- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #5.201
Nerelerdesiniz bebeklerim,özledim sizi.Toplaşamadık çok zamandır. Ben kısaca anlatayım bari.
Bütün gün evdeyim,feyste oyun oynuyorum sürekli.Kitap okuyorum uzuuuun bir aradan sonra,çok özlemişim. Anneme yardım ediyorum;imsak,iftar derken vakit geçiyor işte.
Kestanem senle konuştuktan sonra adet oldum,yatamadım istihareye malesef.
Hepinizi bissürü özledim.
Ah bi atandığımızı yazaydım şuraya.İnşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz.
Öptüm hepinizi cupcakelerim.
Bu arada kurabiyemiz çok yoğunmuş,ondan gelemiyormuş hiç.
Mervemmm inşAllah kuzucum.Rabbim sizede bu günleri göstersin inşAllah.Daha sizin şafacıklarınızı eriticez.
Nihanımmmm süper geçiyor.Gelin yemeğine çağırmaya başladı akrabalarımız.Allah ım sizede göstersin,nasip etsin inşAllah.
Ben bile bazen şöyle bir bakıyorum diyorum ki vay beee!!!! senelerce bekledim zaman geçmez dedim senelerde geçti zamanda geçti şimdi dolu dolu yaşama vakti.Bu heyecanın keyfini çıkarın yavrimularrr
Buarada saçımı iyice kısalttım kızlarrrr kıydım onlara nihahahahahahahaha
aşk çiçeklerim günaydınkeyfim pek yok, sitemizde ki bi öküz dicem ama günaha giricem, hayvancağızı böyle bişeye bulaştırdığım için...neyse işte bi kendini bilmez, çocuğunu dövdü gözlerimin önünde. müdahale edebilecek kadar yakın değildim. sadece yaa, yaa noluyoo, heey diye bağırabildim ama kimse beni duymadı ben de bi yanda şoka girdim, o an ne yapacağımı bilemedim.. nasıl ağladığımı anlatamam.tam da iftar saatiydi. eşimin halasına gidiyorduk.
arada bir alt komşumuzdan mı artık üst koşumuzdan mı bilemiyorum bağırışma sesleri gelirdi. acaba o pislik mi bu adam ! sesini çok benzettim.. eşime de anlattım. adamı telefonla konuşurken duymuş, lan ben size aşağı inin demiyor muyum diyormuş telefonda.. bu olayı 2 gün önce yaşadım ve hala etkisindeyim
apar topar arabaya sokuşturdu çocukları sonra. keşke plakasını alsaydık diye nasıl pişman oldum. şikayet etseydik...
ah bilmiyorum.. çok kötü bişeydi. ben ne hale geldim.. ya minicik bebeler?
evlatlarına bunu yapan eşine neler yapıyordur. allahım yardımcıları olsun
...
nihanım anneannen hasta sanırım. gırtlak veya midesiyle mi ilgili? mamayla besleniyor dedin de.. allahım acılarını dindirsin, bu yaşadıkları da kefareti olsun günahlarının inşallah... yaşlılıkta tıpkı çocukluk gibi. bakıma muhtaçlar
annenden de allah razı olsun.
ayy içimm ürperdi ya nasıl bi körelmiş duygulardır ki bunlar ? nasıl bi yobazlıktır ?
nefrett edilesi bu insanlar ! Allah kimseye yaşamasın nurayımm Allah ıslah etsin öyle insanları
nihancım çok geçmiş olsun ananene allah şifa versin
çok zor bi hastalıkdır sürekli gerçekten bebek gibi bakıma ihtiyaçları oluyo.
annene de sabır güç versin rabbim.hayırlı evlat ne güzel
Mervemmm inşAllah kuzucum.Rabbim sizede bu günleri göstersin inşAllah.Daha sizin şafacıklarınızı eriticez.
Nihanımmmm süper geçiyor.Gelin yemeğine çağırmaya başladı akrabalarımız.Allah ım sizede göstersin,nasip etsin inşAllah.
Ben bile bazen şöyle bir bakıyorum diyorum ki vay beee!!!! senelerce bekledim zaman geçmez dedim senelerde geçti zamanda geçti şimdi dolu dolu yaşama vakti.Bu heyecanın keyfini çıkarın yavrimularrr
günaydınlarr
çok durgunlaştıı ama burasııı
mervemmm güzel sonuçlar alıcaksın inşallaahh bebeğimmmmmmmm
elisooo naptınn ya nası kıydı o güzelim saçlara :26: çokmu kısa acepp fotilee feyssteee en kısa zamanda
bugum yaa ben de özledim hepinizi
Her gün gelip bakıyorum buraya kızlar gelmiş mi diye.
