- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
herkesde bekliyormuş indirimi gerçekten. şansına denk gelmiş canım güzel günlerde kullan.
ben düzcede oturuyorum pek seçeneğim yok burada. netten yapıyorum çoğu alışverişimi
ondada işte denk gelirse, bonvagon, perabulvarı, altıncı cadde var yardımcılarım
varmı peki bildiğin güzel bir site
iyi akşamlar kızlarr
bu arada english home rosy mutfak setini kaldırmış heralde silivri, tekirdağ, çorlu 3 yere baktım yok
mutfak minderim eksik kaldı beniiimmm
bi de poşetlik istiyom bi de ekmek torbası da olur
kuzularım yavaştan iyi akşamlar diyeyim size çıkıcam birazdan. birde hava iyice geç kararmaya başladıı öyle mutlu oluyorum kiiartık yaz gelsin karanlık iyice geç saate kalsınn
öpüyorum hepinizii
Yaşasıııınnnnnsevdicek aradı akşama Romantik Komedi 2 ye gidiyormuşuz.İtiraz istemiyorum annemdende izin almış.Annecikte demiş gidin oğlum kafanız dağılsın biraz Kuzenlerle keyif zamanı Giden var mı kızçeler???
Ayy bende çok izlemek istiyorum o filmi ama burda gel de izle. Kalitesiz görüntü ve ses. Bi an önce Tekirdağ'a kaçamak yapalım bari bizde izleyelim
Şimdiden keyifli seyirler Elisimm
iyi aksamlar ezigtommmmm benim
elisimmm iyi eglencelerrr kusum ben izlemedim genelde Türk sineması pek izlemiyoruz sevdicekle Çağan Irmak falan yapmadıgı surece
ama fragmanları eglenceli gorunuyorduu
aah giz ah. şükür ki sevgilim benim yanımdanurayım yaa cidden şu durumuna çok üzülüyorum hiç haketmeyen birisin hoş böyle bir aileyi anca kötüğ iyetli gelin hakeder ki oda tınlamaz aslında onlar gibi insanlar çok var etraftaa ama bize uzaklar işte bizde alışık olmadığımız için valla kendi annem babam yapsa kaplan olurum ama işte bunlar kendi canın değil bişi diyemiyorsan desen vay efendim olursun o yüzden nurayım siz nişanlınla zaten iyi bir denge kurmşsnuz sen hiç muhattap olma oğulları halleder zaten evlenince kapın bacan ayrı olucak tamam doğru diyosun birgün gülüp birgün ağlıcammmı
ama bu kadar tınlamıcan onları çünkü etlinize sütlünüze karşmaıcaklar şimdi evlilik sürecindeler die herşeye bu kadar karışıp konuşuyorlar
ilerde inşalllah uzak olurlar gerçi torun olunca sen çalışınca mecbur muhattap olucan
ne diyim ki en çok korktuğum şelerden biriydi gerçekten senelerdir kurdum beynimde yaaaa aile açısındanda mutlu olmak çok önemli insana huzur veren bir duygu inşallah onlar ilerde yapması gereken gibi ölçülü davranırlar
hani ben kayınbabana şaşırıyorum bir kaynanadaki bütün özellikler toplanmış bu kadar burun sokulmaz işe yani cidden sen sabırlısın nurayım ben çok sabırlıyım derdim ama yok yani dağıtırdım ortalığı rabbim sana dahada sabır evrsin evlennince onları hiç tınlamıcan hazirana kadar sabret enerji toplaaa kuzum
alllahım onlara akıl fikir evrsin kötülükten değilde cahilikten yapıyorlar görgü yok işte o yüzden allahım akıl versin onlara
tanıştıgıma memnun olmak isterdim ama olamadım:26: ama kaynanan kendine göre bi koca bulmuş:26:
lavinim, benimki şimdiden söylüyo bunu.Nuray 'kaynanayı ne yapmalı,kaynar kazana atmalı' adlı halk şarkısını kayınpederine uyarlamak lazım,kelimelerin tükendiği yerdeyiz. Benim arkadaşımın kv-kp ikilisi emekli ve dedikoducular inanılır gibi değiller,hamile iken doğuma gelmişlerdi kızdan bi de hizmet beklemişlerdi bi dedikodusunu yapıyorlardı sorma,sonra kız da tepki verince küsüp gitmişler. Arkadaşım eşine 'anneni babanı getir çok ayıp oldu' deyince eşi'boşver annemi-babamı,tutsalardı dillerini' demişti. Yani bir süre sonra evlat bile dayanamıyor kötü huya.
