- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.981
Merhaba canım arkadaşlarımmm
Elisim ve Çağlacımmmm 1. ayınız kutlu olsunnn nice nice aylara yıllara inşallah
Mervecimm yaaa çok üzüldüm ama işte gerçek yüzünü belli etmiş, ne yapabilir ki konuşur konşur susar sakın canını sıkma sen. veeeee yeni hayatın hayırlı olsun çoook sevindim Rabbim hep yünüzü güldürsün ayırmasın sevdiğinden hep kıymetini bilsin inşallah
Mervecim bu arada hayat senin hayatın kimse karışamaz ne yapacaktın yani yıllarca onun yasını mı tutacaktın demek ki seni mutlu edemiyo ki ayrıldın ne bekliyor yani, sen en iyisini yaptın karşına senin kalbini titreten biri çıktı ve ona kalbini açtı ve kardeşine gelelim o da bence sana karşı ayıp etmiş bence çünkü benim kardeşimi mutsuz eden bir erkek benim arkadaşım olamaz neyse kardeşin de zamanla anlar
Kızlarrrrrrrrrrrr ohh siz yapın güzel güzel yemekler ben sizden evlenince alicimmm bu tariflerii
çağlam çok lezzetli duruyo bu tarif bunu da yapayım ben :) vee dünkü pizzam resmen harikaydııı :) hayatımda ilk defa pizza yaptım, aşkcığım bayıldı bayıldıı, ellerimi öpe öpe bi hal olduaman yazma mervosum zaten konusur konusur susar merak etme
nurayım hamur yerine patates kullanıyosun.. ben de hiç yapmadım ama yedim cok lezizdipatatesleri haslıyomussun sonra ezip püre yapıyomussun... icine yag tuz falan koyarak. Sonra o pureyı tepsiye uzerine de malzemeler hop fırına... pişince cıkarıp kasar peyniri uzerine onlar eriyince de hamm hamm
lavintoşuumm sende de pizza vardı demek dünÇağlam bu tarif fena iştahımı kabarttı
Benim de nişanlım/eşim gelecek bu akşam bize ona pizza yapacağım. Ama karışık yapasım var, bunu da sonra deneyeyim.
günaydınlarrr
gelinciklere bah yhaaa hamarat olmuşş hepside
nurayım harika görünüo pizzan yavaş yavaş sizden kapıcaz bizde böle tüyoları
ay ben seni yerimm ama .. gel tabiki istediğin pizza olsunNurayım İstanbul'a yolum düşerse o pizzadan istiyoruuummm.
nejlacım beklerim tabiki buyurMerveye katılıyorum Nuraycım ben de istiyorummmm o pizzadan çok lezzetli görünüyor
Çağlaaaaaaammmmmm maşallah ki maşallah... Allahım sen ne tatlı bi insansın evliliği anlatışın bile ballı
Ya amaa olan var olmayan var tızımmmm yapma böleee
Dün 5-6 aylık evli arkadaşımla konuştum o da sen gibi nası güzel anlatıyo evlenin valla tavsiye ederim diyo..
İnşallah evliliğe götürebiliriz ilişkimizi.
Size de daha ağız tadıyla geçireceğiniz daha güzel günler, aylar, yıllar diliyorum canımm benim..
Allah daim etsin..
Merhaba canım arkadaşlarımmm
Elisim ve Çağlacımmmm 1. ayınız kutlu olsunnn nice nice aylara yıllara inşallah
Mervecimm yaaa çok üzüldüm ama işte gerçek yüzünü belli etmiş, ne yapabilir ki konuşur konşur susar sakın canını sıkma sen. veeeee yeni hayatın hayırlı olsun çoook sevindim Rabbim hep yünüzü güldürsün ayırmasın sevdiğinden hep kıymetini bilsin inşallah
güzel yüreklim beniiiiiiiiiiiiimmm yaaaaa canımmmkız valla artık oyle her seyi anlatmıyorum zaten bu anlattıklarım inan yarısı bile değil annem kızdı bana nazar mı değdirceksin ne her yerde söyluyosun diye ki buraya yazdıklarımı bilmiyo ... evliliğe koşa koşa gidin siz de diye anlatıyorum o kadarını da hem korkmayın hiç diye
amin bebeğimm darısı tez elden başınaaa öyle çok istiyorum ki evleniyorum ben diye gelmeni buraya bigün ama cok yakındır inşallah
saol bebişkom benimmm
nurayımitommm o pizza nası bişey öyle yaaa nası lezzetli görünüyorrrellerine sağlıkkkk kuşummmmm patatesler de harikaaaa onlar nasıl olmuştu ben ilk yaptıgımda azcık diri bırakmıstım sanırım fırının ayarındandı artık yüksekte pişiriyorum pişiyolar
düne gelinceeeeeeeeee harikaydıııııı
askımın bi fotosunu koymustum bi kere albumume belki hatırlayanınız vardır böyle agzında gül vardı hani romeom diye yazmıstımişte dun bana kapıyı aynen o sekilde actı... baktım önümde diz cokmus agzında da bitane kırmızı gül
önce baya güldüm sonra da öpücüklere bogdum onuuuuuu bogdum bogdum bogdumm doyamadım
sonra iceri gittim bi baktım yatagımız gül yapraklarıyla dolu aynamın onune de gul yapraklarından kalp yapmıstı
salonda Cranberries in Linger parcası calıyodu... mumlar yakılmıstı spagetti bolonezlerimiz tabaktaydı.... önce dans ettik sonra yemeklerimizi yedik
ondan sonra da telefon geldi kuzeni ve eşi ... tiramisu yapmıslar tutturdular illa bize gelceksiniz diye... dedik bugun 1. ayımız ozel gun yapmayın etmeyin yarın geliriz falan ama dinlemediler illa gelceksiniz diye ... o kadar ısrar ettiler ki mecburen gittik işte aksamı orda kapattık kusum
Bebekleriiim mail yolladığımı söylemeyi unutmuşum ama görmüşsünüz neyse ki...