Ben de evde biraz net, biraz kitap, biraz temizlik, biraz tv oyalanıyorum işte.
zihnimi oyalamam lazım çünkü başka türlü olmuyor
Anneannem gittikçe kötüleşiyor yemek filan yemiyor artık, mama yiyor sadece ama çığlıklarla, saatlerce uğraşıyor annem.
Ona çok üzülüyorum
Amin eliscim, çok uzun muydu saçların? Olsun ama yaaa rahat edersin yazın zor oluyor uzun saç ben de kestirsem diyorum da gidemiyorum kuaföre tembelliktenHem kökü sende
Bugünlerin de tadını çıkarın tabiiiii
Rabbim nasip etti sizlere hayyalerinizdeki günü, darısı başımıza
aşk çiçeklerim günaydınkeyfim pek yok, sitemizde ki bi öküz dicem ama günaha giricem, hayvancağızı böyle bişeye bulaştırdığım için...neyse işte bi kendini bilmez, çocuğunu dövdü gözlerimin önünde. müdahale edebilecek kadar yakın değildim. sadece yaa, yaa noluyoo, heey diye bağırabildim ama kimse beni duymadı ben de bi yanda şoka girdim, o an ne yapacağımı bilemedim.. nasıl ağladığımı anlatamam.tam da iftar saatiydi. eşimin halasına gidiyorduk.
arada bir alt komşumuzdan mı artık üst koşumuzdan mı bilemiyorum bağırışma sesleri gelirdi. acaba o pislik mi bu adam ! sesini çok benzettim.. eşime de anlattım. adamı telefonla konuşurken duymuş, lan ben size aşağı inin demiyor muyum diyormuş telefonda.. bu olayı 2 gün önce yaşadım ve hala etkisindeyim
apar topar arabaya sokuşturdu çocukları sonra. keşke plakasını alsaydık diye nasıl pişman oldum. şikayet etseydik...
ah bilmiyorum.. çok kötü bişeydi. ben ne hale geldim.. ya minicik bebeler?
evlatlarına bunu yapan eşine neler yapıyordur. allahım yardımcıları olsun
...
nihanım anneannen hasta sanırım. gırtlak veya midesiyle mi ilgili? mamayla besleniyor dedin de.. allahım acılarını dindirsin, bu yaşadıkları da kefareti olsun günahlarının inşallah... yaşlılıkta tıpkı çocukluk gibi. bakıma muhtaçlar
annenden de allah razı olsun.
oo baya kalabalıksınız ezgotuuumm biz o kadar kalabalık olmıcaz sanırım yani umarımben kır düğünüde kır düğünüü dioorumm o yuzden yazı beklemek zorundayız dıorum kurbikte nisanda bile olsa ben salonu botaik bahcesi gibi süslerim kırda gibi hissedersin dioo delii
bugubuguum o gunlerde gelıceekkk emınımmNerelerdesiniz bebeklerim,özledim sizi.Toplaşamadık çok zamandır. Ben kısaca anlatayım bari.
Bütün gün evdeyim,feyste oyun oynuyorum sürekli.Kitap okuyorum uzuuuun bir aradan sonra,çok özlemişim. Anneme yardım ediyorum;imsak,iftar derken vakit geçiyor işte.
Kestanem senle konuştuktan sonra adet oldum,yatamadım istihareye malesef.
Hepinizi bissürü özledim.
Ah bi atandığımızı yazaydım şuraya.İnşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz.
Öptüm hepinizi cupcakelerim.
Bu arada kurabiyemiz çok yoğunmuş,ondan gelemiyormuş hiç.
nişanlıcanım diyor ki sünnetimde bile 600 kişi vardı gerisini sen düşün diyorkurbik enişte ne güzel demiş pufum
amaan dediğin gibi sonsuz olsunda ne vakit olursa olsun...
