Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

bugum yaa ben de özledim hepinizi
Her gün gelip bakıyorum buraya kızlar gelmiş mi diye.
Ben de evde biraz net, biraz kitap, biraz temizlik, biraz tv oyalanıyorum işte.
zihnimi oyalamam lazım çünkü başka türlü olmuyor
Anneannem gittikçe kötüleşiyor yemek filan yemiyor artık, mama yiyor sadece ama çığlıklarla, saatlerce uğraşıyor annem.
Ona çok üzülüyorum

Amin eliscim, çok uzun muydu saçların? Olsun ama yaaa rahat edersin yazın zor oluyor uzun saç ben de kestirsem diyorum da gidemiyorum kuaföre tembellikten Hem kökü sende
Bugünlerin de tadını çıkarın tabiiiii
Rabbim nasip etti sizlere hayyalerinizdeki günü, darısı başımıza

aşk çiçeklerim günaydın keyfim pek yok, sitemizde ki bi öküz dicem ama günaha giricem, hayvancağızı böyle bişeye bulaştırdığım için...neyse işte bi kendini bilmez, çocuğunu dövdü gözlerimin önünde. müdahale edebilecek kadar yakın değildim. sadece yaa, yaa noluyoo, heey diye bağırabildim ama kimse beni duymadı ben de bi yanda şoka girdim, o an ne yapacağımı bilemedim.. nasıl ağladığımı anlatamam.tam da iftar saatiydi. eşimin halasına gidiyorduk.
arada bir alt komşumuzdan mı artık üst koşumuzdan mı bilemiyorum bağırışma sesleri gelirdi. acaba o pislik mi bu adam ! sesini çok benzettim.. eşime de anlattım. adamı telefonla konuşurken duymuş, lan ben size aşağı inin demiyor muyum diyormuş telefonda.. bu olayı 2 gün önce yaşadım ve hala etkisindeyim
apar topar arabaya sokuşturdu çocukları sonra. keşke plakasını alsaydık diye nasıl pişman oldum. şikayet etseydik...
ah bilmiyorum.. çok kötü bişeydi. ben ne hale geldim.. ya minicik bebeler?
evlatlarına bunu yapan eşine neler yapıyordur. allahım yardımcıları olsun
...
nihanım anneannen hasta sanırım. gırtlak veya midesiyle mi ilgili? mamayla besleniyor dedin de.. allahım acılarını dindirsin, bu yaşadıkları da kefareti olsun günahlarının inşallah... yaşlılıkta tıpkı çocukluk gibi. bakıma muhtaçlar
annenden de allah razı olsun.

Nurayım ne insanlar var yaa...
Sen anlatırken ben de kötü oldum
Minicik çocukların günahı ne, Allah yardım etsin.
geçen gazetede okudum çocukları dövmek bir ülkede yasakmış ve çok ciddi yaptırımları varmış.
Bizde ise şikayet etsen bile bir şey olmuyor, aksine evde daha çok dayak yiyor.
Allah kimseye vermesin böyle eşler, aileler

Nurayım Allah razı olsun canım, alzheimer hastası maalesef
Geçen geldiğimde daha iyiydi, yemek yiyordu püre halinde en azından. Şimdi yoğurt bile yemiyor. Nasıl bağırıyor mama bile yedirirken anlatamam. Alllah anneme de yardım etsin sevabını da yazsın kat kat, dualarla,ninnilerle, şarkılarla yedirmeye çalışıyor tıpkı bebek gibiOndan keyfim yok benim de bugün. Gitgide daha kötü oluyor

Son düzenleme:
ayy içimm ürperdi ya nasıl bi körelmiş duygulardır ki bunlar ? nasıl bi yobazlıktır ?
nefrett edilesi bu insanlar ! Allah kimseye yaşamasın nurayımm Allah ıslah etsin öyle insanları

nihancım çok geçmiş olsun ananene allah şifa versin
çok zor bi hastalıkdır sürekli gerçekten bebek gibi bakıma ihtiyaçları oluyo.
annene de sabır güç versin rabbim.hayırlı evlat ne güzel

Öyle canım çok zor...
Anlattığım az kısmı tabi ama bin şükür bu haline. Çok daha kötü durumda olanlar var, Allah şifa versin hepsine.
Annem ah canım annem kendi hayatı kalmadı ki onun

Sibelikooo kıydım vallahi gına geldi azıcık kısaltmıstım yetmediiii dün gittim iyice kısalttırdım dahada kısaltırıcaktım ama kuaförüm alıştıra alıştıra kısaltalım dedi bu kısalık iyi artık gerçi napcaksam en sonunda 3 numarayla çıkıcam karşınıza

Nihanım belimdeydi benim saçlarım sonra gittim omuz altı kestirdim yetmedi artık kulak hizası gibi bişey saçlarımı aldı zaten kuaförüm vallahi şuan çok rahatım kafam kuş gibi seneler sonra

Nurayimom insanlıktan nasibini alamış çok insan var malesef bende rastladım çok engel oldugumda oldu mesela bizim burda ustalar var çıraklara bağırıyor bazen iniyorum aşağı bağırmayın diyorum ezdirmiyorum çocukları ezdirmem vallahi onlarda bir ananın evladı

Sıhhatler olsun canım,güle güle kullan. Amiiin inşallah bebetom,hep birlikte olalım böyle.

Senden de güzel haberler bekliyorum.

Kuzum çok geçmiş olsun.Rabbm şifa versin.

