Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

kuzularım yavaştan iyi akşamlar diyeyim size çıkıcam birazdan. birde hava iyice geç kararmaya başladıı öyle mutlu oluyorum kii artık yaz gelsin karanlık iyice geç saate kalsınn
öpüyorum hepinizii

ben istanbuldayım da nluyo ben de netciyim kim ugrascak tasımakla falan diorum

kuzum ben de oralardan yapıorum alısveriş bir de markafoni trendyol limango falan işte... evim ve dekorekoda var ama o kadar sık begendigim bişey cıkmıo bu ikisinden

he bir de morhipo var

ama baktıgında hepsi aynı kampnyaları farklı zamanlarda getirio işte

iyi akşamlar kızlarr
bu arada english home rosy mutfak setini kaldırmış heralde silivri, tekirdağ, çorlu 3 yere baktım yok
mutfak minderim eksik kaldı beniiimmm
bi de poşetlik istiyom bi de ekmek torbası da olur

kusum rosy hangisiydi? minik cicekli takımsa ben de hiç gormuyorum onu artık galiba kalktı satıstan... ama gittigimde bakarım yine bulursam alırım ben sana

Yaşasıııınnnnnsevdicek aradı akşama Romantik Komedi 2 ye gidiyormuşuz.İtiraz istemiyorum annemdende izin almış.Annecikte demiş gidin oğlum kafanız dağılsın biraz Kuzenlerle keyif zamanı Giden var mı kızçeler???

Son düzenleme:
kuzularım yavaştan iyi akşamlar diyeyim size çıkıcam birazdan. birde hava iyice geç kararmaya başladıı öyle mutlu oluyorum kii artık yaz gelsin karanlık iyice geç saate kalsınn
öpüyorum hepinizii

İyi akşamlar tatlıımmm Aynen yaz gelsin yaz özledik hepimiz

Ayy bende çok izlemek istiyorum o filmi ama burda gel de izle. Kalitesiz görüntü ve ses. Bi an önce Tekirdağ'a kaçamak yapalım bari bizde izleyelim
Şimdiden keyifli seyirler Elisimm

Ayy bende çok izlemek istiyorum o filmi ama burda gel de izle. Kalitesiz görüntü ve ses. Bi an önce Tekirdağ'a kaçamak yapalım bari bizde izleyelim
Şimdiden keyifli seyirler Elisimm

Teşekkürederim bitanem bebiş suratlım Mutlaka git bitanem ya ilk filmden çok zevk almıştım.Buda eminim ondan daha başarılıdır.Özellikle evlilik aferesinde çok tatlı gelicek Zaten yorulmuştuk kafa olarak.Ben yalnızca sinemaya para vermeseydik modundaydım ama emeeennnn nolcek yahu di mi?Zaten bugün 1 bilet alana 1 bilet bedava günü

Son düzenleme:
iyi aksamlar ezigtommmmm benim

elisimmm iyi eglencelerrr kusum ben izlemedim genelde Türk sineması pek izlemiyoruz sevdicekle Çağan Irmak falan yapmadıgı surece

ama fragmanları eglenceli gorunuyorduu

elisimmm iyi eglencelerrr kusum ben izlemedim genelde Türk sineması pek izlemiyoruz sevdicekle Çağan Irmak falan yapmadıgı surece

Bizde çok izlemiyoruz kuzucanım ama bu cidden komedi Zaten evlilik hazırlık olaylarına girince daha bi izliyesim geldi nişanlımda süpriz yaptı buarada romentik komedi 2 deki ev dekorasyonları bizim firmaya ait