eliiissko ya nası kıydıııınnnnnnben azcıcık kestırdım ve minikten boyadım saçımıı cicik olduu kendimi cok iyi hissedoorumm
bugubuguum o gunlerde gelıceekkk emınımm
bende izin sonrası işe adapte olmaya calısıorum bayaa yoguunlastık artık bıde annaişim yanımaa geldı onunla ılgılenıorum pek bakamıorum siteyeebugun şirket iftarımız var abliko ilgilenicek annanişlee öğlen gibi eve geldım süslendiimm arkadasımı beklıyorum cıkmaak içüün , sevgılıcıımde işten cıkınca gelıcek yanımıza
Nihanım Allah annaneciğine şifalar versiin inşallah, bizim kızceler bilir ben annaneme aşırı düşkünümdür en hassas noktam ananem izne apar topar cıkmamın nedenlerınden bırıde her gecee annanemi düşünüp düşünüp ağlamamdııAllah gecınden versın ama cokta cektırmesın ınsallah
ayy maşallah ciddenn kuzuuumm baya bayaa kalabalık olcak yandın milleti hoşgeldinlerken öperkeen
eliiissko ya nası kıydıııınnnnnnben azcıcık kestırdım ve minikten boyadım saçımıı cicik olduu kendimi cok iyi hissedoorumm
bugubuguum o gunlerde gelıceekkk emınımm
bende izin sonrası işe adapte olmaya calısıorum bayaa yoguunlastık artık bıde annaişim yanımaa geldı onunla ılgılenıorum pek bakamıorum siteyeebugun şirket iftarımız var abliko ilgilenicek annanişlee öğlen gibi eve geldım süslendiimm arkadasımı beklıyorum cıkmaak içüün , sevgılıcıımde işten cıkınca gelıcek yanımıza
Nihanım Allah annaneciğine şifalar versiin inşallah, bizim kızceler bilir ben annaneme aşırı düşkünümdür en hassas noktam ananem izne apar topar cıkmamın nedenlerınden bırıde her gecee annanemi düşünüp düşünüp ağlamamdııAllah gecınden versın ama cokta cektırmesın ınsallah
ayy maşallah ciddenn kuzuuumm baya bayaa kalabalık olcak yandın milleti hoşgeldinlerken öperkeen
Pufitom maşallah bak bir aradaymışsınız işte yeniden, üzülüp ağlama ama
Sağ ol duların için canım, öyle tabi Allah çektirmesin ona da yazık...2 gündür neredeyse hiç yemek yemiyor, çok uğraşıyor annem ama çok az yedi, yarın doktor gelicek bakalım:26:
Bebeğim o güzel yüreğinle duanı eksik etme benden.Sınava dair umudum hiç kalmadı.
kıyamam ben onaa yaabebek gibiler bebeekk elleri ayakları tam ısırmalıktır onunn öp sev bol bolll en doğal ilaç sevgii
canımiçii her an dualarımdasınız inankii Rabbim şu mübarek günlerinde hepimizin yüreğinden geçen iyilikleri çıkarsın karşımıza
Günaydın gelinciklerimmmmmmm
Düğüne 3 hafta kaldııııııGerçi benle sevgili eşime çok fazla bir zaman gibi geliyor ama:)
Çok yoğundum tatil oldu olalı ama değdi, evimin tamamını serdimmm, yatak odasının dolabının yerleştirilmesiyle kırık olan ikili kanepemin teslimi kaldı. Zaten o da bugün teslim edilecek
Gelinliğimi teslim aldım, malum koca bir bel fiyonku olduğundan duvağını kısa tutmak zorunda kaldım. Fotoğrafçımızı ayarladık. Kuaför provam ve davetiyelerim kaldı onlar da bu hafta hallolacak. Gelin Buketimi de internetten sipariş ettim, bugün gelir tahminimce, hatta durun fotosunu göstereyim:Eki Görüntüle 761807
Eve geçince resimlerini çekip size göstereyimmmmAllah bekleyen tüm gelinciklerime en güzelinden nasip etsin inşallah Böyyyleeeee jet ötesi evlensinler.
HoşgeldinnnnnnnMerhabalar arkadaslar 2013 gelini olamadim 2012 gelini oldum ben:) ailem istemese de dugun salonu tutulunca mecburen birazda ben uzulmeyeyim diye 1 yil erken oldu düğün Allah hayirli etsin sizlerinde düğünlerini bir ömür mutlu olun insallah
lavinnn o nasıl güzel bir bukettir öyle bayıldım
inşallah kullandığın günü görmek de hemencecik nasip olur canım benim
ayakkabının altına yaz beni noluuurrr
günaydın
ben de orkide nerelerdeki diyordum
bedenciyle evleniyorsun di mi
onlar erdi muradına, biz çıkalım kerevetine
mutluluklar diliyorum lavin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?