İnsan mı insan işte. Hayvan bile denmez böylesine,karaktersiz aşağılık herif. Rabbim böyle insanların şerrinden korusun.

nişanlıcanım diyor ki sünnetimde bile 600 kişi vardı gerisini sen düşün diyor kurbik enişte ne güzel demiş pufum
amaan dediğin gibi sonsuz olsunda ne vakit olursa olsun...

eliiissko ya nası kıydıııınnnnnn ben azcıcık kestırdım ve minikten boyadım saçımıı cicik olduu kendimi cok iyi hissedoorumm

bugubuguum o gunlerde gelıceekkk emınımm

bende izin sonrası işe adapte olmaya calısıorum bayaa yoguunlastık artık bıde annaişim yanımaa geldı onunla ılgılenıorum pek bakamıorum siteyee bugun şirket iftarımız var abliko ilgilenicek annanişlee öğlen gibi eve geldım süslendiimm arkadasımı beklıyorum cıkmaak içüün , sevgılıcıımde işten cıkınca gelıcek yanımıza

Nihanım Allah annaneciğine şifalar versiin inşallah, bizim kızceler bilir ben annaneme aşırı düşkünümdür en hassas noktam ananem izne apar topar cıkmamın nedenlerınden bırıde her gecee annanemi düşünüp düşünüp ağlamamdıı Allah gecınden versın ama cokta cektırmesın ınsallah

nişanlıcanım diyor ki sünnetimde bile 600 kişi vardı gerisini sen düşün diyor kurbik enişte ne güzel demiş pufum
amaan dediğin gibi sonsuz olsunda ne vakit olursa olsun...

ayy maşallah ciddenn kuzuuumm baya bayaa kalabalık olcak yandın milleti hoşgeldinlerken öperkeen

Bebeğim o güzel yüreğinle duanı eksik etme benden. Sınava dair umudum hiç kalmadı.

Pufitom maşallah bak bir aradaymışsınız işte yeniden, üzülüp ağlama ama
Sağ ol duların için canım, öyle tabi Allah çektirmesin ona da yazık...2 gündür neredeyse hiç yemek yemiyor, çok uğraşıyor annem ama çok az yedi, yarın doktor gelicek bakalım:26:

kıyamam ben onaa yaa bebek gibiler bebeekk elleri ayakları tam ısırmalıktır onunn öp sev bol bolll en doğal ilaç sevgii

Bebeğim o güzel yüreğinle duanı eksik etme benden. Sınava dair umudum hiç kalmadı.

canımiçii her an dualarımdasınız inankii Rabbim şu mübarek günlerinde hepimizin yüreğinden geçen iyilikleri çıkarsın karşımıza

Aynen öyle canım şimdi resmen ikinci bebekliklerini yaşıyorlar, öpüyorum ikincide yeter gari diyo Çok da tatlıdır anneannem saçlarını da at kuyruğu yaptı annem bir tatlı oldu

Günaydın gelinciklerimmmmmmm
Düğüne 3 hafta kaldıııııı Gerçi benle sevgili eşime çok fazla bir zaman gibi geliyor ama:)

Çok yoğundum tatil oldu olalı ama değdi, evimin tamamını serdimmm, yatak odasının dolabının yerleştirilmesiyle kırık olan ikili kanepemin teslimi kaldı. Zaten o da bugün teslim edilecek

Gelinliğimi teslim aldım, malum koca bir bel fiyonku olduğundan duvağını kısa tutmak zorunda kaldım. Fotoğrafçımızı ayarladık. Kuaför provam ve davetiyelerim kaldı onlar da bu hafta hallolacak. Gelin Buketimi de internetten sipariş ettim, bugün gelir tahminimce, hatta durun fotosunu göstereyim:

Eve geçince resimlerini çekip size göstereyimmmm Allah bekleyen tüm gelinciklerime en güzelinden nasip etsin inşallah Böyyyleeeee jet ötesi evlensinler.

Merhabalar arkadaslar 2013 gelini olamadim 2012 gelini oldum ben:) ailem istemese de dugun salonu tutulunca mecburen birazda ben uzulmeyeyim diye 1 yil erken oldu düğün Allah hayirli etsin sizlerinde düğünlerini bir ömür mutlu olun insallah

lavinnn o nasıl güzel bir bukettir öyle bayıldım

inşallah kullandığın günü görmek de hemencecik nasip olur canım benim

ayakkabının altına yaz beni noluuurrr

HoşgeldinnnnnnnBen eski nickimle orchidea,biz sebatla bekledik 2013

lavinnn o nasıl güzel bir bukettir öyle bayıldım

inşallah kullandığın günü görmek de hemencecik nasip olur canım benim

ayakkabının altına yaz beni noluuurrr

Çok teşekkür ederimmmm, benim de elime ulaşsa da rahat etsem.

Tabii yazarım ayakkabı altına seni de

günaydın
ben de orkide nerelerdeki diyordum
bedenciyle evleniyorsun di mi
onlar erdi muradına, biz çıkalım kerevetine
mutluluklar diliyorum lavin

günaydın
ben de orkide nerelerdeki diyordum
bedenciyle evleniyorsun di mi
onlar erdi muradına, biz çıkalım kerevetine
mutluluklar diliyorum lavin

anammmm benim ben olduğumu bilmiyor muydun ki sennn?

Ben herkes biliyor sanmıştım, hatta bir ara söylemediklerim vardı tekrar burdan söylemiştim falan.

Heeee evlendimm Yani resmi olarak ama düğün için bi 20 güncük daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…