gizooomm evet evettt bu iştee.nurayım geçen gün bal kavanozu aldım demiştinnn böle bişimiiii ben bunu istiyorum
Eki Görüntüle 636239
dayanamadım bu cicileri aldım kendime kalpli ölçü kaşıkları ve kalpli dondurma kaşığımız 2 adet
Eki Görüntüle 636240 Eki Görüntüle 636241
ben istanbuldayım da nluyo ben de netciyim kim ugrascak tasımakla falan diorum
kuzum ben de oralardan yapıorum alısveriş bir de markafoni trendyol limango falan işte... evim ve dekorekoda var ama o kadar sık begendigim bişey cıkmıo bu ikisinden
he bir de morhipo var
ama baktıgında hepsi aynı kampnyaları farklı zamanlarda getirio işte
kusum rosy hangisiydi? minik cicekli takımsa ben de hiç gormuyorum onu artık galiba kalktı satıstan... ama gittigimde bakarım yine bulursam alırım ben sana
iyi aksamlar ezigtommmmm benim
elisimmm iyi eglencelerrr kusum ben izlemedim genelde Türk sineması pek izlemiyoruz sevdicekle Çağan Irmak falan yapmadıgı surece
ama fragmanları eglenceli gorunuyorduu
kuzularımmmm ben bambinin lila ayakkabısı bulup hemen almıştım trendyoldan
bugün gelmişler.. pek umudum yoktu renk konusunda ama acayip uydu yaa
bakım çiçeeemle foto çektim nasıl oldu sizce?
bi de tabanda pembe var ya çiçeğimin de kurdeleleri var arasında pembe de var ama ben daha canlı pembe bi kurdele daha eklicem
Eki Görüntüle 636462
kuzularımmmm ben bambinin lila ayakkabısı bulup hemen almıştım trendyoldan
bugün gelmişler.. pek umudum yoktu renk konusunda ama acayip uydu yaa
bakım çiçeeemle foto çektim nasıl oldu sizce?
bi de tabanda pembe var ya çiçeğimin de kurdeleleri var arasında pembe de var ama ben daha canlı pembe bi kurdele daha eklicem
Eki Görüntüle 636462
cupcake topikimize cupcake havlulaırmı ekliyorum 30 50 beklerken 0 90 geldi 2 adeti indirimle relax moddan kampmıştım fotoladım çok beğendim yahuuu
Eki Görüntüle 636464
nurayım sendemi burdan aldın ama bende bundan istiyorum çok istiyorum hemide
kuzu sen rosy nin minderlernmi istiyorsun biz trump towerste geziyoruz orada varsda alırım bide viaporta felan gitcem yakında outlet ürünleri görürsem kesin alırım kargolarım en azından bir yararrım dokunur çünkü sürekli englısh homedeyiz :))
ayakkkabıya bayıldım aşık oldummmmm çok güzel olmuş inanamıyorum yahuuu bambi kalitelidirde tam ayağna olmuş cidden çiçeğinlede çok yakışmış özgecim yaaaaaa
özgem ben çok begendim güle güle giy canım
benim nişandaki ayakkabımında topugu bu kadardı. çok rahattı ve o kadar zıplamaya hoplamaya ayağım hiç burkulmadı ve rahatsız olmadım
ayy yerim o havlularıııı bengüle güle kullan bebeğimmm.
bal kavanozunu bonbondan aldım. henüz gelmedi. sen almadan önce gelirse yorumumu yazarım buraya kuşum. bonbonda çok güzel şeyler var cidden
satışa girse alıcamda nerdeee tükenmiş cicikti varya direk anladım dedim nuray kesin bundan almıştır evli olan arkadşalarmda dondurma kaşıklarını aldı
ben o markayı çeyiz topikinden bir arkadaş sayesinden gördüm bonvogon die bir sitede satışa sunulmuştu bonbonda bulup aldım arkadaşlaırmda aşık oldularr onlarda aldılar
ürünler banada henüz gelmediii nurayımmmmmm fotolarmısın benim için ebatını merak ediyorum ayyy bayılajam çok hoş ama demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?