dısında pek katkım olamadı benimmm malesef eşimden Allah razı olsun ama yoklugumu aratmamaya calısmıs oyy bitanem benim

Son düzenleme:

haftaiçine denk geliyor bizim de, o işteyken ben de hazırlarım mamalarııı.
kimin hazırladığının pekte önemi yok çağloşum, aynı duygularla oturdunuz o sofraya

ben çıkıyorum şimdilik, birazdan sevdiceğim gelecek beni kuaföre bırakacak. saçlarımı kestireceğim. bi yandan çok istiyorum kestirmeyi çünkü çok dökülüyo ve banyodan sonra tam kurumuyo uzun olduğu için başım ağrıyo. bi yandan da üzülüyorum ben onlara çok alıştım, yıllardır uzunlar hep

ben de aynı ikilemdeyim bu aralar

yıprandılar bakımı zor zaten bas agrısı ayrı dert... eşim de saclarını cok seviyorum askım ama bence kestir kendine eziyet ediyosun 2 saat onlarla ugrasıosun tek tek kurutcam diye diyor

bi delilik yapıp kestiresim varrr bi de bakıyorum hayır kıyamam diyorum

sana simdiden sıhhatler olsun kusumm...

Hayal kırıklığı tabi Nurayım. Neyse cozutmayayım ben.

Sizleri okudukça maşallah diyorum ve darısı hayırlısıyla başımıza diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…