Son düzenleme:
Ballı aşk kokan gelinciklerrrr Ben çıkıyorum kızlarrrr.Mesaimizde bitti bitecek Hazırlanma vakti azcık çekidüzen vereyim kendime Öptüm hepinizi iyi akşamlar

aah giz ah. şükür ki sevgilim benim yanımda

tanıştıgıma memnun olmak isterdim ama olamadım:26: ama kaynanan kendine göre bi koca bulmuş:26:
çok doğru bi yorum berfimm

lavinim, benimki şimdiden söylüyo bunu.
anası babası sonuçta bi yandan üzülüyorum. o bunu gördükçe yaptıkları ortada beni defalarca mahçup ediyolar kendileri böyle olduğu sürece mesafeli olacağız diyor. misafir gibi gider 1 saat oturur geliriz, ben işteyken geliyoruz falan diye ararlarsa evde değilim dışarı çıktım veya birazdan misafirim gelicek de diyo :26:

gizooomm evet evettt bu iştee.
benim bal kavanozummm
henüz kargoda ama.
bonbon markette çok şirin şeyler var yahu. sen de aldığını güle güle kullan şekerimmm
.....
çağlam, o meditasyonu ben de yapabilir miyim. bi anda herkes istemiş ama sen de zor durumda kalma :26: en iyisi ben okuyup ne olduğunu bi öğreniyim. belki iyi hissederim kendimi ben de

evet bebişimmm ooo
bak fotosunu da koyuyom
ayy bulursan alırsan nasıl sevinirim yaaaa çok teşekkür ederim düşünmen bile süperötesiii

aynı kafadayız çift olarak kuzum
bi de zehroşum izlemiş ve adam&eve de geçiyomuş bi bölüm yarı çıplak otel görevlileri varmışşşş
plajda dans gösterisi mi ne varmış
isabet olmuş hayatta gitmem oraya diyodu
hahaha biz biliyoz da konuşuyoz di mi çağloşummm
arada bu kıskanç kardeşlerinize kulak verin

Son düzenleme:
kuzularımmmm ben bambinin lila ayakkabısı bulup hemen almıştım trendyoldan
bugün gelmişler.. pek umudum yoktu renk konusunda ama acayip uydu yaa
bakım çiçeeemle foto çektim nasıl oldu sizce?
bi de tabanda pembe var ya çiçeğimin de kurdeleleri var arasında pembe de var ama ben daha canlı pembe bi kurdele daha eklicem

Eki Görüntüle 636462

cupcake topikimize cupcake havlulaırmı ekliyorum 30 50 beklerken 50 90 geldi 2 adeti indirimle relax moddan kampmıştım fotoladım çok beğendim yahuuu

nurayım sendemi burdan aldın ama bende bundan istiyorum çok istiyorum hemide

elisss ben haftasonu romantik komedi 2 ye kız arkadaşlarımla gidicem inşalllah 2010 şubatta çıkmıştı sanırsam ben kız arkadaşlarıma gitmiştim o filme yine aynı grup gidicez hep böyle oluyor karayip korsanları serisinide ilk kimle izlediysem onlarla bitirdim

1 süperdi 2 de süperdir

çağlam türk filmelrinden en son ağladığım yine bir çağanın filmi dedemin insanlarıydı hala hatırladıkça hüzünleniyorum adam ağlatıyorr

son 3 haftadır gittiğim filmlerse

hansel gratel süper tavsiye ederim

hükümet kadın gerçek bir hikaye ve demet akbağ faktörü yüzünden gittim

mutlu aile defteri tamammen tuncel kurtizi komedide izleme arzumdu çünkü çok seviyorum :))))

bu haftasonu cumartesi romantik komedi pazarda kelebeğin rüyası ama aşkım yılmaz erdoğanı sevmiyor nasıl gitcez bilmiyorum zonguldak ve heybeliadada çekiliyor die sölesemede cıkss adama kıll bide ne midesiz herifmiş karısını yakışklı adamlarla oynatıyormuş hale bakarmısın bu adammı giz dio :))))))))

Son düzenleme:

özgem ben çok begendim güle güle giy canım
benim nişandaki ayakkabımında topugu bu kadardı. çok rahattı ve o kadar zıplamaya hoplamaya ayağım hiç burkulmadı ve rahatsız olmadım

kuzu sen rosy nin minderlernmi istiyorsun biz trump towerste geziyoruz orada varsda alırım bide viaporta felan gitcem yakında outlet ürünleri görürsem kesin alırım kargolarım en azından bir yararrım dokunur çünkü sürekli englısh homedeyiz :))

ayakkkabıya bayıldım aşık oldummmmm çok güzel olmuş inanamıyorum yahuuu bambi kalitelidirde tam ayağna olmuş cidden çiçeğinlede çok yakışmış özgecim yaaaaaa

ayy yerim o havlularıııı ben güle güle kullan bebeğimmm.
bal kavanozunu bonbondan aldım. henüz gelmedi. sen almadan önce gelirse yorumumu yazarım buraya kuşum. bonbonda çok güzel şeyler var cidden

evet gizom rosy istiyom hemen hemen herşeyini aldım ama minderim olsun istiyom çok
bulursan ne güzel olur yaaa

ayakkabıyı beğenmene aşırı sevindimmm
gizim ya lila ayakkabı bulmak imkansız resmen gezdğim hiçbi yerde bulumadım
özel yaptırsam da saten kaplıcaklardı saten de ben istemiyom
sevdicek görmüş bunu trendyolda haber verdi hemen aldım
ayağıma da oldu rengi de uydu mutluyum çok o yüzden
lila babet de aldım yorulunca hemen giycem

özgem ben çok begendim güle güle giy canım
benim nişandaki ayakkabımında topugu bu kadardı. çok rahattı ve o kadar zıplamaya hoplamaya ayağım hiç burkulmadı ve rahatsız olmadım

ay inşallah öyle olur nurayım yüksek topukla aram hiç iyi değil çünküüü
beğenmene de çok sevindim

ayy yerim o havlularıııı ben güle güle kullan bebeğimmm.
bal kavanozunu bonbondan aldım. henüz gelmedi. sen almadan önce gelirse yorumumu yazarım buraya kuşum. bonbonda çok güzel şeyler var cidden

satışa girse alıcamda nerdeee tükenmiş cicikti varya direk anladım dedim nuray kesin bundan almıştır evli olan arkadşalarmda dondurma kaşıklarını aldı

ben o markayı çeyiz topikinden bir arkadaş sayesinden gördüm bonvogon die bir sitede satışa sunulmuştu bonbonda bulup aldım arkadaşlaırmda aşık oldularr onlarda aldılar

ürünler banada henüz gelmediii nurayımmmmmm fotolarmısın benim için ebatını merak ediyorum ayyy bayılajam çok hoş ama demi

yaaa sizin bıdı bıdı konusmalarınızı yeriiimmmmm nası ozlemısım roman gıbı okumayıı ohhhhh beeee didim okurkene

berfoooomm! seni çok sevıyorum ve her duamda varsınn.. İlk zamanlarından berı bılıorum durumuu bende artık gorusmenızden yanayım ama o senın onu sevıp sevmedıgınden emın olmadan gelmıcek gibime gelıo.. Hoş nasıl bole bı duyguyu sadece tlefonda nette goruserek sağlamlaştırıcanızı düşünüoo bılemıorum. Yüzün hep gulsun fındıgııımmmmm

lokum nurayııımmmmmmm ay nası ınsanlarmıs kayınannınle babın yaaa! deliriooruuum ya bu kafadakı ınsanlara Evlendıkten sonra nolur bulastırmayıın cok basın agrırr cıdden

ozgeem bayıldım kapilere çiçeeğee çok cicik duruoolaaarr
hepiciinizi çook özledimm bee naponuz bakiiimmm

canım ben alırken 41 adet vardı. dün aldım ben. bak link veriyorum
http://www.bonbonmarket.com/p/456/sweet-as-can-bee-seramik-bal-kavanozu?i=252

bir de yazısı meant to bee olan var, o henüz stoklarda yok. gelmesi mayıs ayını bulurmuş. dün mesaj atmıştım ben bonbona.
boyutları ufak ama olsunnn. gelince fotografını çekerim kuşuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…