İyi dilekleriniz,dualarınız için çok teşekkür ederiz bebek suratlılarım.
Ya kestanemle pufumuz nerde ? :44: Hiç gözükmüyor ikisi de.
güzel yüreklim beniiiiiiiiiiiiimmm yaaaaa canımmmkız valla artık oyle her seyi anlatmıyorum zaten bu anlattıklarım inan yarısı bile değil annem kızdı bana nazar mı değdirceksin ne her yerde söyluyosun diye ki buraya yazdıklarımı bilmiyo ... evliliğe koşa koşa gidin siz de diye anlatıyorum o kadarını da hem korkmayın hiç diye
amin bebeğimm darısı tez elden başınaaa öyle çok istiyorum ki evleniyorum ben diye gelmeni buraya bigün ama cok yakındır inşallah
saol bebişkom benimmm
nurayımitommm o pizza nası bişey öyle yaaa nası lezzetli görünüyorrrellerine sağlıkkkk kuşummmmm patatesler de harikaaaa onlar nasıl olmuştu ben ilk yaptıgımda azcık diri bırakmıstım sanırım fırının ayarındandı artık yüksekte pişiriyorum pişiyolar
düne gelinceeeeeeeeee harikaydıııııı
askımın bi fotosunu koymustum bi kere albumume belki hatırlayanınız vardır böyle agzında gül vardı hani romeom diye yazmıstımişte dun bana kapıyı aynen o sekilde actı... baktım önümde diz cokmus agzında da bitane kırmızı gül
önce baya güldüm sonra da öpücüklere bogdum onuuuuuu bogdum bogdum bogdumm doyamadım
sonra iceri gittim bi baktım yatagımız gül yapraklarıyla dolu aynamın onune de gul yapraklarından kalp yapmıstı
salonda Cranberries in Linger parcası calıyodu... mumlar yakılmıstı spagetti bolonezlerimiz tabaktaydı.... önce dans ettik sonra yemeklerimizi yedik
ondan sonra da telefon geldi kuzeni ve eşi ... tiramisu yapmıslar tutturdular illa bize gelceksiniz diye... dedik bugun 1. ayımız ozel gun yapmayın etmeyin yarın geliriz falan ama dinlemediler illa gelceksiniz diye ... o kadar ısrar ettiler ki mecburen gittik işte aksamı orda kapattık kusum
Kırmızılı yere kadar mükemmeldi,hayal kırıklığının dibine vurdum resmen.Ben olsam açmazdım telefonu kurabiyem.
Binlerce kez maşallah canım.Rabbim ağzınızın tadını kimselere bozdurmasın.
Kırmızılı yere kadar mükemmeldi,hayal kırıklığının dibine vurdum resmen.Ben olsam açmazdım telefonu kurabiyem.
Binlerce kez maşallah canım.Rabbim ağzınızın tadını kimselere bozdurmasın.
ben hatırlıyorum o fotoğrafıı .. eniştem çok romantik maşallah.
tiramisuya da bayılırım ayrıcayalnız italyanlar güzel yapamıyo suşiden sonra yediğim en kötü şey italyan restauranttaki tiramisu. resmen yağ yiyomuşuz gibiydi.
ama lazanyaaaahh o lazanyaaaa
evlenince bi iştahım açıldı benim ya. neyse patateslere gelince, patatesleri de pizzayla birlikte attım kuşum. 220 derecede. pizzayı çıkardım, patatesler 5 dk falan daha durdu. çok güzeldi. çıkarmadan önce kürdanla deneme yaptım :) kürdanı batırıp pişip pişmediğini kontrol ettim. kürdan kolayca girince pişmiş demekki dedim aldım
hayal kırıklığımııı. oy mervikom
benim için de hayal kırıklıgı oldu ama yapacak bisey yok kurtulamadık ellerinden. baslatmayın 1. ayınıza yiyin yemeginizi gelinler havada ucustu ben telefonu eşime verdim o bana verdi resmen paslasarak ikna etmeye calsıtık ama olmadı malesefneyse sohbet kahve ve tiramisu da güzeldi ya
romantiktir sag olsun ama bi de tam becerebilse... dans ediyoruz mesela ilk 1 dakka gayet romantik sonra gözü sofraya kaymaya basladı sonra da askım cok guzel koktu yaa hadi yiyelim bence sogumasın dedi
Bizim romantiklik buraya kadarmıs dedim o anhe bir de tatlı almıs kutusu masadaydı biz aptal aşık modunda agzımız bi karıs acık yemek yerken bi baktık bi duman kokusu kutunun ucu muma değmiş meger ordan tutuscakmıs nerdeyse
askımız nasıl da yaktı ortalıgı askım bak diyo bi de sapsik sevgilim
cok da guzel olur sonucta o da aksam yemegi canım
evdesin ne guzel aksama dek harika ötesi seyler hazırlayabilirsinizpelot da o yonden cok sanslı bizimki de keske haftasonuna denk gelseydi ilk ay icin yazdıgım notlar dısında pek katkım olamadı benimmm malesef eşimden Allah razı olsun ama yoklugumu aratmamaya calısmıs oyy bitanem benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?